Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ta sunia jest maleńka,jak pekińczyk, wygląda jak wiewióreczka, podejrzewam, że słabo widzi i słyszy. Błąkała się po Muzeum Wsi Radomskiej, biedaczka, pewnie nie wiedziała co się dzieje, nie umiała sobie poradzić, pomóżmy jej znaleźć domek na stare lata, nie poradzi sobie w schronisku. Jej serduszko bardzo cierpi, pewnie miała kiedyś swój dom....

• Replies 167
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

majqa napisał(a):
Na ile lat, o ile ją widział, ocenił sunię wet? Jak jej zdrówko i reakcja na inne pieski, jeśli miała z nimi kontakt? Jakiś rys charakteru???

Jutro spróbujemy się wszystkiego dowiedzieć

Posted

majqa napisał(a):
Na ile lat, o ile ją widział, ocenił sunię wet? Jak jej zdrówko i reakcja na inne pieski, jeśli miała z nimi kontakt? Jakiś rys charakteru???

Dorko, dziś odpisałaś tak: "Wetka określiła wiek suni na ok. 13 lat, prawdopodobnie nie słyszy albo słyszy bardzo słabo.".
Co wobec tego z jej oczkami? Wyszły jeszcze jakieś dolegliwości? Ponawiam też pytanie o reakcje na inne psiaki (jeśli miała z nimi kontakt)
i charakter. Jeśli pojawi się chętny by rozważyć wyciągnięcia suni do siebie i np. dołączenie do innych zwierzaków, będzie chciał wiedzieć na czym stoi.

Posted

Wetka powiedziała, że z jej oczkami wszystko w porządku. Nie mogę nic powiedzieć odnośnie jej stosunku do innych zwierzaków ponieważ przebywa sama w boksie. Spróbujemy to w miarę schroniskowych mozliwości sprawdzić.

Posted

Wiem, ale ona leży jak przyklejona w pudełeczku, jest wystraszona, jest wielkości pekińczyka, maleńka... może jeszcze uda mi się zrobić nowe fotki. Dzięki za allegro:lol: