supergoga Posted November 26, 2008 Author Posted November 26, 2008 Dzięki, włąśnie dogrywamy ewentualne szczegóły. Jeśli w tych dniach nic na miejscu nie wykroimy - to ciachniemy sunieczkę i pojedzie do Opola. Będziemy prosić o pomoc w zebraniu kwoty na opłacenie jej pobytu. Karmę przekazujemy w razie czego razem z sunią. Quote
agusiazet Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Tak, małą trzeba koniecznie wysterylizować!!! Kto się dorzuci do tymczasiku małej? Quote
Aga76 Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Prosimy o pomoc, brakuje pieniążków na DT dla małej uroczej dziewczynki... Każdy grosz się liczy! Quote
supergoga Posted November 26, 2008 Author Posted November 26, 2008 Ja tak myślę, że powoli trzeba mysleć o transporcie. Bo jakoś nie ma kolejki po maliznę. Ja wieczorem wystawię bazarki na suczynkę - może się nam uzbiera . Karmę dla niej mam, więc już coś jest. Sterylkę mogę załatwić - a byle w efekcie nam sie domek wykroił. Quote
Aga76 Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 agusiazet napisał(a):Norka się przypomina cioteczkom!!! I prosi pięknie o wsparcie finansowe. Quote
agusiazet Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Zapraszam na bazarek książkowy dla Norki: http://www.dogomania.pl/forum/f99/ksiazki-na-platny-tymczas-rudej-norki-125778/ Quote
agusiazet Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 I jeszcze jeden bazarek dla Noreczki: http://www.dogomania.pl/forum/f99/dla-milosnikow-cappuccino-na-tymczas-rudej-norki-125784/ Quote
Agnieszka Co. Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Ja tez mogę pomóc jedynie odwiedzając ten wątek. Przykro mi... Quote
Agnieszka Co. Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Czy z jej brzuszkiem wszystko w porządku - dziwnie na zdjeciu wygląda Quote
agusiazet Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Z jednego bazarku jest już 25 zł, zakończony! Mamy 150 deklarowane + 25 jednorazowo:) Ale będzie jeszcze ok. 50 zł z bazarku książkowego! Quote
supergoga Posted November 27, 2008 Author Posted November 27, 2008 Z brzusiem suni nic nie dzieje się złego. Może zdjęcia coś przekłamują. Opisy suni można wziąć z Norka, mała krótkowłosa suczka - tak zimno! (488167151) - Aukcje internetowe Allegro Tam jest też namiar kontaktowy. Dzięki wszystkim za pomoc. Quote
AiK Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 na której stronie jest nr konta na który można wpłacać na sunię Quote
agusiazet Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Numeru konta Shell nie znamy, bo do 2 grudnia mamy się zdecydować, czy tymczas dla Norki weźmiemy, czy nie!!! Jakby co roześlemy po tym terminie:) Quote
Shell Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Kochani, Psiak co jest u mnie na tymczasie prawdopodobnie jedzie już w niedzielę, więc będzie miejsce dla Noreczki u mnie bezterminowo. Na razie Wam je trzymam. Zdecydujecie sami czy będzie ten DT potrzebny jej czy nie. Ewentualnie możemy jeszcze zrobić tak, że Norka przyjedzie do mnie i tu ją ciachniemy. Mam pod ręką dwie dobre kliniki, jestem w domu cały czas. Moja wystawa w Chorwacji nie wypaliła :placz: Quote
BIANKA1 Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Przepraszam , ale jestem tak zapsiona , ze nie dam rady finansowo pomóc :shake: Quote
agusiazet Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Pewnie, że chcemy, im więcej Norki w Internecie - tym lepiej i może domek się znajdzie!! Quote
Margolka Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 agnethka napisał(a):jeśli chcecie mogę umieścić Norkę na mojej www tylko potrzebuję zgody na wykorzystanie zdjęć i tekstu ogłoszenia ;) tyle mogę zrobić ;) Każda forma pomocy jest dobra. Zgodę musi jednak wyrazić Supergoga. Nie sądzę, żeby miała coś przeciwko. Norcia pokaż się, może cię ktoś zauważy i nie będzie potrzeby wyjazdu na tymczas.:loveu: Quote
Margolka Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 To fakt, jest słodkim psiakiem.:loveu: Quote
betel Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Odebrałam PM, przykro mi ale chwilowo nie mogę pomóc finansowo , jeśli w przyszłym miesiacu znajde pare groszy to wpłace , postaram sie podnosic wątek Quote
supergoga Posted November 27, 2008 Author Posted November 27, 2008 Kto może pomóc we wstawianiu Norki na strony własne, na ogłoszenia, wstawiajcie, nawet już nie pytajcie. Na wszystkie opcje się zgadzam. Dane są na allegro - link podałam. Może go wstawie na 1 strone, żeby nie szukać. Nie wiemy, co z tym wyjazdem do Opola Noreczki - Agusiazet wysłałam PM. Bo pojawiły sie psiaki w znacznie wiekszej potrzebie. Od Erki. Jesli któryś będzie mógł pojechac do Shell - to Norka mu ustapi miejsce - bo jej nie grozi kataklizm i zagłada - tylko mróz i zimno. A tamtym...cóż...może coś więcej. Czekam na to jak rozwinie się sytuacja z psiakami Erki. Shell, wiesz już coś na ten temat. Quote
agusiazet Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Zdecydowanie popieram pomysł Gogi. Niech , jeśli może pojedzie któryś psiak od Erki, to sytuacja podbramkowe. Jeśli się zgodzicie zadeklarowane pieniądze os Was i z bazarków też przekażemy, dziewczyny z Kielc i tak mają wielkie długi!!! Czy pasuje wszystkim???? Quote
agusiazet Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Jedyna mała suczka od Erki, Bera, znalazła bezpłatny tymczas. Nie wiem, czy Shell zgodzi się wziąć większego psa??? Na razie chyba zatem znowu zbieramy dla Norki!!! Quote
Recommended Posts