Charly Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 2 obserwatorów ma i masę wejsc. tylko czemu oni nie piszą, nie dzwonią:mad: Quote
Miśka84 Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Charly napisał(a):2 obserwatorów ma i masę wejsc. tylko czemu oni nie piszą, nie dzwonią:mad: Bez sensu.............. Quote
gagata Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 To co mru? Przewietrzyć Ci psiuta? Bo będziesz 32....:lol: Quote
mru Posted December 8, 2008 Author Posted December 8, 2008 ojeza mam nadzieje, że go przewietrzyłaś dobrze, bo ja padam na pysk :D Quote
Lionees Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 [quote name='gagata']To co mru? Przewietrzyć Ci psiuta? :crazyeye:hmm...ciekawie zapowiada się ta noc:eviltong: Łoj..dobrze że na końcu nie ma "e" :roll::oops: Quote
mru Posted December 9, 2008 Author Posted December 9, 2008 :evil_lol: buahaahahahahahaha a co ;):cool3: Quote
enia Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 [quote name='Renata5']:crazyeye:hmm...ciekawie zapowiada się ta noc:eviltong: Łoj..dobrze że na końcu nie ma "e" :roll::oops: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Diego w góre po domek! Quote
gagata Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Renata!!!!!! O czym Ty myślisz nocami ?????:eviltong::cool3: Quote
mru Posted December 10, 2008 Author Posted December 10, 2008 Si :shake: i nikt nie dzwoni nawet... a Diego kręci koła w powietrzu z radości susy daje takie, że normalnie :crazyeye: uwielbia się bawić w przeciąganie... mojej starej bluzki :evil_lol: no i ma opaskę na oczach jak Zorro! chociaż Paweł mówi, że każdy pies tak ma (:mad:) (ta mimoza na koniu w filmiku to ja, a ten mały chłopiec to - nie, nie Chłopiec :evil_lol: - to Gacuś!) YouTube - Opening - Kaiketsu Zorro Quote
Miśka84 Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Ciotka, ale bajki oglądasz ;):evil_lol: Quote
Miśka84 Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 mru napisał(a):to z dzieciństwa :eviltong: nie mówcie, że nie znacie! no znamy, znamy :p Quote
mru Posted December 10, 2008 Author Posted December 10, 2008 to z dzieciństwa :eviltong: nie mówcie, że nie znacie! Quote
Miśka84 Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 mru napisał(a):no :eviltong: zaraz dodaję banerki diegowe (1wszy post!) miejsca brakuje w podpisie :placz: psiaczki nadal bez domu :shake: Quote
mru Posted December 10, 2008 Author Posted December 10, 2008 no :eviltong: zaraz dodaję banerki diegowe (1wszy post!) Quote
Charly Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 [quote name='mru']to z dzieciństwa :eviltong: nie mówcie, że nie znacie! ja nie znam, za stara jestem. Pamietam słonia dominika, reksia, muminki i barbapape za to no i misie wszystkie;koralgole, uszatki itp:lol::lol: ale to Mru może pamiętasz hihihihihihi (commodore 64 ??? hihihi) YouTube - Sąsiedzi programistami (orginal version) Quote
Miśka84 Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Reksiu to był czad:loveu: Pamiętam jak zaglądałam do budy Pimpka i sprawdzałam czy też ma tak fajnie jak Reksiu:roll: i byłam bardzo ździwiona, że nie ma lampki czy firanek w budzie:oops: Muninki uwielbiałam:loveu: tylko ta Buka, ale ja się jej bałam. Mój starszy brat jak chciał mnie spławić to: Marta Buka idzie i uciekałam do mamy. Fajnie tak sobie powspominać:roll::p Quote
mru Posted December 10, 2008 Author Posted December 10, 2008 tych sąsiadów haha w sumie nie oglądałam, za małym szczylem jestem :eviltong: ale ogólnie kojarzę, że cvoś takiego było :) Pi i Sigmę ogladałam :evil_lol::evil_lol: Wilka i Zająca... ale to byłam bardzo mała. a potem anime haha dawali jakichś Yattamanów i inne SailorMoon! :D aaa no i G-Force! ;) no i Zorro właśnie też... Quote
Charly Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Miśka84 napisał(a): Muninki uwielbiałam:loveu: tylko ta Buka, ale ja się jej bałam. Mój starszy brat jak chciał mnie spławić to: Marta Buka idzie i uciekałam do mamy. Fajnie tak sobie powspominać:roll::p hahahhah hihihi:evil_lol: Quote
mru Posted December 10, 2008 Author Posted December 10, 2008 ojej ja zawsze Buki wyczekiwałam :cool3: to dopiero była psychodela! :smhair2::errrr: Muminki spierdzielały, że aż miło :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Miśka84 Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 mru napisał(a):ojej ja zawsze Buki wyczekiwałam :cool3: to dopiero była psychodela! :smhair2::errrr: Muminki spierdzielały, że aż miło :diabloti::diabloti::diabloti: Ciotka :mad: Quote
Charly Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 buahahahhahah hihihihi:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Trzeba szybko na nowej stronie przypomniec ze Diegus szuka domu. Quote
gagata Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Mru, ja dzisiaj z Twoimi piesami nie latam.....Kolej na Renatę...:eviltong::lol: Quote
Recommended Posts