Jump to content
Dogomania

13 latek UMIERA!!!!! Potrzebne WSPARCIE FINANSOWE NA LEKI - JUZ W DOMKU

Recommended Posts

Posted

Pianka napisał(a):
Jutro jedziemy z Feniksem do Krakowa.

Na miejscu zobaczymy co i jak i będzie DT lub jak będe miała całkowita pewność, że pani da rade sama go leczyć to zostanie na stałe;)

Ale mam stresa :D
Trzymajcie kciuki.

Wspaniałe wieści :loveu: Oby wszystko skończyło się jak najbardziej pomyślnie dla staruszka Feniksa :multi: Trzymamy kciuki, tak bardzo bardzo mocno :fadein:

Ja również proszę o wiadomość, jak pieniążki dla Fenisia będą jednak potrzebne.

Trzymaj się piesku :calus:

• Replies 290
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Feniks już w domku. Myśle, że zostawimy go na stałe.
Amiga ma za jakiś czas się umówic z panią na sesje zdjęciową.

To cud:loveu::multi:

Pieniążki które mam przez pare dni przetrzymam, zeby mieć pewność, że wszystko ok.

Posted

Pianka napisał(a):
Feniks już w domku. Myśle, że zostawimy go na stałe.
To cud:loveu::multi:

Jak się cieszę! Naprawdę sie udało!
Pianka, jesteś zmęczona po podróży ale napisz coś więcej. Skąd ten domek? Z ogłoszenia w gazecie? I jak Feniks zniósł podróż i zmianę?

Posted

Domek wynalazła pucka dla naszego 12 letniego Timona.
Jak pani powiedziałam o Feniksie to bez wahania powiedziała, że jego tez weźmie i żebyśmy oba psy jej przywieźli:loveu:

W schronisku jak weszłam do boksu Feniksa to od razu wyszedł z budy, chyba wyczuł, że sie coś świeci, bo bardzo aktywny był:lol: Ale na podróż dostał sedalin i sobie spał:razz:
Feniks musieliśmy pani dostarczyć do pracy, bo miała co chwile spotkania i nie mogła sie wyrwać za bardzo.

Posted

Jejjjjjjjjjjuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:multi::multi::multi::multi:No nie mogę z radości...jak to cudownie przed snem czytać takie wieści...Pani jest cudowna i kochana...bez wahania i ogladania zgodzila się wziąc pieska..to najlepiej świadczy o tym, że kocha absolutna milościa...eh...histiria jakich malo..ale Feniusiowi naszemu należy się piekna i dobra emeryturka...i tak bedzie na pewno..teraz to juz czekamy na wiesci i foteczki z nowego domku..a Pancie piesiow(bo w koncu wziela dwie bidy- tak?/)prosze usciskac najmocniej na swiecie:loveu::loveu::loveu::loveu:
Rozumiem ze swoja deklaracje (choc niewielka ale od serca) moge przekazać na inna bidę???Jeśli tak, to napisze Wam, że to szczęsliwa jakaś "dyszka"..juz trzeci raz "zadeklarowana"(tzn na trzecia bidule z rzedu) i nim zdazylam wyslac- okazala się niepotrzebna...:multi::multi::multi::multi:...no to teraz szukam nastepnej biduni..moze i tym razem tak sie stanie:lol::lol::lol:
Feniksiu......mizianeczki...ale teraz to juz pewnie masz takie w realu do woli..wirtualne nie sa Ci konieczne..ale i tak Cie pomiziam:loveu::loveu::loveu:

Posted

gonia66 napisał(a):
JRozumiem ze swoja deklaracje (choc niewielka ale od serca) moge przekazać na inna bidę???

Wstrzymaj się kochana jeszcze, bo być może pieniądze potrzebne są na leki dla Feniksa!

Posted

Tak bardzo się cieszę, że Feniś ma już swój domek :loveu: I oby ten domek przniósł mu jak najwięcej spokoju, ciepła i miłości :multi:

Trzymaj się dzielnie staruszku :loveu: Ja również czekam na kolejne wiadomości o Tobie, a także Twoje zdjęcia ;)

Posted

[quote name='MyrkurDagur']Tak bardzo się cieszę, że Feniś ma już swój domek :loveu: I oby ten domek przniósł mu jak najwięcej spokoju, ciepła i miłości :multi:

Trzymaj się dzielnie staruszku :loveu: Ja również czekam na kolejne wiadomości o Tobie, a także Twoje zdjęcia ;)

Ja też,ja też!!!;)

Posted

Soifon napisał(a):
Jak się Feniks czuje w nowym domku?

Podobno dobrze...niestety drugi psiaczek-Timonek,który jechał z Fenisiem do tego samego domku...nie przezył podróży :shake::-(
  • Posted

Renata5 napisał(a):
    Podobno dobrze...niestety drugi psiaczek-Timonek,który jechał z Fenisiem do tego samego domku...nie przezył podróży :shake::-(

• O Boże :placz: To jakaś straszna historia!!! W takim razie to cud, że Fenix przeżył skoro na pierwszy rzut oka wyglądał jeszcze gorzej niż Timonek (po podrózy do Krakowa). Ogromnie mi jest smutno, że biedny Timonek umarł....

Posted

EVA2406 napisał(a):
    Kupiłam cegiełki na Feniksa................ i teraz nie wiem czy mam wpłacać, czy przekazać na inną biedę?
    Pianko, odpowiedz, proszę

Ktoś pisał, że chyba na leki będa pieniążki potrzebne. Ale to tylko Pianka moze potwierdzić.

Posted

EVA2406 napisał(a):
    Kupiłam cegiełki na Feniksa................ i teraz nie wiem czy mam wpłacać, czy przekazać na inną biedę?
    Pianko, odpowiedz, proszę

Raczej nie będa potrzebne.

Nie wpłacaj. Już usuwam allegro.

Posted

Pianko, to tej stalej deklaracji na Feniksa tez nie potrzeba? Przepraszam, ze dopytuje, ale wiesz, tylu biedakow prosi o pomoc..
    I czy mozemy za kilka dni liczyc na wiesci z nowego domku? Strasznie jestem ciekawa, jak Feniks sobie radzi.

Posted

Pianka napisał(a):

Dzięki. Tylko zrób coś, żebym nie wyszła na oszusta. A pieniążki przekażę i tak na jakąś biedę.

Posted

Pianka napisał(a):

Pianko, ja wysłałam 20 zł - jeśli Feniks już nie potrzebuje przekaż na jakiegoś innego pieska w potrzebie, jestem pewna, że masz takich msóstwo.