Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja tez prawde mówiąc oniemiałam...!:crazyeye:

Drops nie jest jak Reksiu w osobnym pokoiki ale Irenka postanowiła zaraz włączyc go do swojego stada...czyli mieszka na prawach domownika...

Jamnior Bilbo troche go próbuje ustawiać , ale nic grożnego sie nie dzieje.....
Psy Irenki maja na stałe otwarte wyjście do ogrodu.
Drops w dzień na siusiu wychodzi.
Po nocy została w kuchni kałuża...:cool3: Jak to u Dropsa...

Mysle że fan klub Dropsowy pomoże w spłacie lecznicowych długów i pomoże też Irenie w utrzymaniu Dropsa-Lejka....

To 9-ty ogoniasty stołownik Ireny...

Posted

rozi napisał(a):
Wiedziałam, no wiedziałam że Drops trafi do Pani Ireny (:

W sprawie kosztów badań nie dostałam do tej pory odpowiedzi, wobec tego prześlę pieniądze do DT z przeznaczeniem na koszty utrzymania. Adres mam.

Rozi, z Bubu najlepiej kontaktować się na pw, bo nie zawsze ma czas żeby dokładnie przeczytać wątek - musiała przeoczyć Twoje pytanie :)

Dziękujemy w imieniu Dropsika :loveu:

Pamiętajmy, że wciąż szuka domu!

Posted

Wiedziałam, no wiedziałam że Drops trafi do Pani Ireny (:

W sprawie kosztów badań nie dostałam do tej pory odpowiedzi, wobec tego prześlę pieniądze do DT z przeznaczeniem na koszty utrzymania. Adres mam.

Posted

nie wiem ile będzie dokładnie kosztowało to badanie , okaże się na miejscu. na samo paliwo pójdzie 150zł. rachunek z lecznicy za pobyt badania i karmę dostane na końcu miesiąca i z pewnością też nie będzie mały.. Dropsik będzie wdzięczny za każdy grosik :loveu:

Posted

Alaa napisał(a):
Przepraszam ze glupio zapytam- a Pan Irena to kto?:oops:

P.Irenka jest przemiłą starszą już Panią o wielkim zwierzęcym serduchu :loveu: Jest jedną z żywieckich wolontariuszek i domem tymczasowym, który ratuje nas z opresji :loveu: Zaopiekowała się m.in. Reksiem(16letnim! Jest wciąż u niej na tymczasie), potrąconym przez samochód Fifim, przerażonym Franiem przywiezionym do schroniska, czy Frodo, pudelku, którego chciano utopić. Pani Irenka ma też swoje "stado", a z takim samym sercem opiekuje się tymczasowymi gośćmi. Dropsik będzie się u niej miał jak u Pana Boga za piecem :)

Posted

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):
P.Irenka jest przemiłą starszą już Panią o wielkim zwierzęcym serduchu :loveu: Jest jedną z żywieckich wolontariuszek i domem tymczasowym, który ratuje nas z opresji :loveu: Zaopiekowała się m.in. Reksiem(16letnim! Jest wciąż u niej na tymczasie), potrąconym przez samochód Fifim, przerażonym Franiem przywiezionym do schroniska, czy Frodo, pudelku, którego chciano utopić. Pani Irenka ma też swoje "stado", a z takim samym sercem opiekuje się tymczasowymi gośćmi. Dropsik będzie się u niej miał jak u Pana Boga za piecem :)

Wszystko to prawda co napisała pinczerka....
Irena jest tez malarka z wykształcenia i historykiem z zamiłowania.
I ogolnie to osoba wyjątkowa....!

Posted

Dropsik z bubu pojechali dzisiaj do Wrocławia na endoskopię.....

Pewnie są już juz po badaniach....Ciekawe, co wyszło?

Posted

nie dogadaliśmy się z godzinami i nie udało się wczoraj zrobić tego badania. pojedziemy za tydzień. wcześniej Dropsikowi umówiłam jeszcze wizytę u specjalisty od serduszka żeby się upewnić czy narkoza u niego będzie bezpieczna. Dropsik marniutko wygląda :shake:

Posted

Irena twierdzi że nie ma problemów....!

Pewnie tylko jamnior Bilbo, diabeł wcielony nie pies, bedzie próbował ustawiac Dropsa...
Bilbo tępi wszytko , co wieksze od niego. Zakompleksiony kurdupel.;)

Posted

dobrze będzie , musi byc dobrze. dawno nie byłam na wątku Dropsika i może pogubiłam co nieco po drodze, więc zapytam czy są jakies ogłoszenia dla chłopaka ??? lub jakies allegro ??? i ostatnie pytanie jaki stan skarpetki finansowej Dropsika ????

Posted

Gosiapk napisał(a):
Przystojny Dropsik szuka domu na emeryture

Gosiapk, jak zwykle niezawodna, podnosi wszystkie psie bidy :loveu:
dalej czekam na odpowiedx na swoje pytania, czy ktos może to zrobić :p:p:p

Posted

marysia55 napisał(a):
Gosiapk, jak zwykle niezawodna, podnosi wszystkie psie bidy :loveu:
dalej czekam na odpowiedx na swoje pytania, czy ktos może to zrobić :p:p:p

Witam Ciociu Marysiu :) bo jak szanuję wszystkie psie bidy, a szczególnie starowinki. Tak jak Ty :)

Posted

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):
Marysiu, trzeba poczekać na _bubu_, ona zna odpowiedź na wszystkie zadane przez Ciebie pytania :)

OK :happy1: poczekam. Ja szalenie cierpliwa kobieta jestem :p:p

Posted

[quote name='marysia55']dobrze będzie , musi byc dobrze. dawno nie byłam na wątku Dropsika i może pogubiłam co nieco po drodze, więc zapytam czy są jakies ogłoszenia dla chłopaka ??? lub jakies allegro ??? i ostatnie pytanie jaki stan skarpetki finansowej Dropsika ????

allegro jest tutaj - trzeba kopiować gdzie się da allegro

co do finansów , jest na minusie a szykują się kolejne wydatki - we wtorek jedzie na endoskopie do Wrocławia.

Posted

Bubu, a na innych portalach prozwierzęcych nie ma żadnych ogłoszeń. Ja sama nie umiem robic ( od razu zastrzegam żeby nie robić złudnych nadziei :cool3:) ale może kogos poszukam kto by pomógł. Po niedzieli wrzucę jakiego grosza do skarpetki Dropsika ( chyba w niebieskim kolorze :evil_lol:) tylko potrzebuje konta chyba,że to samo co AFN :p:p