togaa Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Ja tez prawde mówiąc oniemiałam...!:crazyeye: Drops nie jest jak Reksiu w osobnym pokoiki ale Irenka postanowiła zaraz włączyc go do swojego stada...czyli mieszka na prawach domownika... Jamnior Bilbo troche go próbuje ustawiać , ale nic grożnego sie nie dzieje..... Psy Irenki maja na stałe otwarte wyjście do ogrodu. Drops w dzień na siusiu wychodzi. Po nocy została w kuchni kałuża...:cool3: Jak to u Dropsa... Mysle że fan klub Dropsowy pomoże w spłacie lecznicowych długów i pomoże też Irenie w utrzymaniu Dropsa-Lejka.... To 9-ty ogoniasty stołownik Ireny... Quote
Klaudus__ Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 O matko! Co za wspaniałe wieści!:loveu: Aż mi się humor poprawił jak czytam takie wspaniałości! Gratulacje Dropsiku Kochany! Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 rozi napisał(a):Wiedziałam, no wiedziałam że Drops trafi do Pani Ireny (: W sprawie kosztów badań nie dostałam do tej pory odpowiedzi, wobec tego prześlę pieniądze do DT z przeznaczeniem na koszty utrzymania. Adres mam. Rozi, z Bubu najlepiej kontaktować się na pw, bo nie zawsze ma czas żeby dokładnie przeczytać wątek - musiała przeoczyć Twoje pytanie :) Dziękujemy w imieniu Dropsika :loveu: Pamiętajmy, że wciąż szuka domu! Quote
rozi Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Wiedziałam, no wiedziałam że Drops trafi do Pani Ireny (: W sprawie kosztów badań nie dostałam do tej pory odpowiedzi, wobec tego prześlę pieniądze do DT z przeznaczeniem na koszty utrzymania. Adres mam. Quote
_bubu_ Posted May 23, 2009 Author Posted May 23, 2009 nie wiem ile będzie dokładnie kosztowało to badanie , okaże się na miejscu. na samo paliwo pójdzie 150zł. rachunek z lecznicy za pobyt badania i karmę dostane na końcu miesiąca i z pewnością też nie będzie mały.. Dropsik będzie wdzięczny za każdy grosik :loveu: Quote
Alaa Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Przepraszam ze glupio zapytam- a Pan Irena to kto?:oops: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Alaa napisał(a):Przepraszam ze glupio zapytam- a Pan Irena to kto?:oops: P.Irenka jest przemiłą starszą już Panią o wielkim zwierzęcym serduchu :loveu: Jest jedną z żywieckich wolontariuszek i domem tymczasowym, który ratuje nas z opresji :loveu: Zaopiekowała się m.in. Reksiem(16letnim! Jest wciąż u niej na tymczasie), potrąconym przez samochód Fifim, przerażonym Franiem przywiezionym do schroniska, czy Frodo, pudelku, którego chciano utopić. Pani Irenka ma też swoje "stado", a z takim samym sercem opiekuje się tymczasowymi gośćmi. Dropsik będzie się u niej miał jak u Pana Boga za piecem :) Quote
togaa Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):P.Irenka jest przemiłą starszą już Panią o wielkim zwierzęcym serduchu :loveu: Jest jedną z żywieckich wolontariuszek i domem tymczasowym, który ratuje nas z opresji :loveu: Zaopiekowała się m.in. Reksiem(16letnim! Jest wciąż u niej na tymczasie), potrąconym przez samochód Fifim, przerażonym Franiem przywiezionym do schroniska, czy Frodo, pudelku, którego chciano utopić. Pani Irenka ma też swoje "stado", a z takim samym sercem opiekuje się tymczasowymi gośćmi. Dropsik będzie się u niej miał jak u Pana Boga za piecem :) Wszystko to prawda co napisała pinczerka.... Irena jest tez malarka z wykształcenia i historykiem z zamiłowania. I ogolnie to osoba wyjątkowa....! Quote
togaa Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Dropsik z bubu pojechali dzisiaj do Wrocławia na endoskopię..... Pewnie są już juz po badaniach....Ciekawe, co wyszło? Quote
