emilia2280 Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 anhata napisał(a):Kabel naprawiony :) To dawaj na pw konto mamy. 100zl wplacé. Quote
Marcik Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Aniu napisz mi proszę na PW coś o Twoich rzeczach na bazarek. Z czego są, jakie ceny wywoławcze proponujesz. Nowy bazarek wystawię dokładnie jako przedłużenie starego czyli jutro. Może tak być? PS. Przepiękny ten kot :) Quote
lilith27 Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 a zwróciłas uwagę, że uszków nie ma fajnie wyglada jak azjata Quote
anhata Posted November 30, 2008 Author Posted November 30, 2008 Cezarek mówi wszystkim dobry wieczorek :) Quote
anhata Posted November 30, 2008 Author Posted November 30, 2008 Wróciłam z Lublina i juz pisze Marcik ;> Quote
emilia2280 Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Tak na szybko- pomoc w ogloszeniach potrzebna? Quote
anhata Posted November 30, 2008 Author Posted November 30, 2008 Marcik robila ogloszenia.....Soema tez ma probowac z Metro.....ja niestety nie potrafie robic ogloszen :/....musze zebrac te ogloszenia i na watrku umiescic Quote
Soema Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Co do Metro to zrobię jutro, bo dziś zrobiłam innemu psiakowi z rozpędu :oops: a nie ma sensu im konkurencji robić. Cezarek ma jeszcze ogłoszenia na krakowskim gumtree, odnowie za kilka dni żeby był na pierwszej str. Probować na oddam psa i gdzieś indziej ;> nie wiem gdzie Marcik robiła :roll: Quote
lilith27 Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 przydałby się jakiś fajny tekścik do ogłoszeń wrzucony na watek no i linki do ogłoszeń, żeby było wiadomo gdzie już sa a gdzie można dodać Quote
emilia2280 Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Jakby co to piszcie na wátku pomocowym od ogloszen. Tylko trzeba miec gotowy tekst. Psiareczka oferuje pomoc w ogloszeniach: http://www.dogomania.pl/forum/f942/robie-ogloszenia-125782/ Quote
anhata Posted November 30, 2008 Author Posted November 30, 2008 Lilith27 tekst do ogloszen ? nie rozumiem....ja chyba dzisiaj nic nie rozumiem:( Quote
lilith27 Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 taki opis psiaka jego historii parę zdań chwytających za serce najlepiej ładnie wzruszająca ale również pogodnie taki tekst Aniu powinien być gdzieś na poczatku, żeby kady kto chciał psiaka ogłoszić mógł sobie go skopiować i tylko ctr +c i ctr+ v na przykład tekst barego psiaka z saochaczewskiego schronu: On przeżył piekło w swym życiu przyobiecanym. Nasz świat jest jednocześnie światem nieba, ziemi i piekła….. Ale dla Barego Ten widziany i nam znany kolorowy ziemski świat, okazał się pełen złych i upadłych istot Barego nic dotychczas dobrego w życiu nie spotkało Zostań aniołem dla Barego Pokaż mu, że na Ziemi są jeszcze ludzie dobrej woli, Otwórz Swe serce i daj świadectwo człowieczeństwa Sprawdź czy w Twym domu jest wolny kąt i miska Wyciągnij pomocną dłoń i przygarnij tego majestatycznego milusia Ten pies zadziwia swoja osobowością. Jest piękny, duży, silny i niesamowicie mądry, ale... jego życie chyba nie było usłane różami. Boi się człowieka, chowa i uchyla przed ludzka ręka... Bary czeka na Człowieka, który pokaże mu, ze ludzka ręka nie służy do bicia, ze daje przyjemność, kto da mu milość i kochający dom, a Bary odwdzięczy się miłością i wiernością po stokroć! NAJBARDZIEJ NA ŚWIECIE SĄ WIERNE TE PSY, KTÓRE UTRACIŁY JUŻ RAZ SWOJEGO CZŁOWIEKA! NAJBARDZIEJ NA ŚWIECIE KOCHAJĄ PSY SKRZYWDZONE PRZEZ LOS! NAJBARDZIEJ WDZIĘCZNE SĄ PSY URATOWANE OD CIERPIENIA! Bary czeka w Sochaczewskim schronisku, kontakt w sprawie adopcji: 502 156 186 [email protected] teskt tak napisany aby od razu kopiować Quote
