*zaba* Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Od tygodnia molestuje TZ-a,a on nic,zimny jak skala :mad: :angryy: a tak fajnie by malenka wygladala z Kamelem,buuuuu Jestem w niej zakochana i nic zrobic nie moge!!!!!!!!!! :shake: :shake: :shake: Quote
supergoga Posted December 5, 2008 Author Posted December 5, 2008 Shell, czy w razie czego przyszła niedziela wchodziła by w grę. To jeszcze nic pewnego, ale moża da się jakoś połaczyć - szkoda suni, tak zimno już jest. Quote
supergoga Posted December 6, 2008 Author Posted December 6, 2008 Teraz wszystko zależy od sprawy z Kają. Zobaczymy. Quote
agusiazet Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Norcia, śliczna, mała suczka prosi o pomoc, jak pojedzie do płatnego DT, trzeba go opłacić. Przecież supergoga nie może zostać z tym sama. Ciotki i wujkowie deklarujecie stałe i nie tylko wpłaty!!! Quote
supergoga Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 A może... było dzisiaj pytanie o Norke, brzmiało konkretnie. Czekam - bo odpisałam. Ale jeszcze czeka mała chudzinka Wega - może ona w razie czego zajmie miejsce Noreczki? Tez bieda taka. Ale na razie ciiiii Quote
agusiazet Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Norka, trzymam kciuki. Jakby co to Wega pojedzie! Quote
agusiazet Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 No i jak tam, ktoś się w Norce zakochał? Quote
Aga76 Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Grzecznie czekamy i kciuki trzymamy :happy1: Quote
Margolka Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Noreczko, jeszcze trochę wytrzymaj:multi: Quote
*zaba* Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Ja tez kciuki trzymam,zapadla mi w serce malutka,chcialabym,zeby trafila do tego jedynego domku. Quote
Alojzyna Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Może dać dodatkowo papierowe ogłoszenia gdzieś na mieście - koniecznie ze zdjęciem - może wtedy prędzej wpadłaby komuś do serca... Quote
agusiazet Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Zapraszam na bazarek świąteczny dla Norki: http://www.dogomania.pl/forum/f99/kartki-swiateczne-zawieszki-na-prezenty-na-dt-rudej-norki-z-poznania-126323/ Quote
agusiazet Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 I co tam słychać u Norki, coś się wykluło z domkiem? Czy jest transport do Shall? Quote
supergoga Posted December 10, 2008 Author Posted December 10, 2008 Jak to często bywa z dużej chmury mały deszcz. Pisali, pisali, pisali i cisza.... Zupełna. Et, ręce opadają. Jedzie do Shell, tylko teraz to znowu nie wiem jak. To ja wstawiam na transportowy. Quote
Recommended Posts