Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 514
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wow! :crazyeye: Dziękuję za ogłoszenia w imieniu Dianki! :loveu:

Sytuacja jest taka, że właścicielka suni dopytuje, kiedy sunię się zabierze. Tymczas w budzie raczej odpada, jest zimno, Diana przywykła do mieszkania, nie umie nawet wejść do budy. Ale póki co żadnego tycmzasu nie ma dla niej.
Suniak ryje sięw najdalszym pokoju i nie wychodzi nawet na wołanie, nawet na jedzenie. Dopiero jak właściciele rykną na nią, wyczołguje się i się łasi. :-(

Posted

majqa napisał(a):
Jezu...:placz:

Moja Puśka też była taka przerażona, mimo że Agata69 i ElzaMilicz na nią chuchały i dmuchały. Serce mi pęka, jak sobie o niej pomyślę. W ogóle sobie nie mogę wyobrazić ryczenia na przerażonego psa i to jeszcze kobieta. Faceci czasami są tacy durni, ale kobieta, rany Boga :shake::shake:

Posted

nie pojmuje tego, o moja hadre było tyle telefonów ...a teraz jakna złośc ucichły :/ a miałam nadzieje, ze jak znowu ktos z dziecmi sie odezwie toby Dina poszła "zamiast " KOry, która zbyt ....ehh...do dzieci :-(

a ja mam pytanie, czy oni jej nie oddadza do schroniska bez mówienia nikomu ? jak im sie cierpliwośc skonczyć ?

Posted

Eruane napisał(a):
Ogłoszneie piękne, wspaniałe! Dziękuję! :loveu: Tylko ma prośbę. Żeby usunąć z tytułu imię suni, bo nie chcę, żeby ją właściciele znaleźli na allegro.

Kurde, co za "nowocześni" właściciele-przeglądają allegro, a wrzeszczą na psa :angryy::angryy::mad:

Posted

Bambino napisał(a):
Kurde, co za "nowocześni" właściciele-przeglądają allegro, a wrzeszczą na psa :angryy::angryy::mad:

Niestety te rzeczy mogą iść w parze...:placz: Nowoczesność a serce, empatia itd...dwie różne sprawy, choć chciałabym, by było inaczej.

Posted

Folen ma chyba dobrą rękę do ogłoszeń, bo zaraz po umieszczeniu jej ogłoszeń zadzwonił pewien Pan ze Śląska w sprawie Diany. :p Powiedział, że przekaże na jej utrzymanie parę złotych i musi się zastanowić, czy jej nie zabrać po powrocie z sanatorium. Miał dwa psy do późnej starości. Byłoby super, ale wolę sobie nie robić nadziei, póki coś się nie wyklaruje. Folen, przynosisz nam szczęście.

Diana ma przykre przejścia za sobą, ale jeśli ktoś jej pokaże, że nie ma w domu agresji, sunia , jak sądzę, będzie bezproblemowym psem. Wszystko już umie, jest grzeczna. Ci ludzie ponoć puszczali ją w kagańcu samą na dwór :mad: i nigdy nie robiła problemów. :shake: Jest grzeczną suczką, choć bardzo przestraszoną.

Posted

Eruane napisał(a):
Folen ma chyba dobrą rękę do ogłoszeń, bo zaraz po umieszczeniu jej ogłoszeń zadzwonił pewien Pan ze Śląska w sprawie Diany. :p Powiedział, że przekaże na jej utrzymanie parę złotych i musi się zastanowić, czy jej nie zabrać po powrocie z sanatorium. Miał dwa psy do późnej starości. Byłoby super, ale wolę sobie nie robić nadziei, póki coś się nie wyklaruje. Folen, przynosisz nam szczęście.

Diana ma przykre przejścia za sobą, ale jeśli ktoś jej pokaże, że nie ma w domu agresji, sunia , jak sądzę, będzie bezproblemowym psem. Wszystko już umie, jest grzeczna. Ci ludzie ponoć puszczali ją w kagańcu samą na dwór :mad: i nigdy nie robiła problemów. :shake: Jest grzeczną suczką, choć bardzo przestraszoną.

Eruane, a czy w tej chwili nie potrzeba czegoś tej pani, która opiekuje sie Dianą. Karmy czy finansów?

Posted

Oby jej sie udało:lol:
Tak szkoda tej psinki.
Obyśmy zdażyli jej pomóc:shake: Przydałby sie DT, by pomoc jej wyjśc na prosta:roll: Jaki ten świat nie sprawiedliwy:angryy:

Posted

Eruane napisał(a):
(...)zadzwonił pewien Pan ze Śląska w sprawie Diany. :p Powiedział, że przekaże na jej utrzymanie parę złotych i musi się zastanowić, czy jej nie zabrać po powrocie z sanatorium. (...)

Oby choć ta opcja wypaliła. Podtrzymaj Eruane zainteresowanie Pana.

Posted

Trzymam kciuki za Dianę.
Panocku :mad:wracaj szybko z senatorium i zaopiekuj się śliczną psiną, a ona na pewno odwdzięczy ci się za Twoje serduszko.

Trzymaj sie Dianeczko tam gdzieś już jest dla ciebie domek:lol:

Posted

Trzymam kciuki za pozytywne rozpatrzenie przez Pana owej możliwości... Bądzmy dobrej myśli... Pan się Nią jednak zainteresował... To już bardzo dużo...
:kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki:

Posted

Klaudus__ napisał(a):
Trzymam kciuki za pozytywne rozpatrzenie przez Pana owej możliwości... Bądzmy dobrej myśli... Pan się Nią jednak zainteresował... To już bardzo dużo...
:kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki:

Trzymajmy wszyscy razem :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs:

Posted

Rozmawiałam dzisiaj z p. Krysią:loveu::loveu:, która opiekuje się Dianą - cudowny Człowiek:loveu: Diana miała dużo szczęścia, że trafiła na takiego Anioła Stróża:lol:
Ale dom PILNIE potrzebny!! właścicielka dopytuje się kiedy w końcu Diana zostanie zabrana:shake: Jak już pisała Eruane, przy właścicielce Diana boi się wyczołgać nawet jak przychodzi p. Krysia z jedzeniem:-(

Jeżeli ktoś zechciałby przekazać jakieś pieniążki na karmę to proszę o wpłaty na konto:
Fundacja Przyjaciele dla Zwierząt
Bank Millennium S.A.
Konto: 29 1160 2202 0000 0001 2125 5423
z dopiskiem "na leczenie i opiekę dla Diany"

strona Fundacji
przyjacieledlazwierzat.com
z www.
nie mam siły do tych linków, generalnie widać :eviltong: