Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Obraczus nie martw się!Student bez gały to jak żołnierz bez karabinu.Najważniejsze,że jest sukces na KV(również dzięki Tobie)- a psiaki wreszcie nie będą głodować.Przecież po coś są terminy poprawkowe;)-każdy z nas takie zna z autopsji.Okrutnie się cieszę i wszystkim walczącym bardzo,bardzo dziękuję.

Posted

Przepraszam za zawracanie glowy, ale zamiast pic tego szampana (ble, cieply) w lozku, bo padam, to kuje zelazo, poki.... Juz sobie znalazlam konto, ale poprosze o potwierdzenie, ze wlasciwe.
Ogromna prosba o jakies zdjecia potem (co zostalo kupione), wyjasnie to na priwie.

FUNDACJA "ZWIERZAKI W POTRZEBIE"
UL. LEGIONÓW 55/1
05-200 WOLOMIN

bank: NORDEA BANK POLSKA

IBAN: PL77144013870000000012567437
swift: NDEAPLP2

Posted

[quote name='Szura']Ponawiam pytanie: czy ktoś z Warszawy jeździ w weekendy do Klembowa pomagać? Bo [B]ja bym się chętnie podłączyła [/B](większość weekendów mam wolną i chętnie pomogę), ale nie mam jak dojeżdżać.[/QUOTE]
to ja podniosę Twoje pytanie :lol:

i bardzo sie ciesze, że KLEMBÓW górą!!!!!!!!!!!

Posted

[quote name='Em_']Przepraszam za zawracanie glowy, ale zamiast pic tego szampana (ble, cieply) w lozku, bo padam, to kuje zelazo, poki.... Juz sobie znalazlam konto, ale poprosze o potwierdzenie, ze wlasciwe.
Ogromna prosba o jakies zdjecia potem (co zostalo kupione), wyjasnie to na priwie.

FUNDACJA "ZWIERZAKI W POTRZEBIE"
UL. LEGIONÓW 55/1
05-200 WOLOMIN

bank: NORDEA BANK POLSKA

IBAN: PL77144013870000000012567437
swift: NDEAPLP2[/QUOTE]

To jest ten numer konta.
W sprawie zdjęć napisz do dziewczyn z Fundacji :) np. AGA35, Kinia1984 ;)

Posted

ja tego nie czytam w ogole...Agn zachowuje się jak dzieciak, uogólnia, robi z siebie cierpiętnice...Kago wczoraj zadała jej pytanie na fb ile posiada kotów i dostała bana na jej profilu...no żalosne po prostu...zalazła za skórę na miau wielu osobom a wini za to wszystkich tylko nie siebie...dla mnie ta osoba ma jakies problemy z psychika i tyle...

Posted

[quote name='mala_czarna']Wygralismy, ale na FB nadal wiadra pomyj na nas wylewają. Co za ludzie, nie mogą przeżyć, że psy będą miały jedzenie. Psy i koty w dodatku.[/QUOTE]

przynajmniej możesz im odpisac
jak wczoraj w nocy napisałam im posta o tym, ze ktos od nich pisał że nie ma co głosować na Klembów bo tam za tydzien znów psy będa głodne
a dla nich to pomoc długofalowa bo na dłuzej wystarczy
co mi przypomniało sytuację jednej osoby chorej na nowotwór gdzie na jej blogu pod wpisem gdzie bya inf o tym jak można ją wspomóc finansowo na dalsze leczenie
pojawił się komentarz: "po co na nią wpłacacie skoro i tak umrze" :(

no i mój wpis na tyle sie nie spodobał, ze teraz mnie zablokowali i nie mogę nic napisac
ech, a już myślalam, ze przełamię się do fb i będe się tam udzielać ale widac nie jest mi to dane ;)

Posted

zacytowalam wlasnie to samo na jej profilu :) pewnie tez mnie zablokują:) kago też zablokowała wczoraj:) niewygodne pytania po prostu...po co jej zwolennicy mają przeczytać jak wyrachowaną osoba jest:)

Posted

[quote name='Viris']Ja tak nieśmiało zapytam czy dotarła mała skrzętnie uciułana przesyłka z Ostrowca Świętokrzyskiego? Tam trochę witamin, kilka fiprexów, jakieś inne na pchlaki itp? Poszło na ul. Słoneczną. Jakby się udało dowiedzieć to będę spokojniejsza :)[/QUOTE]Przypomnę się jeszcze, bo zależy mi na tym potwierdzeniu. Może nie było tego dużo, ale oddane przez inne bezdomne zwierzaki.

Posted

[quote name='Kinia1984']zacytowalam wlasnie to samo na jej profilu :) pewnie tez mnie zablokują:) kago też zablokowała wczoraj:) niewygodne pytania po prostu...po co jej zwolennicy mają przeczytać jak wyrachowaną osoba jest:)[/QUOTE]

jakbyś dorzuciła to : "po co na nią wpłacacie skoro i tak umrze"
to pewnie tak ;)

Posted

[QUOTE]Jana Z-ka: Agn sama na forum miau napisała, że utrzymuje siebie i swój dom z datków (i dlatego nie musi pracować zawodowo, więc ma czas na zajmowanie się kotami).[/QUOTE]

zajebiście
jakby ktos chciał dorzucić na sterylkę mojej tymczasowiczki to byłabym wdzięczna za ciut większy datek bo marzy mi się lampka nocna ;)

Posted

A podajcie mi linka, chętnie zerknę ;)[quote name='mala_czarna']Mnie jeszcze nie zablokowali, ale bardzo dyplomatycznie jestem olewana. No cóz, nie po raz pierwszy, i nie ostatni :)
Chrzanić to, najważniejsze, że psy będą miały co jeść :)[/QUOTE]

Posted

[quote name='Kinia1984']zacytowalam wlasnie to samo na jej profilu :) pewnie tez mnie zablokują:) kago też zablokowała wczoraj:) niewygodne pytania po prostu...po co jej zwolennicy mają przeczytać jak wyrachowaną osoba jest:)[/QUOTE]

Mnie zablokowała - chociaż byłam naprawdę bardzo miła i kulturalna. NAzwała mnie spamerką - za wyrażanie swojego zdania :evil_lol:

[quote name='3 x']zajebiście
jakby ktos chciał dorzucić na sterylkę mojej tymczasowiczki to byłabym wdzięczna za ciut większy datek bo marzy mi się lampka nocna ;)[/QUOTE]

Ja też poproszę o troszkę kaski!!!! Zbliża mi się termin opłacenia semestru na uczelni - może ktoś się zlituje i 4 tysie mi podaruje?? :evil_lol:

---------------------------------------

Szkoda czasu na te I.iotki. Naprawdę. Teraz udają niewinne.. och... takie biedne są... ale gdybym ja była na ich miejscu i grałabym uczciwie - to gdybym zauważyła że głosy są w dziwny sposób dobijane - sama bym interweniowała na KV. A tak - panienka z okienka - myślała, że nieuczciwe głosy przejdą... bo zmiennie IP itd... a kiedy KV zrobił porządek z głosami - panienka z okienka udaje niewiniątko.

Bardzo Wam dziękuję za pomoc, współpracę!

Posted

[URL="https://www.facebook.com/profile.php?id=1750412398"]Patrycja Ziolkowska[/URL] Symeona i Julita- jakbyscie mialy troche obycia to byscie wiedzialy, ze domy takie jak u Agn sa na porzadku dziennym na zachodzie a tak w dupie bylyscie- gowno widzialyscie a szczekacie. 30 minut(y) temu

no co my wiemy o kulturze zachodniej, jestesmy zacofańce ze wschodu, co my wiemy o DT :D:D:D

Posted

[quote name='obraczus87']
Szkoda czasu na te I.iotki. Naprawdę. Teraz udają niewinne.. och... takie biedne są... ale gdybym ja była na ich miejscu i grałabym uczciwie - to gdybym zauważyła że głosy są w dziwny sposób dobijane - sama bym interweniowała na KV. A tak - panienka z okienka - myślała, że nieuczciwe głosy przejdą... bo zmiennie IP itd... a kiedy KV zrobił porządek z głosami - panienka z okienka udaje niewiniątko.

Bardzo Wam dziękuję za pomoc, współpracę![/QUOTE]

A widziałyście - na fb hospicjum zacytowały nasze wpisy na forum i to tak dobrane, by wyglądało na to, że my generowaliśmy zmienne IP. Naprawdę - podtrzymuję to, co zacytowały - nie potrafią przegrać z honorem, nie potrafią grać uczciwe. 200 głosów nabitych!!!

Posted

[quote name='obraczus87']Mnie zablokowała - chociaż byłam naprawdę bardzo miła i kulturalna. NAzwała mnie spamerką - za wyrażanie swojego zdania :evil_lol:

Ja też poproszę o troszkę kaski!!!! Zbliża mi się termin opłacenia semestru na uczelni - może ktoś się zlituje i 4 tysie mi podaruje?? :evil_lol:

---------------------------------------

[/QUOTE]
Trochę za dużo 4tys.Może ktos da 1ty-druga osoba 1tys -trzecie 1 tys?

Posted

Usuwa wszystkie niewygodne wpsiy. Wiecie co z jednej strony wcale jej sie nie dziwię. Teraz wie że przez coś takiego może stracić kilka osób które jej pomagało. Nie jest to fajne bo stracą na tym zwierzęta które sa pod jej opieką :(
Wierzę że ona ma dobrą wolę i naprawdę pomaga z sercem tylko szkoda że widzi tylko siebie, a nie innych dookoła.

[URL="http://www.fotosik.pl"][/URL]

Posted

[quote name='Bonsai']A widziałyście - na fb hospicjum zacytowały nasze wpisy na forum i to tak dobrane, by wyglądało na to, że my generowaliśmy zmienne IP. Naprawdę - podtrzymuję to, co zacytowały - nie potrafią przegrać z honorem, nie potrafią grać uczciwe. 200 głosów nabitych!!![/QUOTE]

Widziałam, skomentowałam :) ale zostały moje posty usunięte. Mało tego - będę pisać do KV i poprosze o to samo osoby, które naprawdę tysiące wydają w KV - osoby grające nieuczciwie powinny MIEĆ zakaz zgłaszania się do następnych konkursów.