majku33krakow Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 [quote name='andzia69']maluch dotarł szczęśliwie:lol: jeszcze raz dziękuję bardzo Agnieszce za pomoc w transporcie:loveu::loveu::loveu: hmmm....powiem tak - oprócz tego, że ma adhd, chodiz i piska prawie bez przerwy...nie widziałam w nim cienia agresji..... po wyjsciu z samochodu rzucił sie do mnie...do dawania buziaków:evil_lol: przy tym skakał i skakał i skakał i skakał:crazyeye: adhd w pełnej krasie - ale naprawdę zero agresji:shake: po prostu niewyżyty, nicnieumiejący szczeniak:p to samo po wejsciu do domu - do każdego skok i buzi i tak od osoby do osoby;) oczywiście nie chciał sie odkleic od Agnieszki:loveu: zrobienie mu zdjecia też graniczy z cudem:mad: chcieli sie pozbyc to wymyslili bzdury:angryy: Quote
Tengusia Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 ciesze sie ze psiak jest bezpieczny, juz mialam ta wizje ze jutro trafi na pawilon a dla niego to bylaby wielka tragedia. mam nadzieje ze pod dobra opieka chlopak szybko polapie co to znaczy byc grzecznym milym pieskiem i znajdzie domek z prawdziwego zdarzenia !!! domyslam sie Andzia ze u was jest w hoteliku i dalej szukamy mu DS ??? czy czekamy pare dni zeby poznac dokladniej jego charakter ??? Quote
andzia69 Posted November 30, 2008 Author Posted November 30, 2008 szukamy jak najbardziej ds - on na bank nie wykazuje agresywnego zachowania! on ma adhd - skacze, ciągnie, piszczy, nie umie chodzic na smyczy...braki w wychowaniu aż bokami wychodzą:shake: powiem tak...w tej chwili w mieszkaniu u właścicieli jest bokser 1,5 roczny na parodniowym hotelowaniu - tragedia - pies jak starszy brat małego:placz: nic nie nauczony oprócz siad:shake: na podwórku ciągnie na kolczatce jak parowóz...w domu - uwiazany do kaloryfera:angryy: normalnie jestem w szoku...po jaką cholerę ludzie biorą tak aktywne psy - pies totalnie niewybiegany, skacze po ludziach chcąc się przywitac - obojętne czy podwórko czy dom - tragedia...zal mi tego psa... No i z racji tego mały pojechał do kojca i budy na razie - a więc przynajmniej na razie tam będzie do czasu opuszczenia mieszkania przez boksera, bo roznieśliby obydwaj chałupę. wracając do naszego adhdowca - załatwia się dalej w domu - mimo, ze to juz w sumie podrośnięty szczeniak, no i jemu potrzeba kogoś, kto dostarczy my tyle ruchu, zeby rozładować jego nadmierną energię zdjęcia na razie takie jak widać - nie usiedzi minuty...ale jak ochłonie troszeczkę to postaram sie go jakos usadzić ogłoszenia - jak najbardziej, ale z zaznaczeniem, ze to szczeniak niczego nie nauczony z ogromnymi pokładami energii chyba tyle... Quote
kako80 Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 bardzo sie ciesze, ze chlopak juz w kielcach! mowilam, ze on slodki i niegrozny, tylko niewyzyty i przerazony w klatce! ciesze sie, ze sie nie pomylilam! teraz dobrego czlowieka mu potrzeba! Quote
andzia69 Posted November 30, 2008 Author Posted November 30, 2008 [quote name='kako80']piesek jest po szczepieniach na wirusowki i jest odrobaczony i odpchlony. czy jest jakaś ksiażeczka potwierdzajaca te szczepienia? bo nic nie dostałam:cool3: on sie powinien nazywać płaczący Czaruś - non stop piska:mad: Quote
Tengusia Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 andzia69 napisał(a):czy jest jakaś ksiażeczka potwierdzajaca te szczepienia? bo nic nie dostałam:cool3: on sie powinien nazywać płaczący Czaruś - non stop piska:mad: o ksiazeczke zapytam jutro Anete i jak cos podeslemy ci ja poczta ;) podaj mi tylko na pw swoj adres :cool3: Quote
ab-agnieszka Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Nasz maluch jest Boski cala droge siedzial Adze na kolanach i piszczal. Trzeba bylo go drapac za uchem to piszczal pocichutku jest napewno steskniony pieszczot. Potrzebuje napewno swojego czlowieka strasznie mi go szkoda. Ze stresu puszczal nam baczki-smierdzioszki Fajny mlody psiak trzeba napewno poswiecic mu duzo czasu. Agresji nie wykazal zadnej. Jesli ktokolwiek byl agresywny to napewno czlowiek u ktorego byl bo on napewno nie:shake: Quote
