yunona Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 Też pewnie wymaga twardej osoby, żeby ustawić łobuziaka. Z tym żebraniem to horror. Psy , które doznały kiedykolwiek głodu tak mają i to im zostanie a że dodatkowo jamnik....... nie muszę nic więcej dodawać:lol: Quote
brazowa1 Posted April 23, 2012 Author Posted April 23, 2012 Przyszedł,był gruby,teraz jeszcze grubszy,czego,jak czego ,ale głodu Dzaki w zyciu nie zaznal. Taki charakter... Quote
yunona Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 (edited) Harek i Fercia są na speszl dyjecie, mianowicie żarełko suche w tygodniu (1/2 porcji lajtowa) i wieczorkiem paróweczka - marcheweczka. Każde wsuwa marchewkę (kroję na ćwiartki), sama też podgryzam i ciamkam głośno:diabloti: .W sob i niedz. kurczak got. z odrobiną ryżu al dente z marchewą :lol:.I są już tego rezultaty. Harek biega na spacerach, kopie jak dziki po 2-3 godz. bez przerwy (jak idą na wały), wskakuje na kanapę , żeby do yun się poprzytulać i sam wchodzi do domu po schodach ( 7 stopni). Do tej pory stał i czekał, jak zwalił trochę tłuszczyku to się rozruszał, sikoreczka jedna:diabloti:. Ferka biega jak szalona , kino za darmo. :lol: Edited April 23, 2012 by yunona Quote
anica Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 no to... chiba my też musimy pomyśleć o dijecie :eviltong: Quote
jofracy Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 [quote name='yunona']Harek i Fercia są na speszl dyjecie, mianowicie żarełko suche w tygodniu (1/2 porcji lajtowa) i wieczorkiem paróweczka - marcheweczka. Każde wsuwa marchewkę (kroję na ćwiartki), sama też podgryzam i ciamkam głośno:diabloti: .W sob i niedz. kurczak got. z odrobiną ryżu al dente z marchewą :lol:.I są już tego rezultaty. Harek biega na spacerach, kopie jak dziki po 2-3 godz. bez przerwy (jak idą na wały), wskakuje na kanapę , żeby do yun się poprzytulać i sam wchodzi do domu po schodach ( 7 stopni). Do tej pory stał i czekał, jak zwalił trochę tłuszczyku to się rozruszał, sikoreczka jedna:diabloti:. Ferka biega jak szalona , kino za darmo. :lol:[/QUOTE] Jakieś dowody rzeczowe by się przydały :) zdjęcia, czy coś... :) Quote
yunona Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 (edited) psiaków owszem , parę fot bedzie w sobotę, bo ja mam tak zakićkany dzień, że nie mam kiedy wstawić.:p A ja nie focę siebie, żeby mi obiektyw z aparatu nie wypadł :eviltong::evil_lol::diabloti:. Edited April 24, 2012 by yunona Quote
gazzy Posted April 25, 2012 Posted April 25, 2012 dzisiaj wstawię filmik yunonko :) Obiektyw nie wypadnie :) Chociaż ja też wolę robić fotki niż żeby mi robili. Quote
anica Posted April 25, 2012 Posted April 25, 2012 no ...nie .. - przecież jamnicze ciocie są najpiękniejsze wśiecie ;):p:eviltong: spytajcie naszych jamniczków :p:eviltong:;) Quote
gazzy Posted April 25, 2012 Posted April 25, 2012 Filmik : [url]http://www.youtube.com/watch?v=NMms83WtHfk[/url] Quote
yunona Posted April 25, 2012 Posted April 25, 2012 (edited) Gazzy serdeczne dzięki:buzi::buzi::buzi: za zrobienie pięknego filmiku.:loveu::loveu::loveu: Ja w tym względzie jestem abnegatką kompletną :diabloti:. Bardzo mi miło, że pomyślałaś o takim filmiku dla moich robaczków, pewnie dlatego że bardzo podobał mi się filmik, który zrobiłaś Diance i Kacperkowi:ylsuper: [video=youtube_share;NMms83WtHfk]http://youtu.be/NMms83WtHfk[/video] Edited April 25, 2012 by yunona Quote
Celina12 Posted April 25, 2012 Posted April 25, 2012 No i wzruszyłam się...filmik przepiękny...mnie kiedyś MAteusz zrobił filmik o Hekusiu,Atosiku,Dżekusiu ...teraz Ich już przy mnie nie ma :-(. No i ta muzyka....no po prostu PIĘKNIE! Quote
yunona Posted April 25, 2012 Posted April 25, 2012 (edited) Wiesz Selin ja też jestem mocno wzruszona darem Gazzy. Muzyka piękna. Oglądnęłam film, ale bez odsłuchu, bo mam do kompa wieżę podłączoną i nie chciało mi się ruszyć zadka. Ale jak obejrzałam z muzą to tonęłam we łzach ze wzruszenia. Dzięki, że o dźwięku napisałaś :) Edited April 25, 2012 by yunona Quote
Mika31 Posted April 25, 2012 Posted April 25, 2012 super filmik moja ukochana piosenka a pycholki śliczne Quote
gazzy Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 Bardzo się cieszę, że się podoba ;) Jeżeli ktoś jeszcze by chciał to proszę o priv. Quote
