Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 205
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

SBD, najedź na jeden z banerków pieska tak tuż przy brzegu, naciśnij lewy przycisk myszy, przeciągnij po obrazku i puść dopiero za "końcem' obrazka. Wybrany obrazek powinien Ci się rozjaśnić (tylko ten). Najedź znów na ten obrazek, kliknij prawym przyciskiem myszy i wybierz "kopiuj" (samo, bez żadnych dopisków).
Otwórz okno zmiany podpisu, kliknij znów prawym, wybierz "wklej' i zatwierdź. Powinny być podlinkowane :)

Posted

sbd a moze po prostu juz masz za duzo wiesz i czasami tak jest ze raz wejdzie piec raz nie bo za duzy lub tresc za dluga linkow jakie masz dodatkowo takze no te co dalam dzialaja nie mam pojecia

Posted

drugą część (z kopiowaniem) robiłam sama z siebie. pierwszą ( z najeżdżaniem i puszczaniem) albo nie rozumiem (najeżdżam, klikam, przeciągam za obrazek, puszczam, nic sie nie wyróżnia), albo nie wiem co :cool3:. wcześniej najzwyczajniej kopiowałam prawa myszą i wklejałam w edycji sygnaturki...

Posted

...jej, mam straszna slabosc do takich starych biedakow na chudych nozkach... trzymam kciuki za Lateczka,

a na chyba drugiej stronie pojawila sie jakas propozycja dt... i co pozniej sie stalo z tym domkiem? jednak zrezygnowal?

Posted

SBD, tu masz podlinkowany banerek.

Weź naciśnij lewy przyciska myszki po prawej stronie obrazka i trzymając przesuń po obrazku na lewą stronę. Obrazek zrobi się taki jakby niebieski, wtedy puść. Wróć myszką na obrazek, kliknij prawy przycisk i wybierz "kopiuj" i potem w podpis, prawy, "wklej" i już :lol:

Posted

auraa napisał(a):
a może złóżmy się na hotel. Co miesiąc stałą kwotę!

ja jestem za. to nieprawda ze hotel i schronisko oznaczaja to samo dla niego. NAJWIEKSZY OBIEKTYWNY PROBLEM DLA NIEGO W TEJ CHWILI TO NISKA TEMPERATURA

Posted

A ile taki hotel kosztuje? Bo tak jak pisałam wcześniej mogę zaproponować płatny DT w mieszkaniu. Obecnie mam dalmatynkę na DT ale ona prawdopodobnie jedzie jutro już do Niemiec, do nowego domku. Więc będzie miejsce, tylko mowa była o DT bezpłatnym.