agniecha82x Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 [quote name='Lulka']a to juz jak wolisz ;) jesli chce Ci sie robic opisy i fotki to poprosze na maila [email protected] jesli nie bardzo masz czas to mozesz wysłać wszystko a ja zajmę sie resztą :p oj az tyle tego nie mam, zeby nie moc sfotografowac :oops: postaram sie jak najszybciej to zrobic i wyslac na maila :) dziekuje :) Quote
agniecha82x Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 [quote name='Lulka']a to juz jak wolisz ;) jesli chce Ci sie robic opisy i fotki to poprosze na maila [email protected] jesli nie bardzo masz czas to mozesz wysłać wszystko a ja zajmę sie resztą :p foty porobione, maile wyslane :p Quote
agniecha82x Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 ups... doslalam jeszcze 2 rzeczy przed chwila na maila, bo zapomnialam o nich :oops: ale moga byc na nastepny bazarek :) Quote
Lulka Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 bazarek dla suni http://www.dogomania.pl/forum/f99/torebki-bluzka-filmy-kolczyki-dla-suni-obdartej-ze-skory-125216/#post11268714 Quote
majku33krakow Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 piekna sunia ,tyle juz wycierpiała:placz: Quote
Lulka Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 doszło już część wpłat za bazarki! Bardzo dziękujemy :multi: doszła równiez wplata od maja602 - 50zł oraz od teapot/basiapron 24zł z bazarku - wielkie dzieki :loveu::loveu::loveu: Quote
Lulka Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 zapraszam na nowy bazarek dla suni http://www.dogomania.pl/forum/f99/bluzki-spodnie-sukienki-na-leczenie-suni-obdartej-ze-skory-125257/ Quote
Lulka Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 whiskasa :evil_lol: zapraszam na bazarki dla sunki, ktora nadal liczy na pomoc Quote
zuzlikowa Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 pucka69 napisał(a):no najważniejsze że je!!!:loveu: A co tam, może być i kocie papanko, byle sił maleńkiej dodawało:lol::lol::lol: Dobrej Nocy- prześpij ją bez bólu i strachu maleńka:loveu: Quote
agniecha82x Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 trzymam kciuki malenka za Twoj jak najszybszy powrot do... normalnosci :roll: dzielna kruszynka :-( Quote
izabelawa81 Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Poproszę o nr konta na który mozna wysłać kilka złotych na leczenie. Quote
Lulka Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 dzieki wielkie :loveu::loveu::loveu: zaraz wysle pw ;) Quote
zuzlikowa Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Dzieńdobry Kleusiu!:loveu::loveu::loveu: Następny dzień ku lepszemu! Do góry maleńka dzielna dziewczynko:multi: Quote
teapot Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Podrzucę dziewczynkę... i przypomnę o głosowaniu w krakvecie - może któraś z cioteczek jeszcze nie głosowała... Na dogo wybrano, że w tym miesiącu będziemy głosować, żeby pomoc trafiła do Przyborówka p.Wandy - tutaj linki : do wątku (klik) i bezpośrednio do postu z instrukcja głosowania (klik) Wszystko zajmie maks 3 minuty- prosimy o głosy... Quote
jancia Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Jestem z Siedlec. Mam już psa ze schroniska - Januszka. Januszek jest nie wykastrowany i nie może być wykastrowany ponieważ jest poważnie chory na serce i narkoza nie wchodzi w rachubę. Januszek psów nie toleruje, ale do suczek jest nastawiony przyjaźnie. Dlatego jeżeli miałabym wziąć Kleo, to wolałabym żeby była podleczona i po sterylce. Jak napisałam w poprzednim poście wezmę sunię, jeżeli nie znajdzie się inny stały dom. Jeżeli ktoś odpowiedzialny zechce ją wziąć to proszę ją oddać. Natomiast jeżeli nie miałaby znaleźć domku, to biorę na stałe, na dobre i na złe. Jestem w stanie zapewnić jej niezłe warunki i stałą opiekę weterynaryjną. Link do mojego Januszka: http://www.dogomania.pl/forum/f85/hrabiatko-fistaszek-pierwszy-grzeje-juz-kosteczki-pod-wlasna-kolderka-104921/ Quote
maja602 Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Jak się czuje kochana Kleo? Jak z apetytem? Quote
auraa Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Weszłam na wątek Januszka i jestem pod wrażeniem!!!:lol: Quote
Lulka Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 jancia dzieki za info i chec przygarniecia sunki :loveu::loveu::loveu: ze sterylką to jeszcze dluuugo niestety trzeba poczekać, leczenie potrwa do 4 miesiecy, ale myslę, że nie będziemy jej od razu ciąć, zbyt dużo cierpienia za nią i przed nią jeszcze, nie chce jej dodatkowo kroić zaraz po leczeniu, niech psina dojdzie do siebie i odsapnie porzadnie... na razie to ona jest jedną wielką raną :-( Kleosia w koncu je :multi: ale rana nadal olbrzymia i pojawiaja sie nowe ranki :placz: ale konkretniej opisze wszystko DT czyli taodtosi Quote
teapot Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Te "nowe ranki" i mnie zastanawiają... Czy to może być jakaś "dodatkowa" choroba skóry? Quote
Recommended Posts