Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 514
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Diana miała plakaty na Dniu Psa w Silesii w Katowicach:lol:;
Kilka rozwiesiłam w swoim rejonie, jeżeli ktoś chciałby wydrukować i rozwiesić (plakat to może za dużo powiedziane:evil_lol:) wyślę na maila.
Trzymaj się Dianeczko

Posted

Dziękuję za plakaty, ale to straszne ryzyko dla opiekunki Diany. Jeśli ktoś doniesie rodzinie Diany, że widział taki plakat, opiekunka suni jest spalona!

Posted

Tu kobietka szuka suni dużej, może to szansa dla Dianki:
witam, mojej znajomej znajomi przygarną dużą sunię. Mają dom z ogrodem. Sunia może być szczeniakiem, może być duża, może być po [przejściach byle by lubiła dzieci i nie była agresywna. Dopiero co zmarła ich pupilka. Podaję tel do mojej znajomej P.Joli, ona zajmuje się szukaniem psa dla swoich przyjaciół, ona odpowie na pytania. P.Jola: 606-199-463

Można spróbować?

Posted

jak najbardziej spróbować:multi::lol: tylko gdzie Diana mieszkałaby? bo jest przyzwyczajona do domu

Eruane nie sądzę, że jest takie niebezpieczeństwo; jestem w kontakcie z opiekunką Dianki (bardzo BARDZO się cieszę, że miałam okazję Ją poznać :loveu:) i cieszyła się, że Diana miała plakaty. Poza tym to jednak spora odległość a ostatecznie skoro dopytują się kiedy w końcu zabierzemy Diankę to ten domek jakoś musimy znaleźć.

Posted

Już zrobiła. :p Ale to już nieaktualne, było 60 telefonów. Tylko nie wiem ,czy dobrze zrozumiałam. Ta osoba ma 15 dużych psów? Czy też osoba, która jest pośrednikiem?