Krysia Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 Prezentacja suuuuuuuuuuuuper:))) Zdolna bestyjka z tej gazzy:) ale i obiekt filmiku wdzięczny:) Quote
brazowa1 Posted April 26, 2012 Author Posted April 26, 2012 Kocham takie filmiki!!!! Fajnie zrobiony,z serca :) Może i Filip kiedys taki będzie miał.na razie nie wrócił. Quote
anica Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 ODLOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja miałam pełny odlot !!! jeśli chodzi o mnie to OSKAR!!!! aż mi tchu zabrakło .. w oczach się zaświeciło.. zabrakło słów .. najpiękniejsza muzyka.. najpiękniejsze jamniki ... Quote
yunona Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 [quote name='brazowa1']Kocham takie filmiki!!!! Fajnie zrobiony,z serca :) Może i Filip kiedys taki będzie miał.na razie nie wrócił.[/QUOTE] No może facio z Filipem daje radę. On bedzie gryzolił tak jak Harry. Ale jak gościu będzie uparty i pozna jego jazdy to juz będzie wielki sukces, i nie będzie chciał się z nim rozstać. Po akcji na pewno jest mocno skruszony, tak jak Halut. Tak jak ja. Harek jest fajnym jamniorkiem, i ma jazdy i nic na to się nie poradzi.:shake: Sztuka w tym, żeby nie dać się skaleczyć. Jak ruletka:mad: :megagrin::megagrin::megagrin:. Ostatnio przy zakładaniu obrózki pocharatał mi zębami klapki ( paluchy skrzętnie zawsze chowam:biggrina: ). A potem główkę skruszony opuścił , siad zrobił, no obraz nędzy i rozpaczy , bidulek:mad::diabloti::diabloti::diabloti: i nie masz mu siły dokopać :eviltong::evil_lol: najwyżej rzucisz jakimś wymyślnym przezwiskiem i w stylu "gnojek sopocki" , "doopek psi" itd. Najgorzej jest właśnie rano, jak on wstaje. Kupię mu obrożę łańcuszkową taką jak mają Korcia i Nercio. Szybki myk i spokój. Tak, tak a na starość człowiek się coraz wolniejszy robi :eviltong: to szuka różnych sposobów. I o to chodzi. Dyplomacja i sposób.;) Quote
yunona Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 (edited) [quote name='anica']ODLOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja miałam pełny odlot !!! jeśli chodzi o mnie to OSKAR!!!! aż mi tchu zabrakło .. w oczach się zaświeciło.. zabrakło słów .. najpiękniejsza muzyka.. najpiękniejsze jamniki ...[/QUOTE] Anica miła jesteś , ale zejdźmy na ziemię, filmik i muza super Gazzy masz Oscara , ale gwiazdy? No może Ferka podejdzie, ale ta czarna, gruba parówa :roflt::roflt::roflt:, która idąc rano na spacer to mruczy jeszcze pod nosem k.... m....ć nooo fe, fe fe , chodź Harek, biegaj Harek, to rzygać mi się chce, ble, ble itd.:p Kiedyś opiszę Wam spacer z relacji Harka. Zobaczymy :crazyeye::diabloti::multi: Edited April 26, 2012 by yunona Quote
jofracy Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 Dusia też się wkurzała na zakładanie obroży (chodziło o bolące uszy). Zamówiłam u Taks obróżki z materiału i chodzi w niej cały czas. Nic jej nie przeszkadza, a nie muszę jej wkurzać zakładaniem :) Quote
Sarunia-Niunia Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 Ale fajny filmik - proszę, proszę - gazzy to zdolniaszka:) Tak ciociu Yun, łańcuszki na szyję to naprawdę wygoda, dokładnie myk i już jest na szyi:).... Korcia, Nercio i Killerek przesyłają pozdrowionka dla Ferci, Harutka, Yun i Michała:):):) Quote
anica Posted April 27, 2012 Posted April 27, 2012 a ja se .. posłuchałam .. pooglądałam.. jeszcze raz .. Oskar ! :) a nasze paróweczki - piękne są !!! a Haruś.. ma swój styl ! i tyle ! a po co ma się spieszyć ?:eviltong::lol:;) Quote
yunona Posted May 1, 2012 Posted May 1, 2012 Dużo robotki, bolące girki , gorące powietrze, leniwe doopki. Tak w skrócie.;) Staram się jak najwięcej odpocząć , bo jestem mocno zmęczona bólem, braku snu i np. dzisiaj po południu ok. 16 po spacerku, oglądając tv zasnęłam. Obudziłam się o 6.45 i nie wiedziałam, czy to rano czy wieczórek. Pierwszy raz mi się to zdarzyło i to na siedząco:mad:. Po obróżkach poznałam, że wieczórek:eviltong:, bo po ostatnim spacerku ok.23.30 zdejmuję im obróżki. Teraz okupują moje łoże i jak ja pójdę spać? Ferka to zawsze wstaje , ale Harek może warkolić:diabloti: . Sprzątam tzw. kąty i robię porządek z ciuchami. Żmudna pracka:shake: Quote
Recommended Posts