Kinia Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 A ja własnie dostałam nowy numer MP, a myslałam, że wychodzi dopiero jutro. Quote
Bewarka Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 [quote name='Kinia']A ja własnie dostałam nowy numer MP, a myslałam, że wychodzi dopiero jutro.[/QUOTE] Bo wychodzi ;) Quote
Kinia Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Czyli dostałam dzień wcześniej:) Tak pobierznie przejrzałam i może być nawet fajny Quote
Martens Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 [quote name='Negri_2008']Mogę Ci odstąpic swój numer, jeżeli chodzi o ten ostatni, marcowy. Podaj na PM adres do wysyłki :lol:[/QUOTE] Hej, wysyłałaś już gazetkę? Bo nie wiem czy na pocztę iść krzyczec :evil_lol: Quote
Aga900 Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 MP ma już 94 strony ;) Ja sobie od kwietnia zamówiłam półroczną prenumeratę, a czasopismo jest fajne. Dla mnie gra gitarka :lol: Quote
Luzia15 Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 [quote name='Aga900']MP ma już 94 strony ;) Ja sobie od kwietnia zamówiłam półroczną prenumeratę, a czasopismo jest fajne. Dla mnie gra gitarka :lol:[/quote] Hehe Aga dla mnie też gra gitarka ;) A ja nie zamawiam prenumeraty, wolę sobie kupować w każdą środę, a którą wychodzi. ;) Lecę zaraz po szkole do pobliskiego sklepu i kupuję nowy numerek. Jutro numer kolejny! :multi: A wiecie może kiedy dołączą jakiś dodatek? Już dawno nie było... :oops: Quote
Rottie Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Skoro macie już nowy numer, proszę powiedzcie jaką rasę opiszą za miesiąc. Quote
Kisses Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 U mnie (nie wiem jak) zdarzało się, bo było dzień wcześniej w kiosku. Wiec ja z nadzieją pędzę po szkole do kiosku, bo marcowy przeczytałam z 4 razy, a tu nie ma. :mad: No trudno. Jutro też pójdę :lol: Quote
m@dzi@ Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 [quote name='Rottie']Skoro macie już nowy numer, proszę powiedzcie jaką rasę opiszą za miesiąc.[/quote] Nowy numer wychodzi jutro Quote
Kisses Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Wiem wiem , ale na prawdę ostatnio marcowego dostałam we wtorek :lol: Quote
Rottie Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 [quote name='SZPiLKA23']Nowy nr bedzie jutro[/quote] Oczywiście, że tak, ale prenumeratorzy dostali nowy nr już dzisiaj ;) Na poprzedniej stronie napisała o tym [B]Kinia[/B]. Czytajcie poprzednie posty zanim włączycie się do dyskusji. Quote
Luzia15 Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 [quote name='kasia14']Za miesiąc ma być [B]nowofunland[/B] ;)[/quote] O fajnie. :cool1: A jestem ciekawa jaka rasa jest w tym numerze/ Jeszcze nie kupiłam, bo teraz mam infę w sql :p No nie mogę się doczekać nowych aktualności ze świata psich sportów - agiity i frisbee i flyball. :multi: A wiecie mozę kiedy będzie opis rasy bc? :oops:;) Quote
Bewarka Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Ooo, chyba przygodę z frisbee przełożę na później i zamówię prenke (:evil_lol:), bo książka w prezencie i taniej wychodzi...:D Mam nowy nr w łapkach. :) A bc raczej szybko nie będzie, bo przecież niedawno był chyba (chociaż nie wiem, bo u mnie czas ostatnio wyjątkowo szybko leci...) Quote
marta23t Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 a ja wczoraj z taką nadzieją szłam do sklepu:angryy: ale skoro piszecie ,że ma być dziś to lecę do sklepu zaraz:multi::evil_lol: Quote
Kisses Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 BC był w marcowym (?). Super numer. Narazie tylko przekartkowany, ale zaraz zabieram się do lektury :loveu: Quote
Daga&Maks Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 na razie tylko przejrzałam ale podoba mi się ten numer.Wydaje mi się dużo lepszy od poprzedniego Quote
Rottie Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Zaczął się już coroczny cykl artykułów o frisbee? Quote
Luzia15 Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 A wiecie co ja bym chciała? Żeby rozpoczęto w MP taki cykl o agility albo o frisbee (chociaż wolę to pierwsze). Np. w pierwszych numerze o przeszkodach, jakie są itp. i fotki przeszkód. A w kolejnych np. jak je pokonywać i tak z numeru na numer coraz więcej i więcej na temat agility. :evil_lol: Co wy na to? Mi to by pasowało. Przydałoby się więcej na temat szkolenia, albo więcej psich sztuczek. :lol: Quote
Guciek Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 O frisbee było kiedyś:cool3: i o agility też nawet ;) Dodatkiem do gazety teraz była płyta z programem do rozliczania PITów:evil_lol: Quote
Olusia Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 [quote name='Guciek'] Dodatkiem do gazety teraz była płyta z programem do rozliczania PITów:evil_lol:[/quote] Nie ma co, bardzo psiarski dodatek :lol: Quote
Fiona2008 Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 BC jeszcze nie było w marcowym numerze był dalmatyńczyk :):) a co do tego numeru to całkiem niezły od przyszłego ma się zacząć nowa rubryka z poradami żywieniowymi prawda i mity ciekawa jestem :cool3: Quote
Recommended Posts