Aga76 Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Pokaż się panienko! Jakie będą koszty transportu? Quote
agusiazet Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Właśnie, czy jest transport i ew. za ile? Quote
Margolka Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Norka, szczęściaro, wydepcz drogę do domków innym pobratymcom:) Quote
Shell Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Jak tam transport dla Norki do Opola? Ja nie mam wieści jeszcze co do tej dziewczyny od mojego kolegi. Nie wiem czy weźmie Norkę i przywiezie. :shake: Quote
supergoga Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 To ja zaraz wstawię na transportowy. Przepraszam, ale wczoraj moja sunia miła operację oczu - nie miałam głowy na nic. Quote
aisaK Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Od nas Uleńka bedzie jechała w piątek trasą Zasutowo (k/Wrześni)-Czestochowa. Mozna by ją zapytac o wziecie suczki? piszcie, w razie czego na meila: [email protected] podam wam jej nr tel. Jesli chcecie abym ogłosiła ją w Niemczech to prosze wyslijcie mi jej zdjęcia na adres meilowy, wraz z krótkim opisem;) Quote
agusiazet Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 I co Ty na to Supergoga? Może warto ogłosić Norkę za granicą! Quote
Shell Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Mój transport nie wypalił, koleżanka kolegi nie chce zabrać psa ze sobą :angryy: Quote
agusiazet Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Jeśli zdecydować by się na transport od aisaK to z Poznania trzeba dowieść Norkę do Zasutowa i z Częstochowy do Opola! czy jest to realne? Shell czy byłabyś w stanie dojechać po Norkę do Częstochowy? Quote
irysek Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 a gdzie jest norka? moglabym ja przewiezc na jakiejs trasie (tylko, ze juz niestety pociagiem...:-() Quote
Shell Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Shell nie ma już samochodu, mój eks zabrał Pana Golfa :-( Ale mogę wsiąść w pociąg Opole - Częstochowa tylko musiała bym wiedzieć kiedy żeby sprawdzić połączenie i ktoś by Norkę musiał dowieść na dworzec w Częstochowie PKP. No i jeszcze pytanie czy Norka jechała by na smyczy czy w transporterze? Quote
agusiazet Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Na te pytania musi odpowiedzieć Ci Supergoga. Ja zapraszam na świąteczny bazarek Norki: http://www.dogomania.pl/forum/f99/kartki-swiateczne-zawieszki-na-prezenty-na-dt-rudej-norki-z-poznania-126323/ Quote
agusiazet Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 A co do TZ-ta to raczej nieładnie zrobił:( Quote
supergoga Posted December 3, 2008 Author Posted December 3, 2008 Irysku - sunia jest w Poznaniu, a w zasadzie koło Poznania. Byłaby wyjściowo u mnie. Tyle że nie mam jak jej przewieźć PKPP teraz bo ślęczę z suczyną moją po operacji oczu. Norka mogłaby jechać chyba na smyczy. Ja niestety nie mam na tyle dużego transporterka (tylko mały koci), żeby miała komfort jazdy. Zaraz napisze na transportowym. Problem jest też w tym, że ja również na razie nie zmotoryzowana, a TZ jeżdżący do pracy i bez szansy na jej opuszczenie. Ale musi się jakoś udać. Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 agusiazet napisał(a):A co do TZ-ta to raczej nieładnie zrobił:( bardzo nieładnie! Nie powinien był zabierać Pana Golfa.:shake: Quote
agusiazet Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Może uważała, że Panowie powinni trzymać się razem? nic bardziej błędnego, Panowie zostają przy Paniach, przynajmniej powinni! Quote
Shell Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Alfa i Zuzia napisał(a):bardzo nieładnie! Nie powinien był zabierać Pana Golfa.:shake: Najgorsze jest to, że Pan Golf jest teraz wystawiony na sprzedaż a ja nie mam pieniędzy żeby go wykupić:-( Chyba zrobię aukcje charytatywną na allegro, potrzeba 9.000 zł Quote
Alojzyna Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Może jednak ktoś ją wypatrzy???? Idzie zima :placz: Quote
Recommended Posts