Shell Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Dziewczyny dwa miejsca są dla małych psów ale Dt dla Bery (z wątku Erki) już zaklepany. Ja dużych psów kojcowych albo totalnie dzikich przyjmować nie mogę bo mam mieszkanie. Psy u mnie na tymczas muszą chodzić na spacery i być łagodne do psów. ;) Quote
Shell Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 agusiazet napisał(a):Nie wiem, czy Shell zgodzi się wziąć większego psa??? Miałam dalmatyńczyka na tymczas. Zajmowała całą wersalkę, ryczałam jak odjeżdżała :placz: Quote
supergoga Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 Przepraszamy za bałagan. Opcja jest więc taka, że jednak Norka pojedzie do Shell, chyba że za moment zadzwoni super człowiek. Ale to sa tylko ot takie życzonka. Zbieramy środki na pobyt suni. Karmę dla małej mam przygotowaną. Rozglądamy się też za transportem. Ja właśnie wystawiam bazarki na małą - takie ciuszkowe, zwierzęce i muzyczno - filmowe. Quote
agusiazet Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Czyli Norcia ma się już szykować do podróży!!! Czy jest coś na rzeczy z transportem??? Quote
supergoga Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 Norka się szykuje. O transporcie myślimy. Jak nie wynajde innej opcji, zawioze ją pociągiem, choć ona taka przestraszona jest i nieśmiała i pewnie byłby to dla niej duzy stres. Na razie TZ wyjechał, więc staram się rozpatrzec inny wariant. Może wątek transportowy. Zaraz zajrzę. Quote
agusiazet Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Goga, wklej linki do bazarków, proszę!:) Quote
Margolka Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 No to jest szansa, że mała będzie grzała tyłeczek w święta na tymczasie:loveu: Quote
supergoga Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 Linki do bazarków wstawię w pierwszym poście. Na razie pierwszy. Jutro kolejne. Quote
Aga76 Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Kto wspomoże Noreczkę? Dajmy jej szansę na nowe lepsze życie :loveu: Quote
supergoga Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 Dziękujemy. A u nas w drugim przytulisku kolejna mała krótkowłosa sunia - młodziutka a chyba po dzieciach. A tam koszmarne warunki. Robimy wątek. Quote
agusiazet Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Jejku, skąd tyle tych biedaków się bierze??? Wklej później wątek tego nowego biedactwa! Quote
supergoga Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 Zapraszam na 2 ciuszkowe bazarki dla Norki. A to wątek Kajuni. http://www.dogomania.pl/forum/f28/kaja-kolejna-krotkowlosa-malizna-musimy-ja-zabrac-tylko-gdzie-125955/#post11334323 Quote
Rudzia-Bianca Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Norka taka piękna i nadal tu :shake: Quote
Rudzia-Bianca Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Itske na wątku http://www.dogomania.pl/forum/f28/amstaffka-z-poderznietym-gardlem-do-czego-jeszcze-zdolny-jest-czlowiek-117872/index54.html szukała psa dla starszych Ludzi do kochania i do spania w łóżku - myślę że Noreczka nadaje się jak najbardziej :loveu:, posłałam Jej link do watku ale skontaktujcie się może z Nią jeszcze bo nie wiem jak często na dogo zagląda :shake: może ktoś ma namiary na Itske . Itske Quote
Guest Agata_B Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 hop!!:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
agusiazet Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Norka wskakuj na pierwszą stronę i proś ciotki o domek lub pomoc finansową!!! Quote
Shell Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Kochani mój przyjaciel z Opola, który się troszkę angażuje w losy zwierzątek pytał swoją koleżankę o możliwość transportu Poznań - Opole. Jest taka możliwość ale nie ja 100% i jeżeli już to w piątek. Nie obiecujemy jednak niczego (bynajmniej ja) bo to nie ode mnie zależy a od osób mi obcych. :razz: Quote
supergoga Posted November 30, 2008 Author Posted November 30, 2008 To zaciskam palce. Sunia w razie czego będzie gotowa. Tylko dobrze byłoby wcześniej wiedzieć, bo mogłabym sterylkę jej zrobić. U nas robimy małym cięciem i nie trzeba nawet kołnierza. Quote
agusiazet Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 A taka sterylka kosztowna? Norciu trzymam kciuki za Ciebie!!! Quote
akucha Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Podnoszę sliczną sunię i mocno trzymam kciuki, zeby stał się cud i święta spędziła już w nowym domu. W górę Norcia!!!! Quote
Rudzia-Bianca Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Też trzymam kciuki za taki cud . Quote
agusiazet Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Najważniejsze, ze pojedzie do DT, jakoś mam wewnętrzne przekonanie, że na własny domek zbyt długo nie będzie czekać!!:) Quote
agusiazet Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Jak tam z transportem Norki do DT? Shell podaj mi na PW numer Twojego konta i dane do przelewu, bo mi pieniądze z bazarków spływają i obiecane od Dogomaniaków,więc chciałabym Ci przelać:) Quote
Recommended Posts