Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 205
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Łata w domu:lol: wczoraj przywiozlam go z opola i dostarczylam pod adres zamieszkanai. Ma swoja pania (bardzo kochana), 2 swoje koty i swoj dom. wszystko mu wolno, w lozko spac tez wolno:lol:pani jest cudna, wziela caly ten tydzien urlop, zeby chlopak przyzwyzail sie w nowym domu. dzisiaj kupila mu szelki i cesara. latek ma sie dzis lepiej niz wczoraj, ale nadal jest jeszcze troche zestresowany. jutro pewnie bedzie jeszcze lepiej i w koncu zrozumie, ze trafil 6 w totka:loveu:

dzieki latkowi tez babelek od bubu (tez staruszek- 10 lat) znalazl fajny dom w wa-wie i na dniach pzryjedzie. bedzie mial tez cudowna pania:loveu: i swoje 3 koty

i jets jeszce 3 starszak, ktory dziki latkowi znalazl dom - pimpus z zabrza. mam nadzieje WIELKA, ze tutaj tez sie uda, bo na razie nei ma dla niego transportu:-(

Posted

zapomnialam. Latek narobil szkod u Shell:angryy:: pogryzl legowisku jej psiakow i trzeba zwrocic pieniadze za rozrabiaka. Shell - juz wiadomo ile kosztuje to legowisko?

Posted

Dziewczyny, Łatek to pies poduszkowo-kanapowy więc super, że może spać w łóżku. :loveu:U mnie leżakował całymi dniami na wersalce za moimi plecami. I mimo, że jest bardzo spokojny, śpiący długie godziny pewnego razu napadła go chwila słabości i podarł materac, który miał służyć mu do leżenia. A drań sypiał w klatce czasami jak zobaczył, że moje suczki tam wchodzą jak do budy. :diabloti:
Materacyka ceny nie znam bo nie mogę znaleźć takiego wymiaru :-(
Ale szukam, szukam dalej.
No i jeszcze chciałam przekazać, że Łatek uwielbia surowe mięso! ;)
Zajadał się u mnie łapkami kurzymi i kośćmi cielęcymi... A mówili, że zębów nie ma hihi :-o

:loveu: Łatku miej się tam dobrze!

Posted

anaana - byczo! i jeszcze dwa inne matuzalemy się rozeszły po domkach. bąbelka znam od jakiegoś czasu też...
teraz widze, że wszystko się dobrze ułożyło.
ja dziś przywiozłam dziadzia-koszmarka. ale sierść mu odrosnie, zlikwidujemy niedobory w organixmie i będzie smigał :eviltong:.

dziadki górą!

Posted

Gosiapk napisał(a):
Czy to nie Reksiulek u Pani Irenki gościł w weekend Łatka? :cool3:

Tak,tak....
Reksiu bardzo był ożywiony i podekscytowany obecnością ŁAtka.....

Ten materac to myślę, chęć rozładowania stresu....
Mój mały schroniskowiec też w pierwszych dniach pobytu zżerał kołdry itp....
Potem mu przeszło...

A czy nowa pańcia Latka zaloguje się na dogo.?

Posted

Do tej pory,to biedny Latek ciągle na walizkach....

Tyle nowych miejsc "zaliczył' w ciągu ostatnich tygodni...

Pewnie jeszcze nie wie że czas sie rozpakować, bo już w domu!!!!!

Posted

u Łatka wszystko dobrze. zadomowił się, powąchał już z kotkiem :loveu:
Tylko w nocy nie wytrzymuje z siku ale Pani to nie przeszkadza. Łatek sika w nocy na specjalny ręcznik i jest dobrze :)

• 2 weeks later...
Posted

na zdjecia musimy jeszcze troszkę poczekać bo anaana wyjechała. Ale u Łatka wszystko w najlepszym porządku. podobno sobie przytył w końcu i ma boczki ;) bardzo radośnie wita codziennie swoją Panią. razem z kotami codziennie przychodzą do drzwi jak komitet powitalny :)