Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czy Dropsik ma jakiś swój osobisty bazarek?

Licznik w lecznicy znów zaczął bić..! Pomoc cioteczek bardzo będzie potrzebna!

Posted

W piątek bieguna była jeszcze gorsza niż na początku. Woda :( Drops chodził z wygiętym grzbietem i spuszczonym ogonkiem . Ogonek jednak chodził radośnie jak tylko w pobliżu był inny psiak . Posiedział godzinę na łące w trawie więc humor miał lepszy po powrocie.
A co do bazarków , dałam kilka reklamówek budryskowi, nie mam pojęcia na jakiego pieska wystawia ale te bazarki które przekazuję są dla wszystkich z Żywca.

Posted

Dropsikowi w końcu się poprawiło :) biegunka przechodzi. Czekamy na wyniki badań trzustki. Mam nadzieję , że będą dobre bo ostatnie były niepokojące.

Posted

gonia66 napisał(a):
..........nawet mnie nie straszcie..prosze....Dropsik...zdrowiej nam natychmaist...słyszysz????:razz:

dla swojego dobra Dropsik radzę posłuchać cioci Goni66 ( ona jest zdolna do wszystkiego :evil_lol::evil_lol::evil_lol: )

Posted

marysia55 napisał(a):
dla swojego dobra Dropsik radzę posłuchać cioci Goni66 ( ona jest zdolna do wszystkiego :evil_lol::evil_lol::evil_lol: )

I radzę posłuchac cioteczki Marysi...:lol::lol:TAk więc czekamy z niecierpliwością na dobre wiadomości:lol::lol:

Posted

_bubu_ napisał(a):
na szczęście Dropsik poradził sobie z biegunką. Dostał też specjalną karmę dla psiaków z chorą trzustką.

Jak widać można było pomóc psu,wystarczyły tylko dobre chęci i odpowiednia karma

Posted

Renata5 napisał(a):
Jak widać można było pomóc psu,wystarczyły tylko dobre chęci i odpowiednia karma

Aj..Reniu...nawet mi nie mów, bo nie jestem mściwa, ale tych "ludzi", to bym..........wwwwwrrrrrrrrrrrrr:mad::mad::mad::mad:

Posted

gonia66 napisał(a):
Aj..Reniu...nawet mi nie mów, bo nie jestem mściwa, ale tych "ludzi", to bym..........wwwwwrrrrrrrrrrrrr:mad::mad::mad::mad:

a ulżyj sobie kobieto i nie jedź skrótami :evil_lol:

Posted

marysia55 napisał(a):
a ulżyj sobie kobieto i nie jedź skrótami :evil_lol:

Ol..MAryś..nie drażnij lwa:razz::razz::razz:Bo jakbym tak sobie ulżyła , to jutro ban na 100% mam...a tego bym nie chciała...:cool1:
Ale niech będzie, że i tak wszyscy wiedzą o co chodzi...bo Dropsiu nie zasłużył na taki los jaki go spotkał...nie dość, że oddali, to jeszcze zaniedbali Dziadunia:-(:-(:-(
Dobrze, że choć ma takie opiekunki, którym na nim zależy i ktore go bez namyslu odebraly z tej okropnej okolicy...mam tylko nadzieję, że szybko dojdzie do zdrówka...no i że domek ktoś mu ofiaruje...bo już zasługuje na ciepł kąt tylko dla siebie....tylko swoj..na zawsze....

Posted

Dropsik sie przypomina! Psiaczek czuje się lepiej, jest wesoły. Ale rachunek niestety rośnie, jutro odbiorę rachunek za kwiecień i trzeba będzie zapłacić. Prosimy o bazarki dla Dropsia :modla: