Jump to content
Dogomania

Cezar i Mini maja DS!/historia 2 psiaków UR OD ODSTRZAŁU W LESIE k./RADOMIA

Recommended Posts

• Replies 545
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękuje dziewczyny za to co robicie dla psiakow gdy mnie nie ma na necie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!
:)))))))))))))))))))))))))))))

Lilith27 numer mojej mamy:515184855

Posted

WIADOMOŚCI Z TYGODNIA :

Pierwszy telefon w sprawie Mini:
Otoz dzwonila pani z warszawy w sprawie Mini...chciala sunie dla swojego wnuczka, gdyz On bardzo chce miec pieska...chlopczyk ma jednak jeszcze 2 rodzenstwa , blizniaki w wieku ok 2 lat......pani dzwonila 2 razy do mojej mamy..wziela nr do Pati bo chciala zobaczyc sunie....niestety albo stety ale sie nie odezwala

Pierwszy telefon w sprawie Cezarka:
Zadzwoniła w czwartek pani z Krakowa....w sprawie Cezarka....powiedziała ze piesek mieszkalby w budzie kolo garazu ?....ale do domu ten by wchodzil....niestety my go do budy nie oddamy

Drugi telefon w sprawie Mini:
Dzwoniła pani z Warszawy ....zdechl Jej jamnik,ktory mial 13 lat..prosila zeby nie robic sterylki...ze maz zaraz wroci zz agranicy i musi z Nim pogadac...a Mini Jej sie bardzo podoba itd...odezwala sie dzisiaj....przed chwila zadzwonila..myslalam ze juz nie zadzwoni...zaplakana ze maz nie chce pieska ze jeszcze sie nie pogodzil ze smiercia jamnika

Posted

Sunia bedzie miala sterylke u Pati za ok 9/10 dni...gdyz Pati ma swojego chorego pieska :/....bedzie miala ja bankowo !!!!!!.....
Hotel u Pati konczy sie 18 grudnia...do tego czasu jest oplacony...

Posted

PIENIAZKI OD OSOB KTORE MI WPLACILY NA KONTO:

Ninti - 50 zloty
kosu32- 20 zloty
Julie -( z rzeczy danych na bazarek) bedzie 39 zlote...czekam tylko zeby pieniazki pojawily sie na koncie

Posted

Swoje zdanie już na ten temat Ani przez telefon wyłożyłam. Jestem przeciwko wydawaniu komukolwiek psa niesterylizowanego bo nie po to znajdujemy im domy, żeby ktoś naprodukował kilka nowych bied. Wcale nie celowo a przypadkiem, wiadomo jak jest. Niby dom się potem dla klusek znajdzie bo mała, puchata kuleczka a jak dorośnie i już nie będzie taki ładny to won. Każdy ma prawo do własnej opinii. Również takiej, że sterylizacja to okaleczanie psa. Takich ludzi jednak trzeba UŚWIADAMIAĆ i przekonywać. Sunia ma takie zainteresowanie na allegro, że jeśli jeszcze nie rozdzwoniły się telefony to prędzej, czy później zaczną.

Posted

Narazie bedzie 109 zlote na strerylke jak ludzi powplacaja od Julie pieniazki (te 39 zetra)...wiec brakuje prawei 160 zeta na sterylke...a hotel Mini ma do 18 grudnia

Posted

Po Cezarka też powinni, ma coś w sobie :) taka przytulanka łaciata :loveu:
Ponowiłam gumtree. Wtedy miał sporo wyświetleń, zamieniłam zdjęcie główne, na to z lasu z tym cudownym spojrzeniem :lol:

Posted

anhata napisał(a):
Narazie bedzie 103 zlote na strerylke jak ludzi powplacaja od Julie pieniazki (te 33 zetra)...wiec brakuje prawei 160 zeta na sterylke...a hotel Mini ma do 18 grudnia

uuuuuuuuu
coś słabiutko, może tomoje subiektywne odczucie
ale miałam wrażenie, że będzie lepiej

trzeba coś pomyśleć