Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 374
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jak tam transport dla Norki do Opola? Ja nie mam wieści jeszcze co do tej dziewczyny od mojego kolegi. Nie wiem czy weźmie Norkę i przywiezie. :shake:

Posted

Od nas Uleńka bedzie jechała w piątek trasą Zasutowo (k/Wrześni)-Czestochowa. Mozna by ją zapytac o wziecie suczki?
piszcie, w razie czego na meila: [email protected] podam wam jej nr tel.

Jesli chcecie abym ogłosiła ją w Niemczech to prosze wyslijcie mi jej zdjęcia na adres meilowy, wraz z krótkim opisem;)

Posted

Jeśli zdecydować by się na transport od aisaK to z Poznania trzeba dowieść Norkę do Zasutowa i z Częstochowy do Opola! czy jest to realne?
Shell czy byłabyś w stanie dojechać po Norkę do Częstochowy?

Posted

Shell nie ma już samochodu, mój eks zabrał Pana Golfa :-(
Ale mogę wsiąść w pociąg Opole - Częstochowa tylko musiała bym wiedzieć kiedy żeby sprawdzić połączenie i ktoś by Norkę musiał dowieść na dworzec w Częstochowie PKP.
No i jeszcze pytanie czy Norka jechała by na smyczy czy w transporterze?

Posted

Irysku - sunia jest w Poznaniu, a w zasadzie koło Poznania. Byłaby wyjściowo u mnie. Tyle że nie mam jak jej przewieźć PKPP teraz bo ślęczę z suczyną moją po operacji oczu.

Norka mogłaby jechać chyba na smyczy. Ja niestety nie mam na tyle dużego transporterka (tylko mały koci), żeby miała komfort jazdy.

Zaraz napisze na transportowym. Problem jest też w tym, że ja również na razie nie zmotoryzowana, a TZ jeżdżący do pracy i bez szansy na jej opuszczenie.
Ale musi się jakoś udać.

Posted

Alfa i Zuzia napisał(a):
bardzo nieładnie! Nie powinien był zabierać Pana Golfa.:shake:

Najgorsze jest to, że Pan Golf jest teraz wystawiony na sprzedaż a ja nie mam pieniędzy żeby go wykupić:-( Chyba zrobię aukcje charytatywną na allegro, potrzeba 9.000 zł