Bambino Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Eruane napisał(a):Nieszczęsna sunia wciąż czeka na dom. :-( Eruane, a pani, która się nią opiekuje nie mogłaby jej wziąć na płatny tymczas. Zrobilibyśmy jakąś zbiórkę co miesięczną + bazarki ( zresztą same wiecie )i na tymczas by się znalazły środki. Może jeszcze by się jakaś karma znalazła i pani byłoby łatwiej, bo jak pisałaś sytuacja fin. tej pani jest niezbyt ciekawa i nawet może nie mieć środków żeby do niej dojechać.:placz: Quote
Eruane Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 Ta Pani ma małe mieszkanko i ONka, który nie toleruje innych psów. Tymczas odpada. :shake: Quote
kika22 Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Sunka do góry, może ktoś Cie wypatrzy:evil_lol: Quote
Eruane Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 Mam nowe zdjęcia, choć robione ukradkiem, więc jakościowo średnie. Jak widać sunia przy dzieciach zachowuje się wzorcowo. Chciałabym, żeby domek znalazł się jak najszybciej, bo pani, która siędodatkowo sunią opiekuje nie jest łatwo biegać do niej z garem jedzenia. Sunia teraz na tym jedzonku przytyła (właściciele twierdzili ,żę ona chuda, bo nie chce jeść). Jest przekochana, ale tak nieszczęśliwa i przestraszona. Mam nadzieję, że szybko ktoś ją zabierze. :-( Quote
agamika Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 POKAŻĘ ja pewnemu Panu , szuka psa , ma dzieci 6 i 11 lat- na weekendy , mieszka w kamienicy , wilczur zawsze był jego marzeniem, wydaje się sympatyczny - tyle wiem na razie ... chciał "moją" sunię , ale .. hmm.. no Kora do małych dzieci tak raczej nie bardzo :shake: Quote
majqa Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Super, że pojawiło się światełko w tunelu. Quote
Folen Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Sunia ma 2 obserwatorów na allegro, może tam "czai się" jej dom? Piękna jest, ale ma bardzo smutne oczy :-( Quote
Klaudus__ Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Mam taką nadzieję... Trzymam za to kciuki mocno mocno :kciuki: Quote
majqa Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 Niechże się uśmiechnie do Ciebie szczęście biedulinko. Quote
Folen Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 No dobrze, nie mam obecnie czasu na przeczytanie całego wątku...czy sunia ma gdzieś ogłoszenia, jeśli tak, to gdzie? Quote
majqa Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 Nie ma Folenuś, a przynajmniej ja nic o tym nie wiem. Quote
Eruane Posted November 10, 2008 Author Posted November 10, 2008 Sunia ma kilka ogłoszeń, ale zamieszczałam je dawno temu i troszkę się już pogubiłam, którego psa gdzie umieściłam. Sądzę, że trzeba zacząć wszystko od nowa. Odzewu nie było w każdym razie żadnego, tylko w sprawie szczeniąt. Quote
Folen Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 W wolnej chwili, jak będę ogłaszała psy, to wrzucę Dianę w pierwszej kolejności... Quote
anett Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 czy u Diany sytuacja bez zmian? nie była powtórnie u weta? rozumiem, że na razie zero odzewu i telefonów?:shake: Eruane prześlij mi proszę na priva gdzie Diana przebywa i ewentualnie namiary na Panią, która się zajmuje sunią Quote
Eruane Posted November 14, 2008 Author Posted November 14, 2008 Bez zmian. Sunia wraca do normy, przytyła, skóra zdrowieje bardzo ładnie. Tyle tylko, że nie ma perspektyw na dom i zainteresowanych sunią w ogóle brakuje. :shake: Quote
anett Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 A jak sytuacja z właścicielami? czy wiedzą, że jest szukany dom dla Diany? czy Diana jest chwilowo "bezpieczna" czy nadal mogą się jej pozbyć? I co z karmą? czy ta Pani nadal opiekuje się Dianą i ją dokarmia? jeżeli przydałaby się jakaś pomoc to może najlepiej przelać pieniążki? jeżeli tak poproszę nr konta na PW. Folen czy mogłabyś ponowić allegro Diany? wyróżnione żeby miała większą szansę biedulinka:shake: (ja zapłacę za allegro); i może z jakimś mocniejszym tytułem? Quote
Folen Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Oczywiście mogę wznowić allegro. Dla Dianki zrobiłam kilka ogłoszeń: gieldaogloszen.pl eoferty.com 4lapy.pl kupsprzedaj.pl kokosy.pl kupiepsa.pl bono-polska.pl przygarnijzwierzaka.pl ojej.pl pineska.pl pajeczyna.pl adopcjapsa.pl Quote
Recommended Posts