Lulka Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 okazało sie ze sunia ma jeszcze 3 inne rany na boku i brzuchu, ktore nie zostaly zauwazone, jedna bardzo głeboka, caly czas leci z niej sporo ropy, dlatego [B][SIZE=4]potrzebujemy duuuuuuuuzo ręczników, przescieradeł lub poszewek[/SIZE][/B], dziewczyny nie nadążają z praniem i suszeniem, a sunia musi mieć stale świeże i czyste Quote
Irkowa Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 Booooooooooze!!!! :-(:shake: wyglada to masakrycznie Quote
Lulka Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 [quote name='Irkowa']Booooooooooze!!!! :-(:shake: wyglada to masakrycznie[/quote] i to jest ta "ładniejsza" strona :( Quote
malagos Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 Lulka, czy dobrze zrozumiałam: na Śreniawitów zaszyto rane bez oczyszczenia? Brudną? Nie, to nie do wiary!! Czy mieli nadzieję,że sunia szybciej zdechnie? :angryy: Quote
zachary Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 Lulko, podaj na pw konto do wpłat na leczenie Kleo Quote
esperanza Posted November 11, 2008 Author Posted November 11, 2008 Ja mam sporo ręczników, ale chyba sensowniej zamiast z W-wy wieźć, lepiej jest kupić ręczniki w sklepach z odzieżą używaną. Biedna suczynka, makabrycznie to wygląda. Quote
Kara. Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 Biedna suczynka:-( Są WECI i "weci":angryy:jak widać:shake: Ona jest w okolicach Gdańska tak? Zaraz napiszę do Menrzusia, może ma jakieś szmatki.;) Quote
fona Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 [quote name='Lulka']dobra zaraz przesylam maila z pytaniem dzieki :loveu: slyszalam jeszcze o takich opatrunkach na takie rany, ktos kiedys na dogo takie załatwiał[/quote] mysza1 chyba gdzie można wysylac pieniądze? mam 100 zl dla Suni Quote
Lulka Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 kochani jestescie!!!! fona, zachary wielkie dzieki - zaraz posle pw, jesli moze byc konto prywatne, jesli wolicie nie na prywatne to moze byc AFN??? wtedy z dopiskiem "oskalpowana sunia" malagos - pewnie zrobili po łebkach, nie wiem co powiedziec, tak lubilam tych lekarzy, tyle razy nam pomogli, ale.........ech szkoda słow....... Kara. - sunia jest w Gdyni, jezdzi do weta do Gdanska - daj znać jak coś ustalisz będe wdzieczna esperanza - tak myslalysmy o ciuchlandzie ale dziewczyny nie maja czasu, bo duzo pracuja no i opieka nad sunią tez troszku czasu zajmuje, a takie trzebaby jeszcze wyprac i wysuszyc.... troszke juz uzbieralam to wysle......... p.s. do myszy juz pisalam, ale pani doktor na razie zalecila rivanol na cieplo i masc Kocha - jest dermatologiem i dziewczyny jej ufaja wiec to pewnie w tej chwili wystarczy Quote
fona Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 to jesli moge, przekaze przez AFN, bo tam mam zamrozone pieniadze wswojej skarpecie, dzieki Quote
Lulka Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 [quote name='fona']to jesli moge, przekaze przez AFN, bo tam mam zamrozone pieniadze wswojej skarpecie, dzieki[/quote] dzięki fonuś :p Quote
Kara. Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 Można prosić adres. Jakieś szmatki się znalazły:cool3: Quote
Lulka Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 super, dzieki zaraz dopytam o kod i wysle pw :p Quote
hankag Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 a ja poprosze o konto prywatne na pw boze jak dobrze Lulka ze znalazłas DT - Skarb Quote
Lulka Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 zaraz mnie cos trafi, co sie znow dzieje ze tym dogo.......... ładuje sie godzine, brak ikonek, teksty znikaja........... Quote
Lulka Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 [quote name='hankag']a ja poprosze o konto prywatne na pw boze jak dobrze Lulka ze znalazłas DT - Skarb[/quote] oj tak ten DT to nawet wiecej niz skarb dzieki Haniu za wsparcie :p sunia dzis tez byla na wizycie u pani doktor, miala dalej usuwaną martwa tkanke ta czesc, ktora zostala oczyszczona przedwczoraj i smarowana mascia regeneruje sie bardzo dobrze!!! Niestety okazalo sie ze w pachwinie ma dwa krwiaki, ktore podeszly ropą, dzis miła tez to oczyszczane, ropy wylało sie mnóstwooooooo. Musiało ją to cholernie bolec :placz: Tak samo duzo ropy było w tej dziurze na boku, jest bardzo głęboka... Szok ile na tym małym piesku jest dziur :placz: ona ma wiecej chorego ciałka niz zdrowego.......... Dodatkowo Kleo w ogóle nie chce jeść, pije tylko wodę Były juz próby z suchym takim, innym, z mięskiem z puchy, teraz bedzie próba z jedzonkiem dla kociąt i gotowanym kurczakiem. Dziewczyny kupiły dzis jakas specjalna paste witaminową dla takich chorutków, moze uda jej sie dzis cos "wmusić" Powiem tak, dziewczyny są niesamowicie dzielne, co prawda dziś u doktorki tez ledwo stały i zzieleniały, ja im w kazdym razie nie zazdroszcze........:diabloti: Jak przez telefon słucham to wszystko mnie boli i mi słabo, a co dopiero samemu przemywac i smarowac takie żywe rany......... Trzymajcie sie kochane!!!!!! Wszyscy tu Wam dopingujemy!!!! :p Quote
hankag Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 Lulka jutro wyśle 50 zł Tak Kochane Lulka ma racje Wszyscy tu Wam dopingujemy i dziekujemy Quote
malagos Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 boziulko, podbijajcie proszę bazarek, choc te kilka zł by zarobił... :roll: http://www.dogomania.pl/forum/f99/dziewczece-twarzowe-kapelusiki-na-jesien-na-obdarta-ze-skory-sunie-124401/ Quote
auraa Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 już przelałam,Niestety więcej nie mogę! Inne biedy też potrzebują wsparcia:-( Quote
Lulka Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 dzieki, nie liczy sie ile, wazne ze w ogole, kazdy grosik sie liczy :multi::loveu: Quote
Recommended Posts