kika22 Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Czy ktos nie mogłby zrobic Dianie jakis fajnych fotek, to zwiekszyłoby jej sznse na domek ;-( Quote
anett Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 kika22 napisał(a):Czy ktos nie mogłby zrobic Dianie jakis fajnych fotek, to zwiekszyłoby jej sznse na domek ;-( No właśnie ze zdjęciami jest problem...:shake: z tego co wiem to chyba pani Krysia, która dokarmiała Dianę nie ma już takiego stałego kontaktu z sunią...a i tak potrzebna byłaby osoba, która podjechałaby z aparatem. A swoją drogą to absolutnie nie rozumiem tego, że ładniejsze ujęcia zwiększają szansę na adopcję:shake: Najbardziej szansę powinny zwiększyć zdjęcia oczu psiaków za kratami czy zastraszonych i zaniedbanych jak Dianka:-( Quote
kika22 Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Anett to ty tak uważasz;) Ale wiekszość osób chce ładnego, młodego i zadbanego psiaka:roll: U nas ostatnio jedna pani zazyczyła sobie sunie po sterylizacji i z pełnym pakietem szczepien ( to rozumiem, bo róznie jest ze sterylizacja) oraz obcieciem psiaka na sznaucerka ( i tu juz jest kaprys):angryy: Quote
anett Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Wiem Kika, wiem niestety... ale nie rozumiem:shake: Diana miała tyle ogłoszeń dzięki Klaudus, wciąż ponawiane allegro przez Folen i nic:-(:-( zero zainteresowania:shake::shake: Quote
Klaudus__ Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Ogłoszenia ma cały czas. Kilka nowych też dorobiłam ;) Quote
Nel_a Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 ja mogę zrobić zdjęcia ;) posiadam profesjonalny sprzet :) czekam na info na pw :) Quote
Klaudus__ Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Zaktualizuję: Dianka jest na: -ojej.pl -4łapy.pl -kokosy.pl -giełdaogłoszeń.pl -mojpupil.pl -przygarnijzwierzaka.pl -web-marketing.pl -alegratka.pl -nasza-lista.pl -kupsprzedaj.pl -psy.pl -przygarnij.pl -zoonet.pl -bono-polska.pl -mammisia.pl -aleokazja.pl -spacerek.net -cafeanimal.pl -czworonogi.eu -gumtree.pl -eoferty.pl -dwukropek.pl -ogłoszenia.24polska.pl -ogłoszenia.moje.pl -polskastrefa.eu -pajeczyna.pl -pineska.pl Nela - byłoby wspaniale... Quote
anett Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Nela bardzo dziękujemy:lol: Rozmawiałam właśnie z Panią Krysią - jest umówiona na jutro z córką właścicieli Dianki na sesję, prześle od razu wieczorkiem zdjęcia do Eruane lub do mnie to wstawimy na wątek. Jeżeli okaże się, że przydałyby się jeszcze lepsze to będziemy Nela prosić Cię o fachową pomoc:lol: Quote
Nel_a Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 ok. czekam na info (najlepiej pw) ;) próbka z sesji z Toffem http://kornomanka.w.interii.pl/Rysunek2.jpg http://kornomanka.dl.interia.pl/Rysunek3.jpg Quote
Eruane Posted February 19, 2009 Author Posted February 19, 2009 Zdjęcia robione komórką, ale zawsze coś: Nikt nie dzwonił w sprawie Diany. Ten pan, który miał dzwonić, też już się nie odezwał. Sytuacja jest więc tragiczna. Sunia jest kochana,co widać na zdjęciach ,ale z każdym dniem coraz starsza. :-( NIe wiem, kto ją weźmie do siebie i jak się to wszystko skończy. :-( Jej właściciele wiele się nauczyli i opiekę ma lepszą. Jak widać na zdjęciach wygląda ok. Ale nie może tam zostać. Pani Krysia znów może ją odwiedzać, bo sytuacja z pracą wróciłą do normy. A fundacja dała worek karmy. Quote
Klaudus__ Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Boże jaka Ona śliczna... I grzeczna widać... Taka 'zaszczuta'... Kiedy Ją ktoś pokocha... :shake: Quote