anhata Posted December 1, 2008 Author Posted December 1, 2008 Lilith27 jeszcze raz...chodzi o to zebym w edycji watku umiescila tekst gotowy do ogloszen??? dobrze zrozumiałam???? P:S: Marcik fajnie zrobiła ogłoszenia....fajne teksty itd..;> Quote
anhata Posted December 1, 2008 Author Posted December 1, 2008 Cezarek mówi dobry wieczorek :) je sobie na zmiane raz mojego ciapka :/ raz kosteczke :) Quote
lilith27 Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 jesli jest fajny tekscik to ok i tak dobrze by było, żeby był na watku w miejscu łatwo widocznym Quote
Soema Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Oby w tych 6 był ten jeden jedyny.. wyjątkowy.. Quote
Marcik Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Co za pytanie :) Nie jestem do niego bardzo przywiązana emocjonalnie ;) Nie jest to wyciskacz łez ani dzieło literackie (bo jam od rur i wentylacji a nie liryki) ale myślę, że swoją funkcję spełnia. W kwestiach formalnych: 1. Nowy bazarek z rzeczami Ani i Lilith: http://www.dogomania.pl/forum/f99/bizuteria-kosmetyki-torebki-dlawik-na-lesna-mini-do-10-12-godz-24-a-126159/ Bannerek z nowym podlinkowaniem: 2. Na Allegro Mini ma ponad 600 wyświetleń i 6 (!) obserwatorów 3. Allegro cezarka: Mały Cezarek o wielkim sercu pokocha od zaraz! (496954153) - Aukcje internetowe Allegro Zrobiłam je jako bliźniacze tego, które stworzyłam dla Mini. Również wyróżnione. Oprócz tego kupiepsa.pl. Soema Gumtree robiłaś tylko Krakowskie? Quote
anhata Posted December 1, 2008 Author Posted December 1, 2008 Coś mi dogo nie działało ! :/ Dzięki Marcik za nowy banerek, bazarek i ogł dla Cezarka ;> To jak dziewczyny moze byc tak jak Marcik robi ? czy są jakięs nowe pomysły ??? kto za, kto przeciw ? dodac coś moze ?? hmm Quote
pati Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Miki ma sie super zadomowiła sie na całego. Nie da zadnemu psu sie do mnie zbliżyc broni swojej Pani :evil_lol: na kanape tez bez pozwolenia zadnemu psu wejść nie mozna . jest grzeczna, bezproblemowa, chicha, szczeka ale z umiarem Jako jdyna z dwoch nauczyła sie pokonywac bramke do pokoju wiec urzęduje w salonie . Quote
Soema Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Dziś umieszczę Cezara w Cafe.. potrzebuję krótkiego, chwytającego tekstu. Są jakieś propozycję? Jak nie to sama wymyślę.. Dałabym zdjęcie z kotkiem, ale on by większą uwagę chyba zwracał niż Cezar :roll: Quote
lilith27 Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 "Adele!- krzyknął zawiadowca....... Kto dziś pamieta tą historię? Pies który jeździł koleją. To wzruszająca historia Lampo, która przedstawia prawdziwe oblicze przyjaźni człowieka i psa. Wierny przyjaciel, niestrudzony podróżnik- pies Lampo uratował małą dziewczynkę Adelę, poświęcając swoje życie. Tak zwierze potrafi okazać serce. Natomiast człowiek potrafi przysłużyć się swoim braciom inaczej. Niestety inaczej..................... Oto historia Cezarka: ................................. Quote
anhata Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 Pati Mini jest niezwykła :0 jutro moja mama lbo jezzcze zdisiaj zadzwoni do Ciebie w sprawie karmy itd ;> Soema fajnie fajnie ogłaszaj...najpierw trzeba go wykastrować...ale ludziki chyba i tak szybko nie będą dzwonić. Lilith taki dać początek ? ;> Quote
anhata Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 jest fajne zdjęcie Cezarka w lesie jak tak patrzy fajnie ;> Quote
Recommended Posts