Jump to content
Dogomania

Oskalpowana sunia-najnowsze zdjęcia-post 434- zostaje w najspanialszym dt :-)

Recommended Posts

Posted

:-( :-( :-( Cóż za ogromny bagaż cierpienia w tym kruchym ,delikatnym ciałku. Jleż bólu to maleństwo zaznało :-( :-( :-( Tragedia tej sunieczki nie mieści się w głowie.
A tej bestii która to zrobiła..... wypada życzyć takich samych urazów i jeszcze większego cierpienia ,niż to maleństwo zaznało.

• Replies 493
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie wiem jak to się stało, że wczoraj nie zauważyłem Twojego postu :oops:

Może jakaś specjalna karma jest potrzebna, smakoszki czy coś takiego, to jednym transportem by było.

Posted

Lulka napisał(a):
dzieki menrzus :loveu: sle pw z adresem i telefonem ;)

z jedzonkiem problem w tym, ze mała nic nie chce jesc :placz:

Psa boli to i nie je.....tak samo mój reagował. Grunt, że pije

Posted

Wybaczam Ci.:cool1: Wszystko Ci wybaczam;) (jeszcze nie wiem co ale coś wymyślę:evil_lol:)

Dziękuję:loveu:

Ja mam adres, ale pewnie bardziej telefon by się przydał, żeby się umówić:roll:

Posted

Kara. napisał(a):
Wybaczam Ci.:cool1: Wszystko Ci wybaczam;) (jeszcze nie wiem co ale coś wymyślę:evil_lol:)

Dziękuję:loveu:

Ja mam adres, ale pewnie bardziej telefon by się przydał, żeby się umówić:roll:

Nastawiliśmy się na pomoc bokserom, ale jak pokazałem zdjęcia Alfie, to decyzja była jedna - czyszczenie szaf:lol:

I nie dziękuj.....dziękować trzeba tym, które wzięły sunię

Posted

Wkurza mnie to dogo:angryy: Albo busy albo posty przestawia:angryy:

Alfie też bardzo dziękuję. :loveu:
A dziewczyny....to anioły a nie ludzie:loveu:

Może spróbować podać sunieczce gerberki? To można nawet strzykawką do pysia, a zaszkodzić na pewno nie zaszkodzi.

Posted

Kara. napisał(a):
Wkurza mnie to dogo:angryy: Albo busy albo posty przestawia:angryy:

Alfie też bardzo dziękuję. :loveu:
A dziewczyny....to anioły a nie ludzie:loveu:

Może spróbować podać sunieczce gerberki? To można nawet strzykawką do pysia, a zaszkodzić na pewno nie zaszkodzi.

Właśnie mnie wywaliło :shake:

Nie dziękuj Alfie - Ona jest szczęśliwa, że suni w jakiś sposób pomoże.....a przy okazji szafa będzie pusta.......narazie :roll:

Posted

Lulka napisał(a):
mozna jakos podzielic ;)
ja dzis troche tez wyslalam

Wiesz jak to jest z dzieleniem - w końcu dla nikogo nic nie ma. Ale sunia jest na moim terenie, a to zmienia sytuację ;)

Posted

Lulka napisał(a):
Menrzuś nie wiem w koncu czy moje pw doszlo bo dogo odmowilo mi wspolpracy, wciaz odmawia wrrr :mad:

a sunka w górę

doszło, doszło ;)

Alfa ma numer i pewnie już się umawia

Posted

Lulka napisał(a):
dzieki, nie liczy sie ile, wazne ze w ogole, kazdy grosik sie liczy :multi::loveu:

Lulka, mam jeszcze 70 zł od Doroty, wplace na pryw., tylko proszę o numer konta. thx

Posted

fona napisał(a):
Lulka, mam jeszcze 70 zł od Doroty, wplace na pryw., tylko proszę o numer konta. thx

dzieki Fonka, podziękuje tez Dorotce :multi:

wysylam pw ;)

Posted

maja602 napisał(a):
Prześlijcie mi nr konta. Dołożę jakąś kwotę dla tej udręczonej sunieczki. Choć w ten sposób pomogę.

dziekujemy serdecznie :loveu:
zaraz sle pw ;)

Posted

Dzis Kleo tez byla u pani doktor, kazda wizyta to az godzinka na przemywanie ran i wycinanie nastepnych fragmentow martwej tkanki.
W te rany na brzuszku i boku, na początku niezauwaznone to wdala się w nie martwica i teraz po oczyszczeniu sa mega gigantyczne. Jak wlewa się w te gorna dziure riwanol to wylatuje tą dolna dziura. Same dziury na tym malym cialku…..:-(

Kleo znosi wszystko bardzo dzielnie, w domku musi miec po raz drugi przemywane rany, potem masc i bandaz. Mala znosi wszystko bardzo bardzo dzielnie. Co ciekawe Kleo jest jak aniol podczas zabiegow, a za to pogryzla wczoraj Asie i pania doktor podczas karmienia :evil_lol:– niestety trzeba było troszku na silę ja nakarmic bo nic nie chciala tknąć. Wieczorkiem już sama się namyśliła i skubnęła kurczaczka

Dziewczyny mowia ze jedzenie jakby jej się zle kojarzy, tak jakby się bala jesc. Albo cos ja nadal boli wewnątrz albo ktos ja wabil na jedzenie i może zrobil krzywde