andzia69 Posted November 30, 2008 Author Posted November 30, 2008 Tengusia - i dowiedz się ile jesteśmy winni za opiekę wet.i hotelowanie Quote
kako80 Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 ksiazeczke ja mam...:oops: zapomnialam o niej, przesle Ci poczta poprosze o adres na privie. Quote
Tengusia Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 andzia69 napisał(a):Tengusia - i dowiedz się ile jesteśmy winni za opiekę wet.i hotelowanie jasne ;) dam ci znac jak tylko bede wiedziec ;) Quote
kika22 Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Maluch super śliczny:loveu: Uwielbiam takie adhd:evil_lol: Z grzecznym psem jest nudno:lol: Myślę,że tu troszkę trzeba z nim popracować i jakoś wykorzystać jego energię np. w trakcie zabawy;) I bedzie fajny psiak dla aktywnych:loveu: Quote
rufusowa Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Andziu moze on ma przeziębiony pęcherz? :cool3: super by było gdyby zamieszkał w domu z ogrodem :evil_lol: Quote
andzia69 Posted December 1, 2008 Author Posted December 1, 2008 kako80 napisał(a):ksiazeczke ja mam...:oops: zapomnialam o niej, przesle Ci poczta poprosze o adres na privie. już ci wysyłam Quote
ab-agnieszka Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 rufusowa napisał(a):Andziu moze on ma przeziębiony pęcherz? :cool3: super by było gdyby zamieszkał w domu z ogrodem :evil_lol: Nie napewno nie ma chorego pecherza jechal ze mna 2 godziny autem raz sie zatrzymalam zeby sie wysikal i nic tylko po nas skakal. Wysikal sie jak wyszlismy z hoteliku i zastanawialysmy sie z Aga czy dobrego psiaka mamy bo sikal jak dziewczynka:lol::evil_lol: Quote
kako80 Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 bo to dziecko przeciez to siusia jak dziewczynka:loveu: Quote
rufusowa Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 jak sie chłopak czuje? :cool3: Szakal tez na poczatku sikał jak dziewczynka ale to raczej z osłabienia lub z lenistwa :lol: Quote
andzia69 Posted December 3, 2008 Author Posted December 3, 2008 mały...nic nie umie, ma adhd - ale o tym to już pisałam:evil_lol: - wszędzie go pełno i je za 4:p teraz niestety nie bardzo mam czas..ale muszę podjechać mu jakieś fotki do ogłoszeń porobić...tylko kto go zechce takiego roztrzepańca:cool3: Quote
andzia69 Posted December 3, 2008 Author Posted December 3, 2008 ab-agnieszka napisał(a):Andzia moglabys tez zmienic tytul zmieniłam:cool3::cool3::cool3: tylko nie wiem czy go ktos będzie chciał... Quote
ab-agnieszka Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Musimy byc dobrej mysli i musimy w to wierzyc bo przeciez bez tego to wszystko nie mialoby sensu Quote
rufusowa Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Gustaw z ADHD znalazł amatora to i on znajdzie :lol: dobrze ze uprzedzasz o tym - decyzja niech będzie swiadoma :evil_lol: Quote
andzia69 Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 rufusowa napisał(a):Gustaw z ADHD znalazł amatora to i on znajdzie :lol: dobrze ze uprzedzasz o tym - decyzja niech będzie swiadoma :evil_lol: no uprzedzam...a raczej uprzedzę jak ktokolwiek zadzwoni o niego:-( i boję się, ze jak uprzedzę to już całkiem go skreślę...a on jest koffanym psiakiem, szaleniec - ale tak chce się przytulac, miziać, całować - ma niespożytą energię..... kto pokocha Mańka Szorściaka???? Quote
polciuaa Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 hopaj śliczny! Ja dopiero teraz zauwazyłam jaki on podobny do Szczotki jest.:diabloti::loveu: Jak był malutki to taka mała kulka to była,a teraz...fiu fiu..:loveu: Quote
Recommended Posts