Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='andzia69']maluch dotarł szczęśliwie:lol:

jeszcze raz dziękuję bardzo Agnieszce za pomoc w transporcie:loveu::loveu::loveu:

hmmm....powiem tak - oprócz tego, że ma adhd, chodiz i piska prawie bez przerwy...nie widziałam w nim cienia agresji..... po wyjsciu z samochodu rzucił sie do mnie...do dawania buziaków:evil_lol: przy tym skakał i skakał i skakał i skakał:crazyeye: adhd w pełnej krasie - ale naprawdę zero agresji:shake: po prostu niewyżyty, nicnieumiejący szczeniak:p

to samo po wejsciu do domu - do każdego skok i buzi i tak od osoby do osoby;) oczywiście nie chciał sie odkleic od Agnieszki:loveu:

zrobienie mu zdjecia też graniczy z cudem:mad:

chcieli sie pozbyc to wymyslili bzdury:angryy:

• Replies 182
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ciesze sie ze psiak jest bezpieczny, juz mialam ta wizje ze jutro trafi na pawilon a dla niego to bylaby wielka tragedia. mam nadzieje ze pod dobra opieka chlopak szybko polapie co to znaczy byc grzecznym milym pieskiem i znajdzie domek z prawdziwego zdarzenia !!!

domyslam sie Andzia ze u was jest w hoteliku i dalej szukamy mu DS ??? czy czekamy pare dni zeby poznac dokladniej jego charakter ???

Posted

szukamy jak najbardziej ds - on na bank nie wykazuje agresywnego zachowania! on ma adhd - skacze, ciągnie, piszczy, nie umie chodzic na smyczy...braki w wychowaniu aż bokami wychodzą:shake: powiem tak...w tej chwili w mieszkaniu u właścicieli jest bokser 1,5 roczny na parodniowym hotelowaniu - tragedia - pies jak starszy brat małego:placz: nic nie nauczony oprócz siad:shake: na podwórku ciągnie na kolczatce jak parowóz...w domu - uwiazany do kaloryfera:angryy: normalnie jestem w szoku...po jaką cholerę ludzie biorą tak aktywne psy - pies totalnie niewybiegany, skacze po ludziach chcąc się przywitac - obojętne czy podwórko czy dom - tragedia...zal mi tego psa...

No i z racji tego mały pojechał do kojca i budy na razie - a więc przynajmniej na razie tam będzie do czasu opuszczenia mieszkania przez boksera, bo roznieśliby obydwaj chałupę.

wracając do naszego adhdowca - załatwia się dalej w domu - mimo, ze to juz w sumie podrośnięty szczeniak, no i jemu potrzeba kogoś, kto dostarczy my tyle ruchu, zeby rozładować jego nadmierną energię

zdjęcia na razie takie jak widać - nie usiedzi minuty...ale jak ochłonie troszeczkę to postaram sie go jakos usadzić

ogłoszenia - jak najbardziej, ale z zaznaczeniem, ze to szczeniak niczego nie nauczony z ogromnymi pokładami energii

chyba tyle...

Posted

bardzo sie ciesze, ze chlopak juz w kielcach!
mowilam, ze on slodki i niegrozny, tylko niewyzyty i przerazony w klatce!
ciesze sie, ze sie nie pomylilam!
teraz dobrego czlowieka mu potrzeba!

Posted

[quote name='kako80']piesek jest po szczepieniach na wirusowki i jest odrobaczony i odpchlony.

czy jest jakaś ksiażeczka potwierdzajaca te szczepienia? bo nic nie dostałam:cool3:

on sie powinien nazywać płaczący Czaruś - non stop piska:mad:

Posted

andzia69 napisał(a):
czy jest jakaś ksiażeczka potwierdzajaca te szczepienia? bo nic nie dostałam:cool3:

on sie powinien nazywać płaczący Czaruś - non stop piska:mad:

o ksiazeczke zapytam jutro Anete i jak cos podeslemy ci ja poczta ;)

podaj mi tylko na pw swoj adres :cool3:

Posted

Nasz maluch jest Boski cala droge siedzial Adze na kolanach i piszczal.
Trzeba bylo go drapac za uchem to piszczal pocichutku jest napewno steskniony pieszczot.
Potrzebuje napewno swojego czlowieka strasznie mi go szkoda.
Ze stresu puszczal nam baczki-smierdzioszki
Fajny mlody psiak trzeba napewno poswiecic mu duzo czasu.
Agresji nie wykazal zadnej. Jesli ktokolwiek byl agresywny to napewno czlowiek u ktorego byl bo on napewno nie:shake:

Posted

Maluch super śliczny:loveu:
Uwielbiam takie adhd:evil_lol: Z grzecznym psem jest nudno:lol:
Myślę,że tu troszkę trzeba z nim popracować i jakoś wykorzystać jego energię np. w trakcie zabawy;) I bedzie fajny psiak dla aktywnych:loveu:

Posted

rufusowa napisał(a):
Andziu moze on ma przeziębiony pęcherz? :cool3:

super by było gdyby zamieszkał w domu z ogrodem :evil_lol:

Nie napewno nie ma chorego pecherza jechal ze mna 2 godziny autem raz sie zatrzymalam zeby sie wysikal i nic tylko po nas skakal. Wysikal sie jak wyszlismy z hoteliku i zastanawialysmy sie z Aga czy dobrego psiaka mamy bo sikal jak dziewczynka:lol::evil_lol:

Posted

mały...nic nie umie, ma adhd - ale o tym to już pisałam:evil_lol: - wszędzie go pełno i je za 4:p teraz niestety nie bardzo mam czas..ale muszę podjechać mu jakieś fotki do ogłoszeń porobić...tylko kto go zechce takiego roztrzepańca:cool3:

Posted

rufusowa napisał(a):
Gustaw z ADHD znalazł amatora to i on znajdzie :lol:
dobrze ze uprzedzasz o tym - decyzja niech będzie swiadoma :evil_lol:

no uprzedzam...a raczej uprzedzę jak ktokolwiek zadzwoni o niego:-( i boję się, ze jak uprzedzę to już całkiem go skreślę...a on jest koffanym psiakiem, szaleniec - ale tak chce się przytulac, miziać, całować - ma niespożytą energię.....

kto pokocha Mańka Szorściaka????