Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 463
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

W końcu się melduję :loveu: Przepraszam Agatko że mnie tyle nie było ale mam jakiś zapierdziel ostatnio. Znowu się Dara pokąsała Z Lunką i znowu to Lunkę szyć było trzeba. Ale już mnie to nie rusza. Izoluję dziewczynki i tyle , mam nadzieję że dokładniej niż poprzednio....
Oj coś mi się zdaje że Livka po prostu nie chce iść do nowego domku bo jej u Ciebie jest baaaardzo dobrze ;)
Livka! Zrób miejsce dla innych potrzebujących psiaków! Do domu! ;)

Posted

Sądzę, wierzę, mam nadzieję, że Liwce nie jest u nas najgorzej, ale to nie powód, żeby aż tak się zasiedziała. Trzy miesiące wystarczą. :mad: Biedna, ona myśli, że jesteśmy jej domkiem. Robię, co mogę, żeby wyprowadzić ją z błędu, ;) ale pchełka cóś nie daje się przekonać. :angryy:

Posted

Czesc Liwko i czesc Cioteczko Agato :lol:
dobrze ze wstawiłas linka do tego watku bo tak tobym w zyciu nie znalazła tego czekoladowego cuda co jak rozumiem przebywa u Ciebie i koleguje sie z nasza / obs sorry :evil_lol: waszą / Becią :eviltong:

Posted

Trochę się kolegują, trochę kłócą, a czasem idzie na noże. Liwka już tyle razy oberwała i wciąż zapomina, że z terierkami należy ostrożnie. Ostatnio musiałam zimną wodą na nie chlusnąć, bo Betka już zaciskała szczęki na gardle małej. To wcale nie jest zabawne. Ale przeważnie ślicznie się bawią (to znaczy szaleją jak pijane zające!) - jest na co popatrzeć. Czasami nawet Mixer nie wytrzymuje i wpada w zabawowy szał. Holce to wszystko bardzo się nie podoba.

Liwka jest słodką, wesolutką, przytulaśną sunią i najwyższy czas, żeby ktoś ją pokochał!