Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

suuuper baner! Od razu widać,ze od serca zrobiony i bardzo podoba mi się tekst banerkowy.
Yun może napisz do moda,że chcesz harrowy wątek i faktycznie do jamniczej galerii przenieś?

Posted

[quote name='Celina12']

co tu Harutek napisał????:diabloti:

Cudne dwa PYCHOLKI...całuski przesyłamy
Tu akurat Harutek nie pisał ;), bo nie pozwalam lać koło klatki, ale za to inni pozwalają swoim jak widać :)

Posted

Isadora7 napisał(a):
Octem polej kilka razy

:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Dobrze wiedzieć, jest taki róg mojego domu gdzie żaden chłopak nie przejdzie żeby nie złożyć autografu.

Posted

Wczoraj robaczki przekopały las na Bemowie. Trwało to 8 godzin , razem z ogniskiem i kiełbaską. Wieczorem Harek jak zwykle wyładował na kafle w kuchni,:diabloti: tak bolały go kopary, nie miał siły wyjść na ostatni spacer :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Harek na bagniskach

:loveu::diabloti:

w duecie:loveu:

aranżacji ciąg dalszy:p

Posted

Isadora7 napisał(a):
Piękny spacer, dzień, biwaczek mieliście

To znaczy biwaczek był z Michałem i jego kolegami , natomiast yun przygotowywała się do zjazdu czarownic, który też był bardzo udany :)

Posted

Celina12 napisał(a):
Zjazd Czarownic...hmmmmmmmmmm.....:cool3:

TO musieli nieźle polatać....se poużywali...a zdjęcie a Wujem Matim rewelka-:loveu::loveu:

w promieniach słońca....CUDO!

Czarownice to moje koleżanki i ja:eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Co miesiąc robimy spotkanka, rozmawiamy o wszystkim i wspieramy się radami, chodzimy razem do kina, wyjeżdżamy na odpoczynek, można powiedzieć, że przyjaźnimy się od bez mała 35 lat:multi:. Oczywiście kulinarnie eksperymentujemy np. sałatki, potrawy fajne, które popijamy pysznym wineczkiem:p

A zdjęcie z wujkiem bardzo fajne:)