Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Negri_2008']Mogę Ci odstąpic swój numer, jeżeli chodzi o ten ostatni, marcowy. Podaj na PM adres do wysyłki :lol:[/QUOTE]

Hej, wysyłałaś już gazetkę? Bo nie wiem czy na pocztę iść krzyczec :evil_lol:

Posted

[quote name='Aga900']MP ma już 94 strony ;) Ja sobie od kwietnia zamówiłam półroczną prenumeratę, a czasopismo jest fajne. Dla mnie gra gitarka :lol:[/quote]
Hehe Aga dla mnie też gra gitarka ;) A ja nie zamawiam prenumeraty, wolę sobie kupować w każdą środę, a którą wychodzi. ;) Lecę zaraz po szkole do pobliskiego sklepu i kupuję nowy numerek. Jutro numer kolejny! :multi:
A wiecie może kiedy dołączą jakiś dodatek? Już dawno nie było... :oops:

Posted

U mnie (nie wiem jak) zdarzało się, bo było dzień wcześniej w kiosku. Wiec ja z nadzieją pędzę po szkole do kiosku, bo marcowy przeczytałam z 4 razy, a tu nie ma. :mad:
No trudno. Jutro też pójdę :lol:

Posted

[quote name='SZPiLKA23']Nowy nr bedzie jutro[/quote]
Oczywiście, że tak, ale prenumeratorzy dostali nowy nr już dzisiaj ;) Na poprzedniej stronie napisała o tym [B]Kinia[/B]. Czytajcie poprzednie posty zanim włączycie się do dyskusji.

Posted

[quote name='kasia14']Za miesiąc ma być [B]nowofunland[/B] ;)[/quote]
O fajnie. :cool1: A jestem ciekawa jaka rasa jest w tym numerze/ Jeszcze nie kupiłam, bo teraz mam infę w sql :p
No nie mogę się doczekać nowych aktualności ze świata psich sportów - agiity i frisbee i flyball. :multi:
A wiecie mozę kiedy będzie opis rasy bc? :oops:;)

Posted

Ooo, chyba przygodę z frisbee przełożę na później i zamówię prenke (:evil_lol:), bo książka w prezencie i taniej wychodzi...:D Mam nowy nr w łapkach. :) A bc raczej szybko nie będzie, bo przecież niedawno był chyba (chociaż nie wiem, bo u mnie czas ostatnio wyjątkowo szybko leci...)

Posted

A wiecie co ja bym chciała? Żeby rozpoczęto w MP taki cykl o agility albo o frisbee (chociaż wolę to pierwsze). Np. w pierwszych numerze o przeszkodach, jakie są itp. i fotki przeszkód. A w kolejnych np. jak je pokonywać i tak z numeru na numer coraz więcej i więcej na temat agility. :evil_lol:
Co wy na to? Mi to by pasowało.
Przydałoby się więcej na temat szkolenia, albo więcej psich sztuczek. :lol:

Posted

BC jeszcze nie było w marcowym numerze był dalmatyńczyk :):) a co do tego numeru to całkiem niezły od przyszłego ma się zacząć nowa rubryka z poradami żywieniowymi prawda i mity ciekawa jestem :cool3: