Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Też pewnie wymaga twardej osoby, żeby ustawić łobuziaka. Z tym żebraniem to horror. Psy , które doznały kiedykolwiek głodu tak mają i to im zostanie a że dodatkowo jamnik....... nie muszę nic więcej dodawać:lol:

Posted (edited)

Harek i Fercia są na speszl dyjecie, mianowicie żarełko suche w tygodniu (1/2 porcji lajtowa) i wieczorkiem paróweczka - marcheweczka. Każde wsuwa marchewkę (kroję na ćwiartki), sama też podgryzam i ciamkam głośno:diabloti: .W sob i niedz. kurczak got. z odrobiną ryżu al dente z marchewą :lol:.I są już tego rezultaty. Harek biega na spacerach, kopie jak dziki po 2-3 godz. bez przerwy (jak idą na wały), wskakuje na kanapę , żeby do yun się poprzytulać i sam wchodzi do domu po schodach ( 7 stopni). Do tej pory stał i czekał, jak zwalił trochę tłuszczyku to się rozruszał, sikoreczka jedna:diabloti:. Ferka biega jak szalona , kino za darmo. :lol:

Edited by yunona
Posted

[quote name='yunona']Harek i Fercia są na speszl dyjecie, mianowicie żarełko suche w tygodniu (1/2 porcji lajtowa) i wieczorkiem paróweczka - marcheweczka. Każde wsuwa marchewkę (kroję na ćwiartki), sama też podgryzam i ciamkam głośno:diabloti: .W sob i niedz. kurczak got. z odrobiną ryżu al dente z marchewą :lol:.I są już tego rezultaty. Harek biega na spacerach, kopie jak dziki po 2-3 godz. bez przerwy (jak idą na wały), wskakuje na kanapę , żeby do yun się poprzytulać i sam wchodzi do domu po schodach ( 7 stopni). Do tej pory stał i czekał, jak zwalił trochę tłuszczyku to się rozruszał, sikoreczka jedna:diabloti:. Ferka biega jak szalona , kino za darmo. :lol:[/QUOTE]

Jakieś dowody rzeczowe by się przydały :) zdjęcia, czy coś... :)

Posted (edited)

psiaków owszem , parę fot bedzie w sobotę, bo ja mam tak zakićkany dzień, że nie mam kiedy wstawić.:p A ja nie focę siebie, żeby mi obiektyw z aparatu nie wypadł :eviltong::evil_lol::diabloti:.

Edited by yunona
Posted (edited)

Gazzy serdeczne dzięki:buzi::buzi::buzi: za zrobienie pięknego filmiku.:loveu::loveu::loveu: Ja w tym względzie jestem abnegatką kompletną :diabloti:. Bardzo mi miło, że pomyślałaś o takim filmiku dla moich robaczków, pewnie dlatego że bardzo podobał mi się filmik, który zrobiłaś Diance i Kacperkowi:ylsuper:

[video=youtube_share;NMms83WtHfk]http://youtu.be/NMms83WtHfk[/video]

Edited by yunona
Posted

No i wzruszyłam się...filmik przepiękny...mnie kiedyś MAteusz zrobił filmik o Hekusiu,Atosiku,Dżekusiu ...teraz Ich już przy mnie nie ma :-(.

No i ta muzyka....no po prostu PIĘKNIE!

Posted (edited)

Wiesz Selin ja też jestem mocno wzruszona darem Gazzy. Muzyka piękna. Oglądnęłam film, ale bez odsłuchu, bo mam do kompa wieżę podłączoną i nie chciało mi się ruszyć zadka. Ale jak obejrzałam z muzą to tonęłam we łzach ze wzruszenia. Dzięki, że o dźwięku napisałaś :)

Edited by yunona
Posted

ODLOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ja miałam pełny odlot !!! jeśli chodzi o mnie to OSKAR!!!! aż mi tchu zabrakło .. w oczach się zaświeciło.. zabrakło słów ..
najpiękniejsza muzyka.. najpiękniejsze jamniki ...

