marysia55 Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 szkoda ... ale nic na siłę :shake::shake::shake: widocznie to nie ten domek jest Dianie pisany:-(:-( Quote
Klaudus__ Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 :roll: No trudno... Jutro wieczorem porobię nowe ogłoszenia... Quote
Eruane Posted December 28, 2008 Author Posted December 28, 2008 Makrela, chciałam podziękować za danie Dianie szansy.Nie udało się:-(, ale dziękuję. Quote
marysia55 Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Diana skaczemy po następny domek. Do stu razy sztuka przecież :p:p:p Quote
Makrela Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Daj spokój, Eruane, przecież po to tu wszyscy jesteśmy ;) - staramy się odwrócić choć trochę zła, które się dzieje na tym świecie... Szkoda, że się nie udało tym razem, ale trzeba szukać dalej. Quote
Eruane Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 Ja i tak wiem swoje i dziękuję. :cool3: Quote
dorcass Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 czy ona ma allegro? bo jesli nie to moge jej zrobic, z tym ze ja umiem tylko takie proste, zdjecia plus tekst, nie jestem grafikiem i nie mam innej wiedzy technicznej aby poszalec... przykladowe moje allegro *KIARA* - gdzie jest Domek dla tej PIĘKNOŚCI (510542412) - Aukcje internetowe Allegro Quote
dorcass Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 ok to super, ja tylko proponuje, ciesze sie ze ktos sie sunia interesuje:) Quote
Makrela Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 dorcass, to może ja zrobię... w końcu było nie było, ja jestem grafikiem :lol: I zrobię może takie wyróżnione, bo ponoć bardziej się sprawdza. A poprzednia edycja allegro dla Diany chyba już się skończyła...? Quote
Makrela Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Wiesz, to w końcu z moim psem się Diana nie dogadała, nie mogę jej teraz tak po prostu "olać"... Ale jeśli sobie życzysz, to możemy się bić o to, kto będzie robił aukcję :cool3: Wypiłam dziś tyle coli, że zamiast krwi mam już kofeinę tylko i mnie nosi :evil_lol: A Ty te aukcje tak normalnie ze swojego konta wystawiasz, tak? Quote
Folen Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Diana ma allegro wznawiane odkąd wystawiłam ją na moim koncie. Jednak jest to zwykła aukcja w tej chwili. Zaraz wstawię link. ------------------------- edit. link do allegra Diany - Mix owczarka niemieckiego, niechciana suczka... (513686433) - Aukcje internetowe Allegro Quote
dorcass Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 no ja takiego allegro pieknego nie potrafie zrobic, ale szczerze wam powiem ze dobrze by bylo gdyby miala nowe zdjecia, korzystniejsze i wiecej, to ja trzymam kciuki za sunie, zeby znalazla ciepla przystan:loveu: aha a psiaki wystawiam ze swojego konta na allegro, psiaki sa z calej polski, ale sa tam numery i maile z kim sie kontaktowac a wojewodztwa zmieniam, teraz mam 4 psy z roznych wojewodztw, bo ludzie czesto zawezaja poszukiwania na swoje rejony (ale moge sie nie znac) Quote
Klaudus__ Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 I co tam u Ciebie mała? Jutro dorzuce jeszcze kilka ogłoszeń... Quote
Eruane Posted January 3, 2009 Author Posted January 3, 2009 U Diany bez zmian. Nikt nie dzwoni w jej sprawie. :shake: Quote
Eruane Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 Bo też nic się nie dzieje nowego... Cisza, nikt o Dianę nie pyta. :shake: Quote
Klaudus__ Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Ogólnie Dianka jest na: -alegratka.pl -nasza-lista.pl -kupsprzedaj.pl -psy.pl -przygarnij.pl -zoonet.pl -bono-polska.pl -mammisia.pl -aleokazja.pl -spacerek.net -cafeanimal.pl -czworonogi.eu -gumtree.pl -eoferty.pl -dwukropek.pl -ogłoszenia.24polska -ogłoszenia.moje.pl -polskastrefa.eu -ojej.pl Quote
Eruane Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 Bardzo dziękuję w imieniu Diany. :loveu: Biedaczka nadal czeka... :-( Quote
anett Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 To taka śliczna i kochana sunia i nawet nikt o Diankę nie pyta:shake: Quote
1doberman Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 przepraszam za offa... Kolejny ONek... mało czasu... Elwis-owczarek niemiecki-za 2 tygodnie musi opuścić dom!Ulica czy uśpienie? Quote
Eruane Posted January 13, 2009 Author Posted January 13, 2009 Diana czeka na dom i tracę już nadzieje. Nikt nie dzwoni, nikt o nią nie pyta. Czy w ogóle jest dla niej szansa?:-( Quote
Lucy* Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Gdzie ona teraz przebywa? allegro ma nadal aktualne ? Quote
Eruane Posted January 14, 2009 Author Posted January 14, 2009 Cały czas przebywa w swoim starym domu. Ci ludzie myśleli, że będzie zabrana już dawno, ale póki co, jeszcze tam jest. Quote
maarit Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Ona jeszcze tam jest.Kto mógłby ją zabrać do siebie żeby oni.... czasem.... nie, nie napisze tego...... Quote
Recommended Posts