rufusowa Posted April 22, 2009 Author Posted April 22, 2009 właśnie napisałam prosbe o fotki :razz: Quote
natalia_aa Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 Mamba podobno nadal w Starogardzie z bratem, miałam się spotkać z Izą w piątek i dostać zdjęcia "małej", no ale Iza z tego co mi wiadomo pracuje w 2 miejscach i ciężko się z nią umówić... Quote
rufusowa Posted April 23, 2009 Author Posted April 23, 2009 tyle miesięcy minęło a umowa wciąż nie podpisana :-( mam nadzieje ze uda sie niebawem dopełnić formalności :cool3: poki co wieści od rodzinki Kory: "Kora lub jak jest niegrzeczna Korek, czuje się świetnie i ma nadmiar energii. Zjada w domu co się da np. dywan, sznur od żelazka mimo że ma już nowe ząbki Rośnie albo raczej przybiera na wadze -2 kwietnia ważyła 21 kg. Uszka są za długie ,nie mają szans stanąć zaczyna zmieniać barwę jaśnieje. Mam prośbę jeżeli ma pani kontakt z siostrami Kory to chciałabym zobaczyć jak one się zmieniły. A może ich właściciele chcieliby nawiązać z nami kontakt? Czekam na wiadomość pozdrawiam Beata" podesłałam Pani Beacie linka do ostatniej fotki Berci z tymi stojącymi ucholami ale jesli masz Jagienko jakies nowsze, to poprosze :) No i jak mozesz to podpytaj czy chcieliby utrzymywać kontakt z rodzinką Kory :razz: Czekamy też na fotki Mambuszki - chętnie zobaczę jak wyrosła i też podeślę p. Beacie :p Quote
rufusowa Posted April 23, 2009 Author Posted April 23, 2009 ano liczymy na szczesliwe zakonczenie tego wątku Quote
natalia_aa Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Rozmawiałam dziś z Izką, dzwoniła do mnie w zupełnie innej sprawie, obiecała zadzwonić jutro, by pogadać o psach. Mam nadzieję, że już niedługo wszystko będzie, jak trzeba... Quote
rufusowa Posted April 29, 2009 Author Posted April 29, 2009 Natalio czy Iza sie odzywała? masz fotki Mamby? :razz: ja dostałam foty Korosławy wiec wklejam :p Quote
natalia_aa Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Nie odezwała się niestety, a ja cholera teraz nie mam głowy na bieganie za nią. Ciotka wstrzymaj się do 15 maja, wtedy wszystko załatwię do końca, choć po ostatnich telefonach Izy jestem nieco spokojniejsza. Quote
rufusowa Posted April 29, 2009 Author Posted April 29, 2009 aaa rozumiem masz teraz inne sprawy na głowie takze spokojnie - czekamy ;) Quote
kika22 Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 PILNA POMOC DLA JEDRZEJOWA:-( Jędrzejów, świętokrzyskie - 27 psów czeka eksmisja i schron w Dyminach! zajrzyjcie musimy im jakos pomoc:placz: I jesli mozecie przeklejcie info dalej:-( Quote
Soema Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Soema napisał(a):I jak tam ? :) Ja jestem ciekawska... tytuł można zmienić?:eviltong: Quote
rufusowa Posted August 25, 2009 Author Posted August 25, 2009 słuch po Mambie zaginął....nie wiem co dalej :shake: Quote
eliza_sk Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 rufusowa napisał(a):słuch po Mambie zaginął....nie wiem co dalej :shake: Cioteczka - jak tam ślubne przygotowania :eviltong: ? toż to chyba jeszcze miesiąc został, co ? Quote
rufusowa Posted August 25, 2009 Author Posted August 25, 2009 a daj spokój.... jakby mało było problemów, trafiła mi się kontuzja kolana i jestem na zwolnieniu...zamiast załatwiać sprawy musze siedzieć i oszczędzać nogę jak nie chcę o kulach iść do ołtarza :placz: Quote
Soema Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Gratuluję Rufusowa :lol: (ślubu, nie kolana) do wesela się zagoi :evil_lol: co do Mamby ta dziewczyna chyba i ze swoim miała jakieś przejścia.. :roll: Nie można nic wyegzekwować? Mam nadzieję, że Mambie jest dobrze.. Quote
gameta Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 [quote name='rufusowa']słuch po Mambie zaginął....nie wiem co dalej :shake: Cudownie :cool1: A z okazji nadchodzących ślubów - gratulacje :loveu::loveu::loveu: Quote
rufusowa Posted August 25, 2009 Author Posted August 25, 2009 co do Mamby, to rzeczywiscie Ize ciezko podobno złapać, bo sama ma problemy z Draco... a ja mam duzą ochotę dopisać cos na czarne kwiatki niestety nie było żadnej umowy o dt bo naiwnie wierzyłam, że kto jak kto ale dogomaniak, ktory w dodatku ma psa z adopcji nie będzie stwarzał problemów.... a jak było to widzicie... moze Iza łaskawie się odezwie i będzie jakiś ciąg dalszy... oby co do mnie, to dzięki Ciotki :loveu: mam nadzieję, ze wszystko jakoś się ułoży Quote
eliza_sk Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 rufusowa napisał(a):a daj spokój.... jakby mało było problemów, trafiła mi się kontuzja kolana i jestem na zwolnieniu...zamiast załatwiać sprawy musze siedzieć i oszczędzać nogę jak nie chcę o kulach iść do ołtarza :placz: Łojoj, ale chyba nic poważnego i pan młody nie będzie musiał szukać zastępstwa do pierwszego tańca :evil_lol: ? Suknia i reszta stroju załatwiona już ? Quote
gameta Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 sprawdzałam profil Izy - od kwietnia się nie loguje :cool1: raczej marne szanse na ciąg dalszy :roll: A jak Ci coś leży na sercu to dawaj na czarne kwiatki - ja tak robię i się przydało - nawet Elizie i Jędrzejowskim psiakom pomógł wpis :multi: Szkoda, że poza dogo istnieje allegro i zupełna beztroska - ale to inna bajka :cool1: Quote
eliza_sk Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 gameta napisał(a):A jak Ci coś leży na sercu to dawaj na czarne kwiatki - ja tak robię i się przydało - nawet Elizie i Jędrzejowskim psiakom pomógł wpis :multi: A to racja - warto mieć wątek w subskrypcjach i rzucić okiem od czasu do czasu. Do nas zadzwoniła taka jedna - pokojarzyłam wpis gamety na kwiatkach i okazało się,l że to ta sama, a wizję takie przez telefon roztaczała, że hohohoh. Quote
gameta Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 eliza_sk napisał(a):A to racja - warto mieć wątek w subskrypcjach i rzucić okiem od czasu do czasu. Do nas zadzwoniła taka jedna - pokojarzyłam wpis gamety na kwiatkach i okazało się,l że to ta sama, a wizję takie przez telefon roztaczała, że hohohoh. A wiesz, że ona teraz nakupowała kotów? Ma już ponad 30 :crazyeye: A Daszy nie podda teraz operacji, bo Dasza - uwaga uwaga - musi odchować koty, które ona skąś wzięła (dwutygodniowe). Dasza ma raka śledziony :-( I nie jest suką karmiacą - świetne, prawda :cool1: Quote
eliza_sk Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Powiedz mi - wlazłam kiedyż z ciekawości na jej wątek - skąd te pochlebne opinie osoby, która ją tam skontrolowała - w sumie żadnych niedociągnięć, wszystko oki, zwierzyniec szczęśliwy ... Nic nie rozumiem :roll: Quote
gameta Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 eliza_sk napisał(a):Powiedz mi - wlazłam kiedyż z ciekawości na jej wątek - skąd te pochlebne opinie osoby, która ją tam skontrolowała - w sumie żadnych niedociągnięć, wszystko oki, zwierzyniec szczęśliwy ... Nic nie rozumiem :roll: widzisz, bo ludzie są różni - np. koss która tam była nie widzi nic złego w posiadaniu 30 kotów zamkniętych w jednym pokoju :shake: Ani w kłamstwach, jakimi raczy ta kobieta - a uwierz, kłamie niesamowicie, wprost perfekcyjnie. Dopiero dogłębna analiza i weryfikacja objawiają prawdę - a nie każdy chce ją znać, czasem wystarczy uspokoić sumienie ... A prawnego bata na taką nie ma :shake: Quote
Recommended Posts