Jump to content
Dogomania

Oskalpowana sunia-najnowsze zdjęcia-post 434- zostaje w najspanialszym dt :-)

Recommended Posts

Posted

[quote name='Lulka']a to juz jak wolisz ;)
jesli chce Ci sie robic opisy i fotki to poprosze na maila [email protected]

jesli nie bardzo masz czas to mozesz wysłać wszystko a ja zajmę sie resztą :p

oj az tyle tego nie mam, zeby nie moc sfotografowac :oops: postaram sie jak najszybciej to zrobic i wyslac na maila :) dziekuje :)

• Replies 493
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

doszło już część wpłat za bazarki! Bardzo dziękujemy :multi:
doszła równiez wplata od maja602 - 50zł oraz od teapot/basiapron 24zł z bazarku - wielkie dzieki :loveu::loveu::loveu:

Posted

pucka69 napisał(a):
no najważniejsze że je!!!:loveu:

A co tam, może być i kocie papanko, byle sił maleńkiej dodawało:lol::lol::lol:

Dobrej Nocy- prześpij ją bez bólu i strachu maleńka:loveu:

Posted

Jestem z Siedlec. Mam już psa ze schroniska - Januszka. Januszek jest nie wykastrowany i nie może być wykastrowany ponieważ jest poważnie chory na serce i narkoza nie wchodzi w rachubę. Januszek psów nie toleruje, ale do suczek jest nastawiony przyjaźnie. Dlatego jeżeli miałabym wziąć Kleo, to wolałabym żeby była podleczona i po sterylce. Jak napisałam w poprzednim poście wezmę sunię, jeżeli nie znajdzie się inny stały dom. Jeżeli ktoś odpowiedzialny zechce ją wziąć to proszę ją oddać. Natomiast jeżeli nie miałaby znaleźć domku, to biorę na stałe, na dobre i na złe. Jestem w stanie zapewnić jej niezłe warunki i stałą opiekę weterynaryjną.
Link do mojego Januszka:
http://www.dogomania.pl/forum/f85/hrabiatko-fistaszek-pierwszy-grzeje-juz-kosteczki-pod-wlasna-kolderka-104921/

Posted

jancia dzieki za info i chec przygarniecia sunki :loveu::loveu::loveu:
ze sterylką to jeszcze dluuugo niestety trzeba poczekać, leczenie potrwa do 4 miesiecy, ale myslę, że nie będziemy jej od razu ciąć, zbyt dużo cierpienia za nią i przed nią jeszcze, nie chce jej dodatkowo kroić zaraz po leczeniu, niech psina dojdzie do siebie i odsapnie porzadnie... na razie to ona jest jedną wielką raną :-(

Kleosia w koncu je :multi:

ale rana nadal olbrzymia i pojawiaja sie nowe ranki :placz: ale konkretniej opisze wszystko DT czyli taodtosi