Denisek Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Biedny,serce pęka jak na niego patrzę.To tak jakby dziadka oddac do domu starców bo stary i niedowidzi :( ratujcie go ,kto może . Quote
sleepingbyday Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Anetek, banerki mi nie działają.... Quote
Margo05 Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 SBD, najedź na jeden z banerków pieska tak tuż przy brzegu, naciśnij lewy przycisk myszy, przeciągnij po obrazku i puść dopiero za "końcem' obrazka. Wybrany obrazek powinien Ci się rozjaśnić (tylko ten). Najedź znów na ten obrazek, kliknij prawym przyciskiem myszy i wybierz "kopiuj" (samo, bez żadnych dopisków). Otwórz okno zmiany podpisu, kliknij znów prawym, wybierz "wklej' i zatwierdź. Powinny być podlinkowane :) Quote
anetek100 Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 sbd a moze po prostu juz masz za duzo wiesz i czasami tak jest ze raz wejdzie piec raz nie bo za duzy lub tresc za dluga linkow jakie masz dodatkowo takze no te co dalam dzialaja nie mam pojecia Quote
sleepingbyday Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 drugą część (z kopiowaniem) robiłam sama z siebie. pierwszą ( z najeżdżaniem i puszczaniem) albo nie rozumiem (najeżdżam, klikam, przeciągam za obrazek, puszczam, nic sie nie wyróżnia), albo nie wiem co :cool3:. wcześniej najzwyczajniej kopiowałam prawa myszą i wklejałam w edycji sygnaturki... Quote
kikou Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 ...jej, mam straszna slabosc do takich starych biedakow na chudych nozkach... trzymam kciuki za Lateczka, a na chyba drugiej stronie pojawila sie jakas propozycja dt... i co pozniej sie stalo z tym domkiem? jednak zrezygnowal? Quote
sleepingbyday Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 margo, środkowy :loveu:. kikou, była propozycja płatnego, a tu chodzi o bezpłatny, tyle że z kosztami pokrywanymi... anetek, ja mam subskrybcję, moge mieć więcej. Quote
Margo05 Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 SBD, tu masz podlinkowany banerek. Weź naciśnij lewy przyciska myszki po prawej stronie obrazka i trzymając przesuń po obrazku na lewą stronę. Obrazek zrobi się taki jakby niebieski, wtedy puść. Wróć myszką na obrazek, kliknij prawy przycisk i wybierz "kopiuj" i potem w podpis, prawy, "wklej" i już :lol: Quote
sleepingbyday Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 JEST!!! i działa!!!! :loveu: kikou-tak w ogóle to widzisz, jak mam rozterkę? na placu boju został jamnikowaty 17 latek i nieznany paluchowicz, a teraz ten wątek mnie załamał.... :-( Quote
Beata19 Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 ............................................... Quote
irenaka Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Dałam Łatka do ogłoszeń w Krakowie. Krakowskie zwierzaki Mam nadzieję, że transport się znajdzie jak będzie domek Quote
anaana Posted November 20, 2008 Author Posted November 20, 2008 dziekuej, transport sie na pewno znajdzie, jak bedzie dom Quote
Denisek Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Łateczku,na dogo są dobrzy ludzie,ktoś CIE uratuje przed samotnością,ja w to wierzę. Quote
anaana Posted November 21, 2008 Author Posted November 21, 2008 na pewno sa dobrzy ludzie. tyle ze tutaj liczy sie bardzo czas! najblizsza noc to -5 stopni... Quote
auraa Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 a może złóżmy się na hotel. Co miesiąc stałą kwotę! Quote
kikou Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 taki dziadziunko w hotelu czuje sie niewiele lepiej niz w schronisku, on domu potrzebuje... Quote
Beata19 Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 dodałam Łatka na n-k Logowanie do nasza-klasa.pl Quote
anaana Posted November 21, 2008 Author Posted November 21, 2008 auraa napisał(a):a może złóżmy się na hotel. Co miesiąc stałą kwotę! ja jestem za. to nieprawda ze hotel i schronisko oznaczaja to samo dla niego. NAJWIEKSZY OBIEKTYWNY PROBLEM DLA NIEGO W TEJ CHWILI TO NISKA TEMPERATURA Quote
Shell Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 A ile taki hotel kosztuje? Bo tak jak pisałam wcześniej mogę zaproponować płatny DT w mieszkaniu. Obecnie mam dalmatynkę na DT ale ona prawdopodobnie jedzie jutro już do Niemiec, do nowego domku. Więc będzie miejsce, tylko mowa była o DT bezpłatnym. Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Hotel to ok. 25zł na dobę. Zważając na to, że Łatek jest niewielki to może to być niższa kwota, np. 15-20zł. Quote
Recommended Posts