_bubu_ Posted May 27, 2009 Author Posted May 27, 2009 nie dogadaliśmy się z godzinami i nie udało się wczoraj zrobić tego badania. pojedziemy za tydzień. wcześniej Dropsikowi umówiłam jeszcze wizytę u specjalisty od serduszka żeby się upewnić czy narkoza u niego będzie bezpieczna. Dropsik marniutko wygląda :shake: Quote
peate Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 bidulek :-( Dropsiku nie daj się tym wszystkim przeciwnościom losu .. Quote
Alaa Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 A jak on " sie przyjal" czy tez moze lepiej jak zostal przyjety w stadzie? Quote
togaa Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Irena twierdzi że nie ma problemów....! Pewnie tylko jamnior Bilbo, diabeł wcielony nie pies, bedzie próbował ustawiac Dropsa... Bilbo tępi wszytko , co wieksze od niego. Zakompleksiony kurdupel.;) Quote
_bubu_ Posted May 28, 2009 Author Posted May 28, 2009 Dropsik jest bardzo grzeczny. nawet w nocy stara się wytrzymywać bez siusiania . Quote
togaa Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 To fakt, grzeczny jak aniołek... Chodzi za Irenka krok w krok, czym wkurza zazdrosnego jamniora... Quote
marysia55 Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 dobrze będzie , musi byc dobrze. dawno nie byłam na wątku Dropsika i może pogubiłam co nieco po drodze, więc zapytam czy są jakies ogłoszenia dla chłopaka ??? lub jakies allegro ??? i ostatnie pytanie jaki stan skarpetki finansowej Dropsika ???? Quote
marysia55 Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 Gosiapk napisał(a):Przystojny Dropsik szuka domu na emeryture Gosiapk, jak zwykle niezawodna, podnosi wszystkie psie bidy :loveu: dalej czekam na odpowiedx na swoje pytania, czy ktos może to zrobić :p:p:p Quote
Gosiapk Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 marysia55 napisał(a):Gosiapk, jak zwykle niezawodna, podnosi wszystkie psie bidy :loveu: dalej czekam na odpowiedx na swoje pytania, czy ktos może to zrobić :p:p:p Witam Ciociu Marysiu :) bo jak szanuję wszystkie psie bidy, a szczególnie starowinki. Tak jak Ty :) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Marysiu, trzeba poczekać na _bubu_, ona zna odpowiedź na wszystkie zadane przez Ciebie pytania :) Quote
marysia55 Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Marysiu, trzeba poczekać na _bubu_, ona zna odpowiedź na wszystkie zadane przez Ciebie pytania :) OK :happy1: poczekam. Ja szalenie cierpliwa kobieta jestem :p:p Quote
_bubu_ Posted May 31, 2009 Author Posted May 31, 2009 [quote name='marysia55']dobrze będzie , musi byc dobrze. dawno nie byłam na wątku Dropsika i może pogubiłam co nieco po drodze, więc zapytam czy są jakies ogłoszenia dla chłopaka ??? lub jakies allegro ??? i ostatnie pytanie jaki stan skarpetki finansowej Dropsika ???? allegro jest tutaj - trzeba kopiować gdzie się da allegro co do finansów , jest na minusie a szykują się kolejne wydatki - we wtorek jedzie na endoskopie do Wrocławia. Quote
marysia55 Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Bubu, a na innych portalach prozwierzęcych nie ma żadnych ogłoszeń. Ja sama nie umiem robic ( od razu zastrzegam żeby nie robić złudnych nadziei :cool3:) ale może kogos poszukam kto by pomógł. Po niedzieli wrzucę jakiego grosza do skarpetki Dropsika ( chyba w niebieskim kolorze :evil_lol:) tylko potrzebuje konta chyba,że to samo co AFN :p:p Quote
marysia55 Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 :oops::oops: znowu pusto Dropsiku u ciebie :shake: Quote
Recommended Posts