Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzięki, włąśnie dogrywamy ewentualne szczegóły. Jeśli w tych dniach nic na miejscu nie wykroimy - to ciachniemy sunieczkę i pojedzie do Opola. Będziemy prosić o pomoc w zebraniu kwoty na opłacenie jej pobytu. Karmę przekazujemy w razie czego razem z sunią.

• Replies 374
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja tak myślę, że powoli trzeba mysleć o transporcie. Bo jakoś nie ma kolejki po maliznę. Ja wieczorem wystawię bazarki na suczynkę - może się nam uzbiera . Karmę dla niej mam, więc już coś jest. Sterylkę mogę załatwić - a byle w efekcie nam sie domek wykroił.

Posted

Kochani,
Psiak co jest u mnie na tymczasie prawdopodobnie jedzie już w niedzielę, więc będzie miejsce dla Noreczki u mnie bezterminowo. Na razie Wam je trzymam. Zdecydujecie sami czy będzie ten DT potrzebny jej czy nie. Ewentualnie możemy jeszcze zrobić tak, że Norka przyjedzie do mnie i tu ją ciachniemy. Mam pod ręką dwie dobre kliniki, jestem w domu cały czas. Moja wystawa w Chorwacji nie wypaliła :placz:

Posted

agnethka napisał(a):
jeśli chcecie mogę umieścić Norkę na mojej www tylko potrzebuję zgody na wykorzystanie zdjęć i tekstu ogłoszenia ;) tyle mogę zrobić ;)

Każda forma pomocy jest dobra. Zgodę musi jednak wyrazić Supergoga. Nie sądzę, żeby miała coś przeciwko.

Norcia pokaż się, może cię ktoś zauważy i nie będzie potrzeby wyjazdu na tymczas.:loveu:

Posted

Odebrałam PM, przykro mi ale chwilowo nie mogę pomóc finansowo , jeśli w przyszłym miesiacu znajde pare groszy to wpłace , postaram sie podnosic wątek

Posted

Kto może pomóc we wstawianiu Norki na strony własne, na ogłoszenia, wstawiajcie, nawet już nie pytajcie. Na wszystkie opcje się zgadzam. Dane są na allegro - link podałam. Może go wstawie na 1 strone, żeby nie szukać.

Nie wiemy, co z tym wyjazdem do Opola Noreczki - Agusiazet wysłałam PM. Bo pojawiły sie psiaki w znacznie wiekszej potrzebie. Od Erki. Jesli któryś będzie mógł pojechac do Shell - to Norka mu ustapi miejsce - bo jej nie grozi kataklizm i zagłada - tylko mróz i zimno. A tamtym...cóż...może coś więcej.
Czekam na to jak rozwinie się sytuacja z psiakami Erki.

Shell, wiesz już coś na ten temat.

Posted

Zdecydowanie popieram pomysł Gogi. Niech , jeśli może pojedzie któryś psiak od Erki, to sytuacja podbramkowe. Jeśli się zgodzicie zadeklarowane pieniądze os Was i z bazarków też przekażemy, dziewczyny z Kielc i tak mają wielkie długi!!! Czy pasuje wszystkim????