Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 514
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kika22 napisał(a):
Czy ktos nie mogłby zrobic Dianie jakis fajnych fotek, to zwiekszyłoby jej sznse na domek ;-(

No właśnie ze zdjęciami jest problem...:shake: z tego co wiem to chyba pani Krysia, która dokarmiała Dianę nie ma już takiego stałego kontaktu z sunią...a i tak potrzebna byłaby osoba, która podjechałaby z aparatem.

A swoją drogą to absolutnie nie rozumiem tego, że ładniejsze ujęcia zwiększają szansę na adopcję:shake: Najbardziej szansę powinny zwiększyć zdjęcia oczu psiaków za kratami czy zastraszonych i zaniedbanych jak Dianka:-(

Posted

Anett to ty tak uważasz;)
Ale wiekszość osób chce ładnego, młodego i zadbanego psiaka:roll:
U nas ostatnio jedna pani zazyczyła sobie sunie po sterylizacji i z pełnym pakietem szczepien ( to rozumiem, bo róznie jest ze sterylizacja) oraz obcieciem psiaka na sznaucerka ( i tu juz jest kaprys):angryy:

Posted

Wiem Kika, wiem niestety... ale nie rozumiem:shake:

Diana miała tyle ogłoszeń dzięki Klaudus, wciąż ponawiane allegro przez Folen i nic:-(:-( zero zainteresowania:shake::shake:

Posted

Zaktualizuję:
Dianka jest na:

-ojej.pl
-4łapy.pl
-kokosy.pl
-giełdaogłoszeń.pl
-mojpupil.pl
-przygarnijzwierzaka.pl
-web-marketing.pl
-alegratka.pl
-nasza-lista.pl
-kupsprzedaj.pl
-psy.pl
-przygarnij.pl
-zoonet.pl
-bono-polska.pl
-mammisia.pl
-aleokazja.pl
-spacerek.net
-cafeanimal.pl
-czworonogi.eu
-gumtree.pl
-eoferty.pl
-dwukropek.pl
-ogłoszenia.24polska.pl
-ogłoszenia.moje.pl
-polskastrefa.eu
-pajeczyna.pl
-pineska.pl

Nela - byłoby wspaniale...

Posted

Nela bardzo dziękujemy:lol:

Rozmawiałam właśnie z Panią Krysią - jest umówiona na jutro z córką właścicieli Dianki na sesję, prześle od razu wieczorkiem zdjęcia do Eruane lub do mnie to wstawimy na wątek.
Jeżeli okaże się, że przydałyby się jeszcze lepsze to będziemy Nela prosić Cię o fachową pomoc:lol:

Posted

Zdjęcia robione komórką, ale zawsze coś:

Nikt nie dzwonił w sprawie Diany. Ten pan, który miał dzwonić, też już się nie odezwał. Sytuacja jest więc tragiczna. Sunia jest kochana,co widać na zdjęciach ,ale z każdym dniem coraz starsza. :-( NIe wiem, kto ją weźmie do siebie i jak się to wszystko skończy. :-( Jej właściciele wiele się nauczyli i opiekę ma lepszą. Jak widać na zdjęciach wygląda ok. Ale nie może tam zostać. Pani Krysia znów może ją odwiedzać, bo sytuacja z pracą wróciłą do normy. A fundacja dała worek karmy.

Posted

Eruane napisał(a):
Piękna jest. Pani Krysia prosiła, żeby Wam wszystkim podziękować za pomoc dla Diany. :loveu:

Cholera, Eruane a czego oni właściwie chcą od tego psa, że go nie kochają? Za dużo je? Znudził im sie pies? Czy o co chodzi... ?:shake:

Posted

[quote name='Bambino']Cholera, Eruane a czego oni właściwie chcą od tego psa, że go nie kochają? Za dużo je? Znudził im sie pies? Czy o co chodzi... ?:shake:
Są ludzie i "ludzie"... Kto zrozumie tych tych drugich... Innych od Nas...? :roll:

Posted

W imieniu Diany BARDZO PROSIMY o DOM!!!:-(:-(:-(
Sunia jest śliczna, zdrowa, kochana, wpatrzona w człowieka !!!!!!!!
To straszne patrzeć jej w oczy i nie móc nic zaoferować, żadnego ratunku...:-(:-(:-(

Posted

Klaudus jak tylko pojawiłaby się jakaś konkretna propozycja domku to na pewno Pani Krysia dałaby nam znać..

takie wydawałoby się "beznadziejne" przypadki psów starych, chorych, niepełnosprawnych znajdują domki a Dianka młoda, zdrowa, śliczna, grzeczna...:shake::shake::shake:
nie wiem, może faktycznie zrobić Diance profesjonalną sesję zdjęciową:lol:
Nel_a widziałam Twoje zdjęcia - PIĘKNE!! Jeżeli tylko może to zwiększyć szanse Diany to warto spróbować!!
Nel_a mogłabyś bezpośrednio z Panią Krysią porozmawiać i się umówić?

Posted

Przepraszam za offa :oops:

Bardzo serdecznie proszę wszystkich o głosowanie na Stowarzyszenie Obrona Zwierząt z Jędrzejowa w marcowej ankiecie Dogo, która ma wyłonić na kogo głosujemy na Krakvecie.

Pierwszy raz bierzemy udział w głosowaniu, pokrótce powiem, że działamy tu fizycznie w trzy osoby, mając pod swoja opieką 30 psów, dodatkowo opór urzędniczej materii, żadnych dotacji oraz ogólną niechęć dla naszych działań ze strony mieszkańców:

Krakvet - ankieta - wybieramy kandydata dogo na marzec!!

Z góry dziękujemy za każdy głosik

Posted

Czy Diana jest wysterylizowana? Jeśli informacje i nr tel z początku wątku są aktualne to ściągnę, zdjęcie też. Jak długo Diana może być bezpieczna w tym domu? Pytam, bo nie wiem czy ogłaszać ją po kolei po czterech czekających w dt i hotelu psach, czy poza kolejnością bo pilne?