Jump to content
Dogomania

Cezar i Mini maja DS!/historia 2 psiaków UR OD ODSTRZAŁU W LESIE k./RADOMIA

Recommended Posts

Posted

Ja tez sié deklarowalam, jak juz napisalam do Anhaty na pw, pieniádze bédé miala na koncie po weekendzie- wtorek, sroda najdalej.

U pati jest sunia, a piesek? bo juz nie pamiétam wszystkich szczególów z róznych wátków.

• Replies 545
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Póki nie ukażą się ogłoszenia w gazetach, możecie dziewczyny zrobić ogłoszenia do lecznic w Radomiu. Czasami najciemniej pod latarnią ;)
A jeśli chodzi o kastrację Cezara to warto pomyśleć.
Anhata pomyśl też o sterylizacji swojej suni, z tego płyną same korzyści szczególnie dla niej.

Posted

Soema napisał(a):
A zrobić im ogłoszenia na Gumtree Kraków? Bo nie wiem jak ewentualny transport..

rób
o transporcie będzie się myślało jak dom się znajdzie
myslę, że na forum jest wiele ludzi, którzy mogliby pomóc
ktoś nawet na watku pisał, że do krakowa transport nie jest problemem

Marcik napisał(a):
A właśnie... kto robi ogłoszenia? Może się jakoś podzielimy?

dobrze by było
myślałam, żeby wziąśc się za maluszki
ale nie mam czasu
praca, szkolenie oraz szkoła troszkę mnie przytłoczyła
ogłoszenia zabierają troszkę czasu

myślę, że warto napisać jakiś fajny tekścik
do tych ogłoszeń i dać na forum

mafik napisał(a):
Póki nie ukażą się ogłoszenia w gazetach, możecie dziewczyny zrobić ogłoszenia do lecznic w Radomiu.

w przyszłym tygodniu może po srodzie coś bym mogła zaprojektować
jesli ktoś może wcześniej zrobić plakacik......

Posted

ciotka obrabiam fotaski do bazarku właśnie
daj maila to Ci zaraz wyślę

fotek cezarkowych dużo
dużo do obrobienia

własnie myślę, że podeslę Ci może wszystkie
Ty wybierzesz te które byś dała do ogłoszenia
ja je wówczas wyostrzę
albo coś odetnę

ok?
chyba, że wolisz poczekać i cykniesz jutro ogłoszenie?

Posted

a Ty myślisz, że to tak łatwo było ich cyknąć razem?
zamin panienka się zdecydowała pokazać
zanim cezarek za suniami przestał chodzić
hiiihiii

będzie też ładne zdjęcie jak cezarek przy ciasteczkach stoi

Posted

anhata napisał(a):
emilia tak tak dzieki przeczytalam PW....Ninti tez mi wyslala teraz internetem....kosu32 tez odpowiedziala...dzieki dziewczyny.....

Melduję że przelew właśnie poszedł :cool3:
Wczoraj wieczorem nie dałam rady - Dogo ponownie fiksowało a bez danych odbiorcy raczej nie da się wysłać kasy...:placz:

Posted

lilith27 napisał(a):

w przyszłym tygodniu może po srodzie coś bym mogła zaprojektować
jesli ktoś może wcześniej zrobić plakacik......

Mogłabym zrobić jakieś małe ogłoszenia do lecznic, tylko potrzebne mi zdjęcia. Potem mogę przesłać Ci lilith do wydrukowania. Może jeszcze kilka ważnych infromacji o pieskach i ich zwyczajach

Posted

Stwierdziłam, że tak będzie najlepiej, bo i ciotki sobie Cezarka obejrzą i będą pod ręką wrzucone na serwer zdjęcia. Tylko pokopiować linki.

Swoją drogą zastanawiałam się jak on jest umaszczony i odezwała się we mnie jeździecka przeszłość. Toż to siwek jabłkowity! ;)

Posted

hej dziewczyny ;>....dzięki wielkie za pomoc....wyszłąm na chwilę do koleżankki z pracy by wejść tutaj...ja ponownie nie mam internetu....tym razem Cezar pogryzł kabel w drobny mak.....nie wiem czy to się uda dzisiaj naprawić .....a na weekendzie jestem w Lublinie bo mam zjazd.....jeśli chodzi o konto i adresata tym osobom co nie dałam to zroboie to w poniedzialek....chyba ze bede miala juz naprawiony kabel....fajnie zdjecia wyszly :).....lilith27 zrobila tez zdjecia rzeczom na bazarek....nie wiem czy o tym byla mowa bo pobieznie przeczytalam :/.....

Posted

Cezarek jest śliczny :loveu:, bardzo oryginalne umaszczenie. Dopiero na zdjęciach widać jak mu dobrze na kanapach i wśród ludzi. Można sobie tylko wyobrazić jak trudno było mu życ w tym lesie. Z tego co pamiętam to on młodzieńcem jest.

Posted

A oto słów kilka o białej perełce przymilającej się do Cezarka :)
Otóż to jest jego narzeczona :D::D:D::D:D:
Ma na imię Kropeczka, ma 6 lat ( jest najstarsza w domu) i lubi być fotografowana :) Idealna kocia modelka :D Ich uczucie to miłość od pierwszego spojrzenia :D:D::D