Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Harutek i Fercia byli dzisiaj cały dzionek w lesie na Bemowie i wrócili ok. 19.00, zmordowani. Fercia to ma niesamowity wigor, natomiast Harutek kompletnie wysiadł. Michu powiedział, że Harek wzruszył ziemię w całym lasku, potem poszli do parku na Moczydle, następnie park Sowińskiego, zahaczyli o wały przy Redutowej. Harek pracowicie kopał przez 7 godzin:diabloti: z małymi przerwami na picie i jedzenie. Moje psy wychlały 2 l wody!:-o Harek tak pracował , że nie miał czasu zrobić koopy i zaserwował mi na samym progu przedpokoju z kuchnią, zaraz po powrocie :evil_lol::evil_lol::mad:. Obśmiałam się, bo przypomniał mi się facet z budowy co zapierniczał cały dzień z pustą taczką, a jak go majster spytał czemu tak z pustą zapitala , odpowiedział, że taki zapiepieprz , że nie zdążył załadować !:megagrin::megagrin::megagrin: Harek podobnie, tylko nie wyładował :diabloti:. Na siku wieczorem w ogóle nie wylazł z wyrka tylko pomrukiwał, sądzę, że nawet nie miał siły warkolić.:grins::grins::grins: Obiecywałam,że na rączkach i w dół i w góre go zaniosę. Nawet nie drgnął.:evil_lol:
Poczekam aż wstanie się napić to z nim wyjdę. Natomiast Fercia zawsze chętna.:loveu:
Niestety zdjątek nie ma bo facio M. nie wpadł na pomysł, żeby focić.:mad:Ciekawe co jutro będzie z Harkiem :p

Posted (edited)

Fercia odpoczywa na balkonie na słoneczku :)

A Harutek po pierwszym spacerku nie opuszcza swojego łoża:evil_lol:

Nieźle go zmogło ;)

A tak wygląda miłość po trzech z okładem latach :)

Jak najdalej od siebie :)

Edited by yunona
Posted

Bidny Haruś - został kompletnie wyeksploatowany:shake:....
Fercia dzielna dziewczynka i opala się na czekoladkę w słoneczku;)....hihihihi....
A miłość rzeczywiście GODNA PODZIWU - jak jakieś stare nieudane małżeństwo:cool3::eviltong::evil_lol:....

Posted

Dzisiaj otrzymaliśmy wspaniały prezent :

Taki przepiękny, podlinkowany banerek sprezentowała nam Jofracy. Bardzo ale to bardzo nam się podoba i za chwilkę będziemy umieszczać w podpisie. DZIĘKUJEMY:loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi:

Posted

bianka0 napisał(a):
Śliczny banerek,:crazyeye: w podobnej tonacji jak mój. Tylko mój już nieaktualny, ale muszę czekać na Anitę aż wróci na dogo.

Ja bym mogła spróbować zrobić, ale ostrzegam, że dopiero zaczynam się uczyć programu graficznego. Jeśli jednak chcesz spróbować, to poproszę o zdjęcia na maila i zarys pomysłu :)

Posted

jofracy napisał(a):
Ja bym mogła spróbować zrobić, ale ostrzegam, że dopiero zaczynam się uczyć programu graficznego. Jeśli jednak chcesz spróbować, to poproszę o zdjęcia na maila i zarys pomysłu :)

Dziękuję,:loveu: przejrzę i wybiorę zdjęcia.
Z pomysłami nie poszalejemy, bo musi się zmieścić 9 zwierzaków. Z poprzedniego odeszła Fryteczka, a doszły jeszcze Tina, Dumka i Negra.

Posted

jofracy napisał(a):
cieszę się, że się spodobał - zaryzykowałam trochę z różami i fioletami, ale to przecież czarodziejsko optymistyczny wątek, prawda?

Ależ kolorystycznie fantastycznie,właśnie magiczne klimaty, tylko muszę banerek inaczej wstawiać , bo podlinkowanie źle wyszło. Zaraz poprawię :)

Posted

[quote name='yunona']Dzisiaj otrzymaliśmy wspaniały prezent :

Taki przepiękny, podlinkowany banerek sprezentowała nam Jofracy. Bardzo ale to bardzo nam się podoba i za chwilkę będziemy umieszczać w podpisie. DZIĘKUJEMY:loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi:

Ależ śliczny macie ten banerek Czarodzieje - cudny!!!