Eruane Posted February 19, 2009 Author Posted February 19, 2009 Piękna jest. Pani Krysia prosiła, żeby Wam wszystkim podziękować za pomoc dla Diany. :loveu: Quote
Bambino Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Eruane napisał(a):Piękna jest. Pani Krysia prosiła, żeby Wam wszystkim podziękować za pomoc dla Diany. :loveu: Cholera, Eruane a czego oni właściwie chcą od tego psa, że go nie kochają? Za dużo je? Znudził im sie pies? Czy o co chodzi... ?:shake: Quote
Klaudus__ Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 [quote name='Bambino']Cholera, Eruane a czego oni właściwie chcą od tego psa, że go nie kochają? Za dużo je? Znudził im sie pies? Czy o co chodzi... ?:shake: Są ludzie i "ludzie"... Kto zrozumie tych tych drugich... Innych od Nas...? :roll: Quote
kika22 Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Zajrzyjcie, ale zdjecia sa drastyczne:placz: Kotka z wnyków w tragicznym stanie. Potrzebne wsparcie fin.. Quote
anett Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 W imieniu Diany BARDZO PROSIMY o DOM!!!:-(:-(:-( Sunia jest śliczna, zdrowa, kochana, wpatrzona w człowieka !!!!!!!! To straszne patrzeć jej w oczy i nie móc nic zaoferować, żadnego ratunku...:-(:-(:-( Quote
Klaudus__ Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Zero oddzewu?? Nikt o Nią nie pyta?? To niemożliwe... Quote
anett Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Klaudus jak tylko pojawiłaby się jakaś konkretna propozycja domku to na pewno Pani Krysia dałaby nam znać.. takie wydawałoby się "beznadziejne" przypadki psów starych, chorych, niepełnosprawnych znajdują domki a Dianka młoda, zdrowa, śliczna, grzeczna...:shake::shake::shake: nie wiem, może faktycznie zrobić Diance profesjonalną sesję zdjęciową:lol: Nel_a widziałam Twoje zdjęcia - PIĘKNE!! Jeżeli tylko może to zwiększyć szanse Diany to warto spróbować!! Nel_a mogłabyś bezpośrednio z Panią Krysią porozmawiać i się umówić? Quote
kika22 Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Przepraszam za offa :oops: Bardzo serdecznie proszę wszystkich o głosowanie na Stowarzyszenie Obrona Zwierząt z Jędrzejowa w marcowej ankiecie Dogo, która ma wyłonić na kogo głosujemy na Krakvecie. Pierwszy raz bierzemy udział w głosowaniu, pokrótce powiem, że działamy tu fizycznie w trzy osoby, mając pod swoja opieką 30 psów, dodatkowo opór urzędniczej materii, żadnych dotacji oraz ogólną niechęć dla naszych działań ze strony mieszkańców: Krakvet - ankieta - wybieramy kandydata dogo na marzec!! Z góry dziękujemy za każdy głosik Quote
Eruane Posted March 8, 2009 Author Posted March 8, 2009 Jest naprawdę nieciekawie. Dużo młodych psów nie może się doczekać na dom :shake:, więc tym bardziej Diana... :-( Quote
tamb Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Mogę ogłosić sunię w DP jeśli przyślecie tekst i zdjęcie [email protected] Quote
anett Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 tamb napisał(a):Mogę ogłosić sunię w DP jeśli przyślecie tekst i zdjęcie [email protected] Tamb WIELKIE DZIĘKI:lol::lol: Dziewczyny czy ktoś już przesłał Tamb Diankę?? Quote
tamb Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Czy Diana jest wysterylizowana? Jeśli informacje i nr tel z początku wątku są aktualne to ściągnę, zdjęcie też. Jak długo Diana może być bezpieczna w tym domu? Pytam, bo nie wiem czy ogłaszać ją po kolei po czterech czekających w dt i hotelu psach, czy poza kolejnością bo pilne? Quote
Recommended Posts