Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Koleżanka powiedziała 20 zł mały pies, 40 duży a z reguły hotele są kennelowe, klatkowe i zewnętrzne. Ja mogę zaoferować DT za 10 zł z wyżywieniem oczywiście w mieszkaniu.

• Replies 205
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):
Hotel to ok. 25zł na dobę. Zważając na to, że Łatek jest niewielki to może to być niższa kwota, np. 15-20zł.

anaana, 10 zł z wyżywieniem to bardzo mało... zwłąszcza, że łatek ma sponosra. ile sponsor przewdywał dziennie na jedzenie? bo resztę moze jakoś dozbieramy, najwazniejsze, to go wyciagnąć do domu. dt domowy - bardzo dobry pomysł.

Posted

mamy 100-120 pln. moze cos mozna jeszcze wynegocjowac, ale tak czy inaczej brakuje. czy jestesmy w stanie podjac odpowiedzialnie decyzje,ze podejmujemy sie tego wydatku? kazdego miesiaca? Łatek moze potzrebowac domu na jeden miesiac, na trzy, na siedem miesięcy...- nie wiadomo na ile, nie wiemy czy w ogole sie znajdzie dla niego dom. czy kazdy z nas jest w stanie przez dluzszy, nieokreslony czas podjac sie tego wydatku? jezeli tak, to super! moze niech kazdy, kto ma chec pomoc mu, napisze ile by mogl przeznaczyc, zobaczymy ile uzbieramy. ..TYLKO PAMIETAJCIE: nie moze byc tak, ze w pewnym miesiacu raptem zabraknie pieniedzy na jego dom... jezeli go zabieramy ze schroniska, to musimy pamietac, ze on nie moze tam wrocic dlatego, ze nam zabraklo kasy... zdarzaja sie takie sytuacje niestety. PRZEMYSLCIE TO PROSZE i dajcie znac

Posted

nie moge uwierzyc ze on nadal w schronie. Przeciez to cudne przyjąc takiego starowinke sponiewieranego...I ilez on będzie potrzebowal. na pewno nie trzeba z nim biegac na spacery po 3 godziny dziennie. pewnie chce taki dziadziunio na foteliku lub kanapie obok swojego czlowieka siedzie i ogladac szanse na sukces i inne:-(. Do tego odpada troska o finanse. Uratuj zycie staruszkowi:placz:

Posted

tzreba jakies babcie podpytać. moze spotkam dziś karmicielke kotów na spacerze wieczornycm, to spytam, może kogos zna. wysłałam link w pare miejsc.... może nk? kto tam ma profil psi i wstawia ogłoszenia??
może gagata21 by go wrzuciła pomiędzy sowje bulowate :diabloti:

Posted

SLEEPINGBYDAY - dopisalam, ze zbieramy na dt, ale czy to pomoze....? juz masz swojego staruszka? bo moze pzrzetrzymasz Łatka u siebie, poki zdecydujesz sie ...? jest niedobrze: zimno jak cholera, a on w schronisku. i nie wiem, czy jakis cud sie zdarzy odpowiednio predko..

Posted

anaana napisał(a):
pinczerka- moze chociaz na te dni, jak bedzie tak zimno moglabys go gdzies ulokowac, jestes tam na miejscu...?

Do siebie niestety nie mam możliwości go zabrać. Mamy teraz na leczeniu w lecznicy jednego psa, dwa na płatnym tymczasie... Ciężko związać koniec z końcem. Dla Łatka potrzebny jest hotel lub tymczas(chociaż awaryjny! lub płatny!), ale na to potrzeba kogoś odpowiedniego no i pieniędzy...

Posted

jest calodobowa klinika dla zwierzat w Bielsku, ktora prowadzi hotel i moglaby go juz dzisiaj pzryjac. 25 pln/doba. mamy na 6 dni pieniadze. pytanie co jak sie skoncza...? jets tu ktos kto moglby go dzisiaj tam zawiesc...?

Posted

A da się może zorganizować transport do Opola?? Ja pisałam iż pieska mogę przyjąć na tymczas. Dziś pojechała do nowego domku Sara (dalmatynka co była u mnie na DT) i mam miejsce. Pies może przyjechać od zaraz.

Posted

Shell napisał(a):
A da się może zorganizować transport do Opola?? Ja pisałam iż pieska mogę przyjąć na tymczas. Dziś pojechała do nowego domku Sara (dalmatynka co była u mnie na DT) i mam miejsce. Pies może przyjechać od zaraz.

a co bedzie shell jak nam sie skoncza pieniadze...? pisalam ile mamy...

Posted

No ale w hotelu opłaty są podwójne, tak jak wyżej napisałaś macie pieniążki tylko na 6 dni (hotelowych). Pół miesiąca a tydzień to jest różnica pobytu psa w ciepłym miejscu.

Posted

A może ten płatny DT, który tu oferowano można by poprosić o obniżenie ceny. whoteliku Pan Tomek trzyma wielkie potrzebujace psy za 15zł. A taki maluch nawet karmy za 10zł dziennie nie musi zjadać. :-(