Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 167
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sunia jest sama, w boksie dla szczeniaków, małym, ale przynajmniej jej nie pogryzą. Miałam dziś maila z Warszawy w sprawie suni, odpisałam... może to jakieś światełko w tunelu.... trzymamy kciuki.

Posted

red napisał(a):
Sunia jest sama, w boksie dla szczeniaków, małym, ale przynajmniej jej nie pogryzą. Miałam dziś maila z Warszawy w sprawie suni, odpisałam... może to jakieś światełko w tunelu.... trzymamy kciuki.

Cudowna wiadomość,trzymamy mocno kciuki zaciśnięte .
Takie maleństwo powinno grzać pupkę na swoich podusiach.

Posted

Aż nie można uwierzyć,że dla takiego maleństwa nie ma miejsca w żadnym domku :shake:
Goldi jeszcze chwileczkę musisz poczekać ,ktoś cię pokocha i domeczek się znajdzie.

Posted

Dziś zajrzałam do małej, zrobiłam zdjęcia telefonem, ale nie są korzystne niestety, bo mała też nie wygląda korzystnie, jest chyba załamana, nie chce wstać, powarkuje, sierść już robi się skołtuniona, zrobiłam jej ciepłe suche posłanko, wtuliła się i to wszystko. Boję się, że zgaśnie........:-(

Posted

Maleńka - nie poddawaj się!
Zaglądając tu dzisiaj miałam nadzieję, że jakiś domek dla tej ślicznej sunieczki się szykuje... ale widzę, że póki co - cisza :(
Domku! Nie czekaj! Goldi ciebie baaaardzo potrzebuje.

Posted

Miałam dziś telefon od pani z Katowic, uważam, że to wspaniała osoba, miłośniczka zwierząt, która umieściła w domkach wiele psów i kotów. Sama ma w domu 4 kociaki i chce wziąć sunię. Rozmawiałam z nią długo i wiem, że to dom dla Goldi. Pani mogłaby przyjechać po nią po świętach, ale gdybyśmy znaleźli transport wcześniej byłoby najlepiej, bo sunię przyjmie w każdej chwili. Mała nie ma czasu....jest w kiepskim stanie psychicznym, myślę, że szybko trzeba ją zabierać, pomóżcie znaleźć transport Radom lub okolice do Katowic:shake: Sunia może odżyje w normalnym domu.