Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

widziałam dzisiaj Dropsika, nadal chudziutki biedaczek, biegunka bez poprawy, ale jakby nieco żywszy, troszkę silniejszy? Apetyt dopisuje, może jednak te leki coś pomagają? Dropsik ma teraz na dzień wydzielony swój prywatny kawałek ogródka, gdzie nie wchodzą inne psy , które mogłyby go potrącić czy przewrócić w biegu. Ma spokój, cień drzew i nawet specjalnie przygotowane legowisko z daszkiem. Irenka bardzo o niego dba.

Posted

Dropsik musisz sie trzymać piesku nasz. Jutro wypłata :evil_lol: więc jak juz będę miała pieniądzory to pójdzie obiecany przelewik do ciebie na te pyszności puszkowe :loveu::loveu:

Posted

I mysle ze najszczesliwszym rozwiazaniem byloby gdyby Dropsik z nasza wspolna pomoca mogl zostac do konca swoich dni u Pani Ireny.To jest starszy pan i nie trzeba mu w glowie mieszac;)Jak jest dobrze nie trza psuc, mysle ze znalazl swoje miejsce na ziemi a my mozemy byc spokojne:multi:
A tak swoja droga to zaraz wplace zalegle :oops: lipcowe , teraz juz na konto stowarzyszenia.

Posted

Alu myslę, że siłą rzeczy tak będzie, bo Dropsem nikt nie jest zainteresowany. Ale wciąż wrzucamy ogłoszenia, bo nie można obciążać p.Ireny. To też nie jest osoba pierwszej młodości, a problemy z załatwianiem się Dropsika to też nie lada wyzwanie.

Marysiu, Aalu, dziękujemy za pomoc! :loveu:

Posted

choroba go niszczy, ale jest u kobiety z wielkim sercem do psiaków. To mu pomoże w miarę komfortowo dożyć swoich ostatnich chwil. Pani Irenko chociaz Pani nie znam, ale jest Pani dla mnie cudownym człowiekiem. Proszę opiekować się naszym Dropsikiem, a my pomożemy Pani w tym jedynie finansowo. Dzięki temu Pani jest dla Dropsika najwiekszym aniołem na tej ziemi :loveu::loveu::loveu: .

Posted

doszły wpłaty dla Dropsika , 100zł od marysi55 :loveu::loveu: i 100zł od Alaa :loveu::loveu: Bardzo dziękujemy! dzisiaj zamówie Dropsikowi puszeczki :)

Posted

_bubu_ napisał(a):
doszły wpłaty dla Dropsika , 100zł od marysi55 :loveu::loveu: i 100zł od Alaa :loveu::loveu: Bardzo dziękujemy! dzisiaj zamówie Dropsikowi puszeczki :)

tylko te wypasione :mad::evil_lol::evil_lol:

Posted

miałam to szczęście odwiedzić ostatnio Dropsika i wiecie co ...
to nadal jest ten sam radosny Dropsik z uśmiechem od ucha do ucha :loveu:
owszem jest dużo chudszy niż kiedyś, ale jak dla mnie to jakiejś wielkiej tragedii nie ma :p
ma duży ogród po którym sobie chodzi, a momentami i biega :cool3:
no i śliczną, białą pudliczkę, która dotrzymuje mu towarzystwa :loveu:
on na prawdę u P. Irenki jest bardzo szczęśliwy :loveu:
szkoda, że przyplątało mu się to wstrętne choróbsko, bo poza tym problemem nic mu nie przeszkadza ..
dobrze, że w końcu ma swój własny domek, szkoda tylko, że tyle musiał przejść żeby go znaleźć :roll:

Posted

a ja bym nawet powiedziała , że Dropsik coraz lepiej wygląda i lepiej się czuje, ma więcej energii. Bardzo służy mu calopet. Zjada jedną tubke na 2 tygodnie wiec troche tego idzie niestety ale tez bardzo mu smakuje. Jedna tubka kosztuje 40zł.

Posted

no tak tak, tylko troszkę to kosztowne :roll: jedna tubka Calopetu starcza już tylko na 10 dni. kupiłam 2 kolejne, na koniec miesiąca trzeba będzie zapłacić.
A Dropsik zadowolony i jak to Dropsik ciągle w ruchu :)