Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

moze sie chłopaczek troche wyciszy jak zazna uwagi ludzkiej i spokoju....

tak czy inaczej mam nadzieję, ze trafi na swego....super gdyby to był domek z działką...życzę sobie takiego prezentu na Świeta :p

• Replies 182
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Maniek w dniu dzisiejszym przeprowadził się do nowego domu stałego - znaczy się kojca - dom z ogrodem, psiak ma mieć niby swój kojec, ale moze do domu wchodzic, bo od razu tam poleciał. Do towarzystwa będzie miał 2 dzieci. Domek znalazła właścicielka hoteliku.

Posted

co do zaplaty Andzia za jego pobyt u nas to Janka (z fundacji SOS) powiedziala ze wizyte u weta one pokryja ale za hotel musicie zaplaci, poki co nie maja dalej faktury ale doba w hotelu kosztuje 8,90 zl a on tam byl chyba z 10 dni jak dobrze pamietam ;)

jak cos to nr gg Janki z fundacji 1252137 ;)

Posted

dogomanka_ napisał(a):
A sprawdziłaś wszystko dokładnie? bo jakoś taka mało entuzjastyczna ten Twój post..:roll:

ja nie sprawdzałam, ale wiem, że właścicielka nie oddałaby swojego ulubieńca byle gdzie - Szczotka do tej pory ma z nią kontakt:diabloti: a raczej właścicielka Szczotki;) ludzie psiolubni - wiec mam nadzieję, że to ostatnia przeprowadzka Maniusia:p sorrki, ze tak dziwnie zabrzmiał mój poprzedni post...ale po otrzymaniu pw z kosztami drzwi Porta, które zniszczyła Erki tymczasowiczka i za które musimy zwrócić...to się załamałam:placz:

Tengusia napisał(a):
co do zaplaty Andzia za jego pobyt u nas to Janka (z fundacji SOS) powiedziala ze wizyte u weta one pokryja ale za hotel musicie zaplaci, poki co nie maja dalej faktury ale doba w hotelu kosztuje 8,90 zl a on tam byl chyba z 10 dni jak dobrze pamietam ;)

jak cos to nr gg Janki z fundacji 1252137 ;)

gg - nie umieju jak na razie więc jak będzie wiadomo co i jak to poproszę - no i nie wiem co dalej z książeczką....

Posted

andzia69 napisał(a):

gg - nie umieju jak na razie więc jak będzie wiadomo co i jak to poproszę - no i nie wiem co dalej z książeczką....

a nie dostaliscie jeszcze jego ksiazeczki ??? miala wam ja wyslac Kako80 ???

Posted

ja nie sprawdzałam, ale wiem, że właścicielka nie oddałaby swojego ulubieńca byle gdzie - Szczotka do tej pory ma z nią kontakt:diabloti: a raczej właścicielka Szczotki;-) ludzie psiolubni - wiec mam nadzieję, że to ostatnia przeprowadzka Maniusia:p sorrki, ze tak dziwnie zabrzmiał mój poprzedni post...ale po otrzymaniu pw z kosztami drzwi Porta, które zniszczyła Erki tymczasowiczka i za które musimy zwrócić...to się załamałam:placz:

W takim razie ciesze się już pełną gębą!:multi::multi::multi::loveu: Oby Ci się maluszku tym razem poszczęściło.:loveu:

• 3 weeks later...
Posted

andzia69 napisał(a):
chciałam tylko powiedzieć...że dostałam wieści z nowego domku:lol: mały spi w domu, szaleje z dziećmi i jest...KOCHANY przez tych ludzi:multi::multi::multi:

Andzia a może poczarujesz ich tam swoją dogomaniacką mocą i w wyniku tych czarów nowi właściciele prześlą jakieś fotki?? :diabloti:

Posted

Morgan:-) napisał(a):
Andzia a może poczarujesz ich tam swoją dogomaniacką mocą i w wyniku tych czarów nowi właściciele prześlą jakieś fotki?? :diabloti:

taa - pewnie jak ja się tam przejadę to może i zdjecia będą - te informacje to od właścicieli hoteliku;) może się tam kiedyś wybiorę na przeszpiegi:diabloti:

Posted

andzia69 napisał(a):
taa - pewnie jak ja się tam przejadę to może i zdjecia będą - te informacje to od właścicieli hoteliku;) może się tam kiedyś wybiorę na przeszpiegi:diabloti:

Andzia to jakbyś dała radę :loveu:
Chciałabym tego "wrednego agresywnego, rzucającego sie na ludzi" młodzika zobaczyć w objęciach jego nowych panciów :diabloti:

Posted

ab-agnieszka napisał(a):
Ten maly agresywny szorsciak pewnie ich zalizal:loveu::evil_lol:

no! na śmierć:eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol: bo to przecież agresor normalnie jak ...bullowaty?:evil_lol::evil_lol:

• 8 months later...
Posted

dwa dni temu dzwonila do mnie sasiadka ludzi od ktorych odebralysmy szorsciaka, ludzie maja juz nowego pieska szczeniaka amstaffa :angryy: i teraz pozostaje wyobraznia jesli ten szorsciak przy braku wychowania i prowadzenia wykazywal agresje co bedzie z tym szczeniakiem amstaffa - ja stawiam na tragedie, duza tragedie :angryy: tam jest male dziecko a amstaff nie wychowywany i nie socjalizowany bedzie poprostu zagrozeniem dla zycia ludzi i psow - nie mam pojecia co w tej sytuacji zrobic ... potrzebowalabym numer telefonu do tych ludzi, zeby zadzwonic i zapytac dlaczego wzieli kolejnego psa skoro z tamtym sobie nieradzili i czy zdaja sobie sprawe jaka odpowiedzialnoscia jest posiadanie takiego psa, jakie ida za tym zagrozenia jesli pies nie jest prawidlowo prowadzony od szczeniaka ... ale to wiecie ze i tak nie wiele pomoze, jednak bede mogla potem zlozyc oficjalne pismo u dzielnicowego z prosba o interwencje tu mam nadzieje ze pomoga mi dziewczyny z fundacji SOS by wygladalo ze tak powiem powazniej ... dlatego bardzo prosze o namiary na tych ludzi zebym mogla zrobic cokolwiek !!!!!!!!