Eruane Posted November 1, 2008 Author Posted November 1, 2008 Już napisałam. W tej chwili sunia dostawała eukanubę, ale nie musi dostawaćżadnej specjalnej diety - sunia wraca do normy, sierścią zarasta, ale karma się kończy. Fundacja zapłaciła za wizytę u weta. Niestety nie wiadomo ,co dalej. Quote
Klaudus__ Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Wiem,że podnoszenie to raczejnie wielka pomoc,ale aktualnie tylko tak mogę pomóc... :roll: Quote
Eruane Posted November 2, 2008 Author Posted November 2, 2008 Trzeba wątek podnosić, to dobra pomoc, może zobaczy go ktoś, kto zechce suni. :-( Quote
Klaudus__ Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Też tak właśnie sobie myślę... Dlatego zaglądam jak tylko mam wolną chwilkę... Quote
majqa Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Folen podmieni aukcję. Miejsce innego piesia zajmie Diana (tamten znalazł dom, a aukcja jest wyróżniona, przeze mnie opłacona, sporo dni do jej końca). Quote
Eruane Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 Dziękuję, Majqa. :loveu: Może to ogłoszenie przyniesie szczęście i Dianie. Quote
Eruane Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 Myślimy o tymczasie dla suni. Ona jest psiakiem mieszkaniowym ,więc może nawet nie wiedzieć, co to buda. To może być problemem, jak rónież zimno, jeśli chodzi o tymczas w hotelu na przykład. Sunia ponoć jest ok w stosunku do dzieci (dzieciaki bywają u niej w domu), niespecjalnei jest zainteresowana kotami, nie sprawia też problemu przy psach. Ale może to wynikać z jej ciągłego strachu przed ludźmi. Na obcych dorosłych warczy, ale jak się do niej pogada, uspokaja się. NIe jest to problematyczny pies, tylko zastarszony. Quote
majqa Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Pozostaje nam tylko czekać na link do aukcji i zacisnąć kciuki, by przyniosła dom. Quote
Folen Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Ostrzegam, że ja dziś bez "pseudo-artystycznego polotu", więc nie jestem do końca zadowolona z wyglądu aukcji. Mix owczarka niemieckiego, Diana, niechciana... (471784949) - Aukcje internetowe Allegro Quote
majqa Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Folenuś...:loveu: :loveu: :loveu:....mnie się szalenie podoba! Jejku!!! Dziękuję Kochana!!! :multi: :multi: :multi: Quote
Folen Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Jeszcze "modzę" banerki, ale nieziemsko pod górę mi idzie :shake: Quote
majqa Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Czuję Twój nastrój przez skórę...:-( Jeśli nie masz dziś dnia, odpuść. Wypocznij... Quote
Eruane Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 Ogłoszneie piękne, wspaniałe! Dziękuję! :loveu: Tylko ma prośbę. Żeby usunąć z tytułu imię suni, bo nie chcę, żeby ją właściciele znaleźli na allegro. Quote
majqa Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Na wszelki wypadek wyśli Eruane PW do Folen, a propos imienia. Na wątku może dziewczyna przeoczyć prośbę. Quote
Folen Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Folen nie przeoczyła :razz:, tytuł w aukcji zmieniłam. Quote
Klaudus__ Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Na pierwszą po dobry domek śmigaj :razz: Quote
Eruane Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 Bardzo dziękuję, Folen, za pomoc. :loveu: Trzymajmy kciuki, żeby udało się Dianie szybko znaleźć domek. Quote
Eruane Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 Bardzo dziękuję, Folen, za super banerek. :p Quote
Eruane Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 Nieszczęsna sunia wciąż czeka na dom. :-( Quote
Recommended Posts