Posted

[quote name='brazowa1']Kocham takie filmiki!!!! Fajnie zrobiony,z serca :)

Może i Filip kiedys taki będzie miał.na razie nie wrócił.[/QUOTE]

No może facio z Filipem daje radę. On bedzie gryzolił tak jak Harry. Ale jak gościu będzie uparty i pozna jego jazdy to juz będzie wielki sukces, i nie będzie chciał się z nim rozstać. Po akcji na pewno jest mocno skruszony, tak jak Halut. Tak jak ja. Harek jest fajnym jamniorkiem, i ma jazdy i nic na to się nie poradzi.:shake: Sztuka w tym, żeby nie dać się skaleczyć. Jak ruletka:mad: :megagrin::megagrin::megagrin:. Ostatnio przy zakładaniu obrózki pocharatał mi zębami klapki ( paluchy skrzętnie zawsze chowam:biggrina: ). A potem główkę skruszony opuścił , siad zrobił, no obraz nędzy i rozpaczy , bidulek:mad::diabloti::diabloti::diabloti: i nie masz mu siły dokopać :eviltong::evil_lol: najwyżej rzucisz jakimś wymyślnym przezwiskiem i w stylu "gnojek sopocki" , "doopek psi" itd. Najgorzej jest właśnie rano, jak on wstaje. Kupię mu obrożę łańcuszkową taką jak mają Korcia i Nercio. Szybki myk i spokój. Tak, tak a na starość człowiek się coraz wolniejszy robi :eviltong: to szuka różnych sposobów. I o to chodzi. Dyplomacja i sposób.;)

Posted (edited)

[quote name='anica']ODLOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ja miałam pełny odlot !!! jeśli chodzi o mnie to OSKAR!!!! aż mi tchu zabrakło .. w oczach się zaświeciło.. zabrakło słów ..
najpiękniejsza muzyka.. najpiękniejsze jamniki ...[/QUOTE]
Anica miła jesteś , ale zejdźmy na ziemię, filmik i muza super Gazzy masz Oscara , ale gwiazdy? No może Ferka podejdzie, ale ta czarna, gruba parówa :roflt::roflt::roflt:, która idąc rano na spacer to mruczy jeszcze pod nosem k.... m....ć nooo
fe, fe fe , chodź Harek, biegaj Harek, to rzygać mi się chce, ble, ble itd.:p Kiedyś opiszę Wam spacer z relacji Harka. Zobaczymy :crazyeye::diabloti::multi:

Edited by yunona
Posted

Dusia też się wkurzała na zakładanie obroży (chodziło o bolące uszy). Zamówiłam u Taks obróżki z materiału i chodzi w niej cały czas. Nic jej nie przeszkadza, a nie muszę jej wkurzać zakładaniem :)

Posted

Ale fajny filmik - proszę, proszę - gazzy to zdolniaszka:)
Tak ciociu Yun, łańcuszki na szyję to naprawdę wygoda, dokładnie myk i już jest na szyi:)....
Korcia, Nercio i Killerek przesyłają pozdrowionka dla Ferci, Harutka, Yun i Michała:):):)

Posted

a ja se .. posłuchałam .. pooglądałam.. jeszcze raz .. Oskar ! :)
a nasze paróweczki - piękne są !!! a Haruś.. ma swój styl ! i tyle ! a po co ma się spieszyć ?:eviltong::lol:;)

Posted

Dużo robotki, bolące girki , gorące powietrze, leniwe doopki. Tak w skrócie.;) Staram się jak najwięcej odpocząć , bo jestem mocno zmęczona bólem, braku snu i np. dzisiaj po południu ok. 16 po spacerku, oglądając tv zasnęłam. Obudziłam się o 6.45 i nie wiedziałam, czy to rano czy wieczórek. Pierwszy raz mi się to zdarzyło i to na siedząco:mad:. Po obróżkach poznałam, że wieczórek:eviltong:, bo po ostatnim spacerku ok.23.30 zdejmuję im obróżki. Teraz okupują moje łoże i jak ja pójdę spać? Ferka to zawsze wstaje , ale Harek może warkolić:diabloti: . Sprzątam tzw. kąty i robię porządek z ciuchami. Żmudna pracka:shake: