idusiek Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 i ja tez ciekawa :cool3: anaana super działasz, nie przestawaj :loveu: Quote
Gosiapk Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Czy to nie Reksiulek u Pani Irenki gościł w weekend Łatka? :cool3: Quote
anaana Posted December 1, 2008 Author Posted December 1, 2008 Łata w domu:lol: wczoraj przywiozlam go z opola i dostarczylam pod adres zamieszkanai. Ma swoja pania (bardzo kochana), 2 swoje koty i swoj dom. wszystko mu wolno, w lozko spac tez wolno:lol:pani jest cudna, wziela caly ten tydzien urlop, zeby chlopak przyzwyzail sie w nowym domu. dzisiaj kupila mu szelki i cesara. latek ma sie dzis lepiej niz wczoraj, ale nadal jest jeszcze troche zestresowany. jutro pewnie bedzie jeszcze lepiej i w koncu zrozumie, ze trafil 6 w totka:loveu: dzieki latkowi tez babelek od bubu (tez staruszek- 10 lat) znalazl fajny dom w wa-wie i na dniach pzryjedzie. bedzie mial tez cudowna pania:loveu: i swoje 3 koty i jets jeszce 3 starszak, ktory dziki latkowi znalazl dom - pimpus z zabrza. mam nadzieje WIELKA, ze tutaj tez sie uda, bo na razie nei ma dla niego transportu:-( Quote
anaana Posted December 1, 2008 Author Posted December 1, 2008 zapomnialam. Latek narobil szkod u Shell:angryy:: pogryzl legowisku jej psiakow i trzeba zwrocic pieniadze za rozrabiaka. Shell - juz wiadomo ile kosztuje to legowisko? Quote
Shell Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Dziewczyny, Łatek to pies poduszkowo-kanapowy więc super, że może spać w łóżku. :loveu:U mnie leżakował całymi dniami na wersalce za moimi plecami. I mimo, że jest bardzo spokojny, śpiący długie godziny pewnego razu napadła go chwila słabości i podarł materac, który miał służyć mu do leżenia. A drań sypiał w klatce czasami jak zobaczył, że moje suczki tam wchodzą jak do budy. :diabloti: Materacyka ceny nie znam bo nie mogę znaleźć takiego wymiaru :-( Ale szukam, szukam dalej. No i jeszcze chciałam przekazać, że Łatek uwielbia surowe mięso! ;) Zajadał się u mnie łapkami kurzymi i kośćmi cielęcymi... A mówili, że zębów nie ma hihi :-o :loveu: Łatku miej się tam dobrze! Quote
Gosiapk Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Łatek! Ty się dobrze zachowuj w domku! :mad:Nie rwij już niczego. Quote
sleepingbyday Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 anaana - byczo! i jeszcze dwa inne matuzalemy się rozeszły po domkach. bąbelka znam od jakiegoś czasu też... teraz widze, że wszystko się dobrze ułożyło. ja dziś przywiozłam dziadzia-koszmarka. ale sierść mu odrosnie, zlikwidujemy niedobory w organixmie i będzie smigał :eviltong:. dziadki górą! Quote
togaa Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Gosiapk napisał(a):Czy to nie Reksiulek u Pani Irenki gościł w weekend Łatka? :cool3: Tak,tak.... Reksiu bardzo był ożywiony i podekscytowany obecnością ŁAtka..... Ten materac to myślę, chęć rozładowania stresu.... Mój mały schroniskowiec też w pierwszych dniach pobytu zżerał kołdry itp.... Potem mu przeszło... A czy nowa pańcia Latka zaloguje się na dogo.? Quote
idusiek Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 ciotki to moze pomożecie nam wyadoptować Morka na stare lata ? :oops: Stary ale bardzo jary :cool3: a był juz prawie po "tamtej stronie" :-( http://www.dogomania.pl/forum/f28/calkiem-niczyj-u-niczyich-staruszek-marek-z-marek-szukamy-domu-118330/ Quote
togaa Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Do tej pory,to biedny Latek ciągle na walizkach.... Tyle nowych miejsc "zaliczył' w ciągu ostatnich tygodni... Pewnie jeszcze nie wie że czas sie rozpakować, bo już w domu!!!!! Quote
peate Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 wiadomo chociaż jak się maluszek zaaklimatyzował w nowym domku? Quote
Moniskaa Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 a może udało by się poprosić o nowe fotki szczęśliwego psiaka? Quote
idusiek Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 anaana ma wiesci, napisze w wolnej chwiki- ale wszystko jest ok ;) Quote
_bubu_ Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 u Łatka wszystko dobrze. zadomowił się, powąchał już z kotkiem :loveu: Tylko w nocy nie wytrzymuje z siku ale Pani to nie przeszkadza. Łatek sika w nocy na specjalny ręcznik i jest dobrze :) Quote
idusiek Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 hehe, na ręczniczek powiadasz? :cool3: a zdjecia jakies dostaniemy ? Quote
Gosiapk Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 idusiek napisał(a):hehe, na ręczniczek powiadasz? :cool3: a zdjecia jakies dostaniemy ? Zdjęcie ręcznika? ;):lol: Quote
togaa Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 No proszę..jak kulturalnie...."na ręczniczek". Zeby moje gady miały takie maniery i nie siurały po ścianach...;) Quote
_bubu_ Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 anaana bedzie jechać do Łatka podpisac umowę adopcyjną to może zrobi zdjęcie :) Quote
sleepingbyday Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 jakie "może", jakie "może"??? ona MUSI zrobic zdjęcia!:eviltong: Quote
Gosiapk Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 Obiecanki cacanki, a jak nie było zdjęć tak nie ma :( Quote
_bubu_ Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 na zdjecia musimy jeszcze troszkę poczekać bo anaana wyjechała. Ale u Łatka wszystko w najlepszym porządku. podobno sobie przytył w końcu i ma boczki ;) bardzo radośnie wita codziennie swoją Panią. razem z kotami codziennie przychodzą do drzwi jak komitet powitalny :) Quote
Recommended Posts