anhata Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 to jest zdjęcie 2 Cezarka na pierwszej stronie wątku w poście Marcik :) Quote
lilith27 Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 anhata napisał(a): Lilith taki dać początek ? ;> Aniu jesli Ci się podoba, jeżeli nie to nie dawaj Quote
Marcik Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Aniu wyślij mi na PW dane do przelewów z bazarków. Pilne. Quote
lilith27 Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 mini wygasła na allegro ponad 1000 wyświetleń jak mi się zdawało ku pocieszeniu oka Quote
Marcik Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Już odnowione. Znowu z wyróżnieniem. W ogóle miała aż 7 obserwatorów. Pierwszy raz mi się takie zainteresowanie psem przytrafiło na aukcji. Quote
lilith27 Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 7 obserwatorów ale i tak telefon milczy? Quote
lilith27 Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 do akceptacji tekst sciągnięty od marcikowego allegro mini i jaki telefon podać jako komtakt? Quote
anhata Posted December 6, 2008 Author Posted December 6, 2008 Dziękuje dziewczyny za to co robicie dla psiakow gdy mnie nie ma na necie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!! :))))))))))))))))))))))))))))) Lilith27 numer mojej mamy:515184855 Quote
anhata Posted December 6, 2008 Author Posted December 6, 2008 fajne jest to zdjecie Cezarka z ciasteczkami...tak on jest strasznym lakomczuchem:) :) :) nadal lubi tez moje ciapki albo moja narzute z fredzlami :) Quote
anhata Posted December 6, 2008 Author Posted December 6, 2008 WIADOMOŚCI Z TYGODNIA : Pierwszy telefon w sprawie Mini: Otoz dzwonila pani z warszawy w sprawie Mini...chciala sunie dla swojego wnuczka, gdyz On bardzo chce miec pieska...chlopczyk ma jednak jeszcze 2 rodzenstwa , blizniaki w wieku ok 2 lat......pani dzwonila 2 razy do mojej mamy..wziela nr do Pati bo chciala zobaczyc sunie....niestety albo stety ale sie nie odezwala Pierwszy telefon w sprawie Cezarka: Zadzwoniła w czwartek pani z Krakowa....w sprawie Cezarka....powiedziała ze piesek mieszkalby w budzie kolo garazu ?....ale do domu ten by wchodzil....niestety my go do budy nie oddamy Drugi telefon w sprawie Mini: Dzwoniła pani z Warszawy ....zdechl Jej jamnik,ktory mial 13 lat..prosila zeby nie robic sterylki...ze maz zaraz wroci zz agranicy i musi z Nim pogadac...a Mini Jej sie bardzo podoba itd...odezwala sie dzisiaj....przed chwila zadzwonila..myslalam ze juz nie zadzwoni...zaplakana ze maz nie chce pieska ze jeszcze sie nie pogodzil ze smiercia jamnika Quote
Soema Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 To odświeżyć ogłoszenie na gumtree? Nie rozumiem telefonów, że nie chcą sterylki :roll: Quote
anhata Posted December 6, 2008 Author Posted December 6, 2008 Sunia bedzie miala sterylke u Pati za ok 9/10 dni...gdyz Pati ma swojego chorego pieska :/....bedzie miala ja bankowo !!!!!!..... Hotel u Pati konczy sie 18 grudnia...do tego czasu jest oplacony... Quote
anhata Posted December 6, 2008 Author Posted December 6, 2008 Soema mozesz zrobic na guumtre jasne ze tak ;> Quote
anhata Posted December 6, 2008 Author Posted December 6, 2008 PIENIAZKI OD OSOB KTORE MI WPLACILY NA KONTO: Ninti - 50 zloty kosu32- 20 zloty Julie -( z rzeczy danych na bazarek) bedzie 39 zlote...czekam tylko zeby pieniazki pojawily sie na koncie Quote
Marcik Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Swoje zdanie już na ten temat Ani przez telefon wyłożyłam. Jestem przeciwko wydawaniu komukolwiek psa niesterylizowanego bo nie po to znajdujemy im domy, żeby ktoś naprodukował kilka nowych bied. Wcale nie celowo a przypadkiem, wiadomo jak jest. Niby dom się potem dla klusek znajdzie bo mała, puchata kuleczka a jak dorośnie i już nie będzie taki ładny to won. Każdy ma prawo do własnej opinii. Również takiej, że sterylizacja to okaleczanie psa. Takich ludzi jednak trzeba UŚWIADAMIAĆ i przekonywać. Sunia ma takie zainteresowanie na allegro, że jeśli jeszcze nie rozdzwoniły się telefony to prędzej, czy później zaczną. Quote
anhata Posted December 6, 2008 Author Posted December 6, 2008 Marcik sterylka bedzie miala Mini za 9/10 dni...zalezy od pieska Pati Quote
anhata Posted December 6, 2008 Author Posted December 6, 2008 Narazie bedzie 109 zlote na strerylke jak ludzi powplacaja od Julie pieniazki (te 39 zetra)...wiec brakuje prawei 160 zeta na sterylke...a hotel Mini ma do 18 grudnia Quote
Soema Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Po Cezarka też powinni, ma coś w sobie :) taka przytulanka łaciata :loveu: Ponowiłam gumtree. Wtedy miał sporo wyświetleń, zamieniłam zdjęcie główne, na to z lasu z tym cudownym spojrzeniem :lol: Quote
lilith27 Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 anhata napisał(a):Narazie bedzie 103 zlote na strerylke jak ludzi powplacaja od Julie pieniazki (te 33 zetra)...wiec brakuje prawei 160 zeta na sterylke...a hotel Mini ma do 18 grudnia uuuuuuuuu coś słabiutko, może tomoje subiektywne odczucie ale miałam wrażenie, że będzie lepiej trzeba coś pomyśleć Quote
Recommended Posts