agata51 Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 Co słychać, Liweńko? Śniłaś mi się dzisiaj - Betka strasznie cię pogryzła, rany były potworne, wet cię poozszywał, ale ledwie dychałaś. Chyba nigdy nie uwolnię się od tego koszmaru. Domku, makeńka Liwka tak czeka na ciebie! Quote
zula131 Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Liwka jest spokojna i bezpieczna, a niebawem będzie i szczęśliwa - znajdzie swój domek na pewno. I w to wierzmy gorąco, a koszmarne sny - niech idą precz :mad: Quote
agata51 Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 Gdybym to mogła mieć wpływ na swoje sny! Liweńko, mizianko. Quote
zula131 Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Ja tam wolałabym mieć większy wpływ na swoją "jawę", niestety, jakoś z tym coraz trudniej :niewiem: Liwciu! - :painting: Quote
agata51 Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 Masz rację, Zula, lepiej jawą się zająć. Pies sny trącał! Liweńko, wymiziam cię troszeczkę. A ty śpij, nie przeszkadzaj sobie. :loveu: Quote
zula131 Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Liwuniu, pobrykamy trochę na śniegu? Nikt nie chce zrobić banerka ślicznej dziewczynce, ja też nie potrafię :oops: Quote
agata51 Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 Poprosiłam o banerek na wątku łódzkich psów. Jak nie będzie odzewu, będę szukać gdzie indziej. Nie marzniesz, Liweńko? Ty taka golutka jesteś! :loveu: Quote
agata51 Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 Liwka ślicznie dziękuje cioteczkom. :loveu: Quote
maarit Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 O matko - pierwszy raz na małą trafiłam:oops: na łańcuchu była????? ludzie serca nie mają czy co??? Quote
agata51 Posted January 7, 2009 Author Posted January 7, 2009 Gonia13 napisał(a):O matko - pierwszy raz na małą trafiłam:oops: na łańcuchu była????? ludzie serca nie mają czy co??? Niektórzy nie mają, fakt. Słodkich snów, Liweńko! Quote
zula131 Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Witaj, Liwciu! Walczę i walczę z tym twoim banerkiem i nie chce mi się w jednym rzędzie ustawić. Ciotka cuś niekumata jest...:oops: Quote
zula131 Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 A banerki Cioteczki zrobiły ci śliczne :lol: Quote
agata51 Posted January 7, 2009 Author Posted January 7, 2009 Brawo, Zula! :cool2: Dziękujemy. Nikt nie chce słodkiej czekoladki? Niemożliwe! Quote
agata51 Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 Zadzwonię dzisiaj do ciebie, Liweńko. A teraz śpij sobie, maleńka. Quote
agata51 Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 Pobiegniesz z ciotką na spacerek, Liweńko? Quote
Tuśka Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Hej wszystkim! Ja tu nie często zaglądam ale myślami cały cza jestem z Wami,Tobą Agato i przede wszystkim z Livką! Gonia13 Livka bya na łańcuchu i to przy rozlatującej się budzie... Z tej posesji oprócz Liveczki udało się nam zabrać jedną dorosłą dużą sukę i troje jej 3 miesięcznych dzieci przypiętych łańcuchami to złomu :mad:Wszystkie psiaki już w nowych domach a Liveczka czeka... Ale spokojnie, domek NA PEWNO się znajdzie. Livka czeka długo ale nie jest rekordzistką ( ,,mój'' Steffek czekał 1,5 roku...). A zainteresowanie jest więc na pewno domek się znajdzie :loveu: Monika zalogowała się u nas na stronie i tak pisze: ,,A jeśli chodzi o Livię to nadal mieszka sobie u mnie i czeka na dobry dom. (...) Livka jest u mnie już dłuższy czas i mogę powiedzieć o niej coś więcej. Bez najmniejszego problemu dzieli dom z kotami, a nawet oddaje im swoje legowisko. Psy toleruje ale najlepiej na spacerze. W domu chce dominować i nawet moja Alfa nie wchodzi jej w drogę. Na szczęście moja suka nie jest ani trochę konfliktowa, chociaż dwa razy miały ostre starcie, gdzie musiałam interweniować. Na Nero (szczeniak boksera) szczerzyła zęby jak tylko się zbliżył. Ona jest dojrzała nad swój wiek i bardzo wyciszona. Dla ludzi niezmiernie łagodna i ufna. Wymarzony dla niej dom to taki gdzie jest bardzo dużo ciepła, spokoju i ciszy'' Mam nadzieję że teraz będzie częściej pisać więc zapraszam na wątek Livki na stronie Fundacji: http://www.niechcianeizapomniane.org/forum/poprzedni-vt1606.html?postdays=0&postorder=asc&start=0 Quote
agata51 Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 Dzięki, Tuśka. No tak, wszystko jasne. Liwka, pchło jedna, zrozum wreszcie, że taka z ciebie dominantka jak ze mnie sex-bomba. Suńku, przecież nie masz szans ani z Alfą, ani z Nero, tak jak z Betką nie miałaś. Dziwne, że zadziera z większymi od siebie. Z Mixerem ani z Holką nie było problemów. Betka jest nieduża, zero w niej agresji, więc może wydawało jej się, że da radę. Nie wzięła pod uwagę, że to terrierka. Ale żeby cztery porażki niczego jej nie nauczyły? Liweńko, przecież jesteś słodką, uroczą sunieczką - na co ci te bójki? Żeby potem rany lizać? Dobrze, że chociaż z kotami nie zadzierasz. Nawet nie próbuj. Mizianko od ciotki, gorzka czekoladko. Quote
zula131 Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Liwuniu, teraz już na pewno domki zaczną się ustawiać w kolejce :p. Buziaczki ! Quote
Recommended Posts