Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Eruane napisał(a):
Nieszczęsna sunia wciąż czeka na dom. :-(

Eruane, a pani, która się nią opiekuje nie mogłaby jej wziąć na płatny tymczas. Zrobilibyśmy jakąś zbiórkę co miesięczną + bazarki ( zresztą same wiecie )i na tymczas by się znalazły środki. Może jeszcze by się jakaś karma znalazła i pani byłoby łatwiej, bo jak pisałaś sytuacja fin. tej pani jest niezbyt ciekawa i nawet może nie mieć środków żeby do niej dojechać.:placz:

• Replies 514
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mam nowe zdjęcia, choć robione ukradkiem, więc jakościowo średnie.

Jak widać sunia przy dzieciach zachowuje się wzorcowo. Chciałabym, żeby domek znalazł się jak najszybciej, bo pani, która siędodatkowo sunią opiekuje nie jest łatwo biegać do niej z garem jedzenia. Sunia teraz na tym jedzonku przytyła (właściciele twierdzili ,żę ona chuda, bo nie chce jeść). Jest przekochana, ale tak nieszczęśliwa i przestraszona. Mam nadzieję, że szybko ktoś ją zabierze. :-(

Posted

POKAŻĘ ja pewnemu Panu , szuka psa , ma dzieci 6 i 11 lat- na weekendy , mieszka w kamienicy , wilczur zawsze był jego marzeniem, wydaje się sympatyczny - tyle wiem na razie ...

chciał "moją" sunię , ale .. hmm.. no Kora do małych dzieci tak raczej nie bardzo :shake:

Posted

Sunia ma kilka ogłoszeń, ale zamieszczałam je dawno temu i troszkę się już pogubiłam, którego psa gdzie umieściłam. Sądzę, że trzeba zacząć wszystko od nowa. Odzewu nie było w każdym razie żadnego, tylko w sprawie szczeniąt.

Posted

czy u Diany sytuacja bez zmian? nie była powtórnie u weta?
rozumiem, że na razie zero odzewu i telefonów?:shake:
Eruane prześlij mi proszę na priva gdzie Diana przebywa i ewentualnie namiary na Panią, która się zajmuje sunią

Posted

Bez zmian. Sunia wraca do normy, przytyła, skóra zdrowieje bardzo ładnie. Tyle tylko, że nie ma perspektyw na dom i zainteresowanych sunią w ogóle brakuje. :shake:

Posted

A jak sytuacja z właścicielami? czy wiedzą, że jest szukany dom dla Diany? czy Diana jest chwilowo "bezpieczna" czy nadal mogą się jej pozbyć?

I co z karmą? czy ta Pani nadal opiekuje się Dianą i ją dokarmia? jeżeli przydałaby się jakaś pomoc to może najlepiej przelać pieniążki? jeżeli tak poproszę nr konta na PW.

Folen czy mogłabyś ponowić allegro Diany? wyróżnione żeby miała większą szansę biedulinka:shake: (ja zapłacę za allegro); i może z jakimś mocniejszym tytułem?

Posted

Oczywiście mogę wznowić allegro.
Dla Dianki zrobiłam kilka ogłoszeń:

gieldaogloszen.pl
eoferty.com
4lapy.pl
kupsprzedaj.pl
kokosy.pl
kupiepsa.pl
bono-polska.pl
przygarnijzwierzaka.pl
ojej.pl