anhata Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 Dzisiaj sunia była z Pati u weterynarza....coś jej się z cycków lało....bankowo nie jest szczenna...jest zdrowa....koszt badania 50 zł.....kończą się pieniądze na hotel.... Quote
Soema Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 anhata napisał(a):nioo zdjęcia są....pełno zdjęć...Soema ? Wiem, że są :) ale myślałam o takich "innych" które szczególnie zwróciłoby uwagę na nie.. Ale wykorzystam te co są ;) zrobię je jutro, bo dziś robiłam innemu psiakowi, a nie chcę jej zabierać szansę Quote
pati Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 anhata napisał(a):Dzisiaj sunia była z Pati u weterynarza....coś jej się z cycków lało... :lol: ooo tak zaprowadziła mnie tam zaraz z rana a jak sie pan wet cieszył przy badaniu :lol: Quote
anhata Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 czemu się weterynarz cieszył ? Patu ? :) o co chodzi ? ja o tym nie wiem ? :) Quote
pati Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 napisałas ze mnie Miki zaprowadziła do weta z cyckow ciekło wiec wet sie musiał cieszyc jak badanie robił taaaka gratka :evil_lol: Quote
anhata Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 wysłałam wczoraj i przedwczoraj nr konta kilku osobom..tym co oferowali pomoc finansową otwarcie na wątku...zeby mnie nikt o nic nie winił...jak pieski były w lesie to nie chciałam podać....jak pieski są już bezpieczne to jest cisza... Quote
anhata Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 ehehehehhehe...no fakt tak wyszło..lol :D Quote
anhata Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 Pati a jak teraz sunia ? Cezar mi wczoraj ciapka jadł Quote
lilith27 Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 anhata napisał(a):jak pieski są już bezpieczne to jest cisza... dużo ludzi sama ściagnęłaś na watek przez pw a już po najgorszym zagrożeniu nadto pieski na tymczasikach bywają zapominane Quote
pati Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 anhata napisał(a):Pati a jak teraz sunia ? Cezar mi wczoraj ciapka jadł eee to mi sie trafił ten grzeczniejszy :evil_lol: . lubi sie i z psami i z sukami i szczeniaczki tez są ok kotki też. Super z niej sunia. jest grzeczna, kochana nie brudzi w domu. Śpi ze mna pod kołdrą ogolnie to mój cień. Wcale nie gryzła sie z nikim zero agresji. leży teraz sobie u mnie koło biurka na tej podusi , ktora Twoja mama dla niej zostawiła :loveu: dzieki Bogu ze jednak nie tzreba było jej zawieżc do schronu :multi: Quote
lilith27 Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 anhata napisał(a):Cezar mi wczoraj ciapka jadł gryzaki potrzebne Quote
Soema Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 anhata napisał(a):wysłałam wczoraj i przedwczoraj nr konta kilku osobom..tym co oferowali pomoc finansową otwarcie na wątku...zeby mnie nikt o nic nie winił...jak pieski były w lesie to nie chciałam podać....jak pieski są już bezpieczne to jest cisza... Anhata nie każdy ma możliwość na "już" wysłać pieniądze..:oops: Ale ludzie, którzy się zadeklarowali na pewno wpłacą coś. Ja muszę znaleźć czas i iść do banku, bo nie mogę przez internet... Quote
Soema Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 A ja mam pytanie, czego sterylka będzie taka droga? Ja sterylizowałam swoją ONkę za 200zł, a to duży psiak jest. Mini jest mniejsza, może znajdzie się ktoś kto taniej przeprowadzi zabieg.. Quote
pati Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Soema napisał(a):A ja mam pytanie, czego sterylka będzie taka droga? Ja sterylizowałam swoją ONkę za 200zł, a to duży psiak jest. Mini jest mniejsza, może znajdzie się ktoś kto taniej przeprowadzi zabieg.. w Warszawie powodzenia :p zreszta ja wykonywałam te zabiegi i w dawnym miejscu i w Kielcach i teraz mam najtaniej. Masz wyjątkowo taniego weta Soema Quote
Soema Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 pati napisał(a):w Warszawie powodzenia :p Masakra, ale zdzierają..:roll: no ale tam czas droższy.. Quote
anhata Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 lilith27 wtedy PW pisałam tylko do Ciebie i red...bo nie znałam nikogo z Radomia(znaczy 1 znam ale bez komentarza) a potrzebowałam jakies rady cokolwiek....a prawda jest taka, że gdyby nie pomoc Wasza to gucio by z tego było...i pisałam jeszcze do Marcik bo się znałyśmy z innego wątku( tez mojego)i masz rację , ze psiaki na tymczasach chyba są zapominane...:/....a gryzaki mają moje spiaki najróżniejsze...ale nie ma to jak ciapki :) Pati super fajnie, że sunia sie sprawdziła...narazie nikt nie dzwoni w Jej sprawie....zatsanwiam sie włąśnie nad tą gazetą lokalną Metro, co Soema zaproponowała? ja nie znam tej gazetki.....ale można by było spróbować...i tak bez umowy i sprawdzenia domu psiaków nie oddaje... Soema oczywiście rozumiem....tylko ja mam zawsze pecha..wszystko na przekór...jak mmnie nie było to sporo ludzików tu zaglądało a jak jestem to stałe już osoby za co DZIĘKI ŻE JESTEŚCIE Quote
anhata Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 Dziewczyny bazarek się ruszył :) Quote
anhata Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 kurcze nie wiem jak w Radomiu z kastracją :/....moja Lizi ma 4 miesiące a Fidze chyba się zbliża cieczka...miała w maju cieczkę Quote
Soema Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Z Metro jest tak, że oni losowo wybierają zwierzaki z Cafe Animal. Dziś jedną sunię ogłosiłam, jutro ogłoszę te psiaki. Może któremuś się uda zaistnieć :roll: bo konkurencja jest duża.. Ale z tego co wiem z własnego doświadczenia i innych wątków, psy które się ukażą cieszą się dużym zainteresowaniem :) ojj to z tą cieczką niedobrze :shake: Quote
pati Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 ja dajej Novej tabletki i NIC psy nie czuja bombowe a miałam koszmar zreszta anhata sama widziałaś co tu sie działo :mad: Quote
Marcik Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Tak jak pisałam Ani na gg - deklarowane pieniążki wpłacę jak tylko wyzdrowieję i zacznę chodzić na korepetycje. Póki co nie mam :( Warszawa niestety jest potwornie droga. Mogłabym Mini zabrać nawet do Płocka na tą sterylkę jeśli byłaby dużo tańsza tylko po tym, co przeszedł mój psiurek, nie mam kompletnie zaufania do naszych weterynarzy. Bazarek zaraz ogarnę. Quote
anhata Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 Soema to dobry pomysl z Metrem...jesli chodzi o Cezarka to zdjecia beda na kanapie w czwartek :) Quote
Soema Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 A zrobić im ogłoszenia na Gumtree Kraków? Bo nie wiem jak ewentualny transport.. Czekam w takim razie na foty Cezarka :eviltong: fajne by były jakby z kicią się tulił :loveu: Quote
Marcik Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 A właśnie... kto robi ogłoszenia? Może się jakoś podzielimy? Quote
anhata Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 Cezar to przystojniak...i juz ma rwanie :) Quote
Recommended Posts