Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Oby tak było, bo bez specjalistycznej karmy i leków nie będzie poprawy....:shake:.
Biegunki w końcu wyniszcza zupełnie organizm Dropsa. Leki i karma to dla niego życie!!!

Posted

uprzejmie donoszę, że z moich bazarków nazbierało się trochę kasy.
Głównie dzięki wielbicielkom uroku Dropsiastego
[B]ihabe 100zł.[/B]
[B]Alaa 45zł[/B]
[B]Arta 25zł.[/B]
Jak tylko otrzymam pieniążki, niezwłocznie przekazuję je na konto [B]bubu[/B]
[B]Dobrym CIOTECZKOM jeszcze raz bardzo dziękuję :loveu::loveu::loveu:[/B]

Posted

[quote name='ihabe']No to do dzieła, życie jest zbyt krótkie, te psiaki zbyt szybko od nas odchodzą.
Jak w słowach piosenki Piaska: " i niech stanie się to tu i teraz" "kiedy niebo Cię zsyła" :loveu:
Czekamy na zdjęcia... a czy Marysia pomoże w tekscie?:loveu:
sorry kobitki, miałam chwilę przerwy w zaglądaniu na wątek :oops:, dopiero dzisiaj tutaj weszłam. Widzę , że zaczyna sie ruch w interesie. Marysia :evil_lol: oczywiście, że pomoże w tekście, Marysia nigdy nie odmawia:cool3: ( nawet jakby miała zarwać noc) . Prawda Dogo07??:diabloti: Pytanie skierowane do Dogo, bo my juz nie jeden wątek zaliczyłyśmy wspólnie:roll:

Posted

Dropsik marnieje dalej...Byłam dzisiaj u niego....To nie ten sam pies którego pamietam ...
Irena też sie zamartwia...
Lepiej niż u Niej Drops nigdzie mieć nie będzie...! Tylko czemu nie zdrowieje..??:-(

Posted

A może Dropsik chorutki :( ?

Marysiu, mam nadzieję że jeszcze nie jeden wątek zaliczymy, tylko ostatnio coś nam się dogorra po drodze pogubiła ;).

Posted

togaa napisał(a):
Dropsik marnieje dalej...Byłam dzisiaj u niego....To nie ten sam pies którego pamietam ...
Irena też sie zamartwia...
Lepiej niż u Niej Drops nigdzie mieć nie będzie...! Tylko czemu nie zdrowieje..??:-(

Niestety obawiam się, że odpowiedzi na to pytanie nikt nam nie udzieli:-(
Ja mojemu Pixelkowi rąbka nieba bym uchyliła i On to czuje ja to wiem, ja to też czuję całym jego biednym mizernym ciałkiem:-( Ale on gaśnie:-( Gaśnie mi w rękach z dnia na dzień:-( Dropsik też wie, że jest kochany i że jest mu dobrze ale niestety tak jak i Pixelek , nie potrafią już zwyciężyć w walce z chorobą:-(

Posted

Ustaliłyśmy z Irenką, że spróbujemy Dropsikowi dawać coś na uspokojenie. Może to coś pomoże. Niestety nie jest to spokojny dom dla niego. Dużo psów , wielki Mucuś , który czasem potrąci słabego Dropsika. On potrzebuje dużo spokoju. W poniedziałek będę dzwonić do Wrocławia , może zmodyfikują leczenie. Nowe leki nie przyniosły żadnego efektu :( Tak bardzo chciałabym żeby poczuł się lepiej ..

Posted

Z moich bazarków wpłynęły wpłaty od:
ihabe 100zł
Alaa 65zł.
Arta 25zł.
Bardzo dziękujemy :loveu:
Dla równego rachunku wpłaciłam na konto bubu 200zł. Bardzo proszę o potwierdzenie jak pieniążki dotrą

Dropsiku dużo zdrowia życzymy :loveu:

Posted

200zł dla Dropsika ? wspaniale :) udane bazarki :loveu:
Zawiozłam Dropsikowi lekarstwo. Pogłaskałam i poczułam wystający kręgosłup biedaczka :(

Posted

jeszcze będzie 31zł jak dotrze kasa z bazarku bluzeczkowego :lol:

Wszystko dzięki hojności cioteczek-wielbicielek Dropsikowego uroku :loveu:

Dropsiu wracaj do zdrowia!

Posted

Beata - 200zł już jest na koncie :loveu::loveu::loveu:
Dropsik zrobił dzisiaj lepszą kupkę , nie wiem czy to możliwe żeby lek tak szybko zaczął działać ? Mam nadzieje , że teraz będzie już tylko lepiej :loveu:

Posted

Kupy nie miałam szczęścia widziec...:razz: Ale dłużej widziałam Dropsa....
To smutny, stary pies.....Tak szybko się postarzał od jesieni...

Przeciez przyjeżdżałam do niego do lecznicy w celach rozrywkowych ;) / spacer/
Drops tryskał wtedy energią ,choc to jego nienaturalne pragnienie budziło niepokoj...To był zupełnie inny pies.
A dzisiaj jest zgaszony, obojetny.Nawet na mnie nie szczekał....

Posted

właśnie ... może jakiś festyn by się przydał, żeby Dropsika troszkę "ożywić" ;)

trzymaj się mały i nie daj się chorobie, jeszcze wiele pogodnych dni przed Tobą :loveu:

może jakieś nowe fotki :cool3:
albo filmik :razz: