Beata J. Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 ok, wystawię karmę na bazarek Na pozostałych bazarkach zaczął się "ruch" (mam nadzieję, że nie zapeszę). Fanki Dropsa nie żałują kasy :lol: Quote
togaa Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 Oby tak było, bo bez specjalistycznej karmy i leków nie będzie poprawy....:shake:. Biegunki w końcu wyniszcza zupełnie organizm Dropsa. Leki i karma to dla niego życie!!! Quote
Beata J. Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 uprzejmie donoszę, że z moich bazarków nazbierało się trochę kasy. Głównie dzięki wielbicielkom uroku Dropsiastego [B]ihabe 100zł.[/B] [B]Alaa 45zł[/B] [B]Arta 25zł.[/B] Jak tylko otrzymam pieniążki, niezwłocznie przekazuję je na konto [B]bubu[/B] [B]Dobrym CIOTECZKOM jeszcze raz bardzo dziękuję :loveu::loveu::loveu:[/B] Quote
_bubu_ Posted June 29, 2009 Author Posted June 29, 2009 dziękujemy :loveu: świetnie się udały te bazarki :) Quote
marysia55 Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 [quote name='ihabe']No to do dzieła, życie jest zbyt krótkie, te psiaki zbyt szybko od nas odchodzą. Jak w słowach piosenki Piaska: " i niech stanie się to tu i teraz" "kiedy niebo Cię zsyła" :loveu: Czekamy na zdjęcia... a czy Marysia pomoże w tekscie?:loveu: sorry kobitki, miałam chwilę przerwy w zaglądaniu na wątek :oops:, dopiero dzisiaj tutaj weszłam. Widzę , że zaczyna sie ruch w interesie. Marysia :evil_lol: oczywiście, że pomoże w tekście, Marysia nigdy nie odmawia:cool3: ( nawet jakby miała zarwać noc) . Prawda Dogo07??:diabloti: Pytanie skierowane do Dogo, bo my juz nie jeden wątek zaliczyłyśmy wspólnie:roll: Quote
togaa Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Dropsik marnieje dalej...Byłam dzisiaj u niego....To nie ten sam pies którego pamietam ... Irena też sie zamartwia... Lepiej niż u Niej Drops nigdzie mieć nie będzie...! Tylko czemu nie zdrowieje..??:-( Quote
Onaa Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 A może Dropsik chorutki :( ? Marysiu, mam nadzieję że jeszcze nie jeden wątek zaliczymy, tylko ostatnio coś nam się dogorra po drodze pogubiła ;). Quote
ihabe Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 togaa napisał(a):Dropsik marnieje dalej...Byłam dzisiaj u niego....To nie ten sam pies którego pamietam ... Irena też sie zamartwia... Lepiej niż u Niej Drops nigdzie mieć nie będzie...! Tylko czemu nie zdrowieje..??:-( Niestety obawiam się, że odpowiedzi na to pytanie nikt nam nie udzieli:-( Ja mojemu Pixelkowi rąbka nieba bym uchyliła i On to czuje ja to wiem, ja to też czuję całym jego biednym mizernym ciałkiem:-( Ale on gaśnie:-( Gaśnie mi w rękach z dnia na dzień:-( Dropsik też wie, że jest kochany i że jest mu dobrze ale niestety tak jak i Pixelek , nie potrafią już zwyciężyć w walce z chorobą:-( Quote
_bubu_ Posted July 4, 2009 Author Posted July 4, 2009 Ustaliłyśmy z Irenką, że spróbujemy Dropsikowi dawać coś na uspokojenie. Może to coś pomoże. Niestety nie jest to spokojny dom dla niego. Dużo psów , wielki Mucuś , który czasem potrąci słabego Dropsika. On potrzebuje dużo spokoju. W poniedziałek będę dzwonić do Wrocławia , może zmodyfikują leczenie. Nowe leki nie przyniosły żadnego efektu :( Tak bardzo chciałabym żeby poczuł się lepiej .. Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Dropsiku kochany... :( Musi być lepiej... :( Quote
_bubu_ Posted July 6, 2009 Author Posted July 6, 2009 Dropsiu przez tydzień , dwa będzie dostawał Encorton. Mam nadzieję, że tym razem będzie poprawa.. Quote
Beata J. Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Z moich bazarków wpłynęły wpłaty od: ihabe 100zł Alaa 65zł. Arta 25zł. Bardzo dziękujemy :loveu: Dla równego rachunku wpłaciłam na konto bubu 200zł. Bardzo proszę o potwierdzenie jak pieniążki dotrą Dropsiku dużo zdrowia życzymy :loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Beata, dziękujemy za bazarki - opłaciły się! :loveu: Quote
_bubu_ Posted July 6, 2009 Author Posted July 6, 2009 200zł dla Dropsika ? wspaniale :) udane bazarki :loveu: Zawiozłam Dropsikowi lekarstwo. Pogłaskałam i poczułam wystający kręgosłup biedaczka :( Quote
Beata J. Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 jeszcze będzie 31zł jak dotrze kasa z bazarku bluzeczkowego :lol: Wszystko dzięki hojności cioteczek-wielbicielek Dropsikowego uroku :loveu: Dropsiu wracaj do zdrowia! Quote
_bubu_ Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 Beata - 200zł już jest na koncie :loveu::loveu::loveu: Dropsik zrobił dzisiaj lepszą kupkę , nie wiem czy to możliwe żeby lek tak szybko zaczął działać ? Mam nadzieje , że teraz będzie już tylko lepiej :loveu: Quote
togaa Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Kupy nie miałam szczęścia widziec...:razz: Ale dłużej widziałam Dropsa.... To smutny, stary pies.....Tak szybko się postarzał od jesieni... Przeciez przyjeżdżałam do niego do lecznicy w celach rozrywkowych ;) / spacer/ Drops tryskał wtedy energią ,choc to jego nienaturalne pragnienie budziło niepokoj...To był zupełnie inny pies. A dzisiaj jest zgaszony, obojetny.Nawet na mnie nie szczekał.... Quote
Alaa Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Smutny, stary- ale w dobrych rekach. Brawo za lepsza kupe:lol: Quote
fona Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 bazarek dla Dropsika, do spółki z Promysiem http://www.dogomania.pl/forum/f99/ksiazki-o-wyprawach-himalaistow-itp-do-14-07-g-22-a-141660/#post12594784 o boziu, jak on na tym zdjeciu z festynu wypatruje :placz: Quote
peate Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 właśnie ... może jakiś festyn by się przydał, żeby Dropsika troszkę "ożywić" ;) trzymaj się mały i nie daj się chorobie, jeszcze wiele pogodnych dni przed Tobą :loveu: może jakieś nowe fotki :cool3: albo filmik :razz: Quote
_bubu_ Posted July 9, 2009 Author Posted July 9, 2009 Kupeczka nadal w porządeczku, tak trzymać Dropsiu :) fona, dziękujemy za bazarek! Quote
peate Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 super, że kupa jest ok :multi: to już któryś wątek z kolei, na którym ludzie cieszą się z psiej kupy :evil_lol: Quote
Recommended Posts