Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 514
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Daj spokój, Eruane, przecież po to tu wszyscy jesteśmy ;) - staramy się odwrócić choć trochę zła, które się dzieje na tym świecie...
Szkoda, że się nie udało tym razem, ale trzeba szukać dalej.

Posted

dorcass, to może ja zrobię...
w końcu było nie było, ja jestem grafikiem :lol:
I zrobię może takie wyróżnione, bo ponoć bardziej się sprawdza. A poprzednia edycja allegro dla Diany chyba już się skończyła...?

Posted

Wiesz, to w końcu z moim psem się Diana nie dogadała, nie mogę jej teraz tak po prostu "olać"...

Ale jeśli sobie życzysz, to możemy się bić o to, kto będzie robił aukcję :cool3:
Wypiłam dziś tyle coli, że zamiast krwi mam już kofeinę tylko i mnie nosi :evil_lol:

A Ty te aukcje tak normalnie ze swojego konta wystawiasz, tak?

Posted

no ja takiego allegro pieknego nie potrafie zrobic, ale szczerze wam powiem ze dobrze by bylo gdyby miala nowe zdjecia, korzystniejsze i wiecej, to ja trzymam kciuki za sunie, zeby znalazla ciepla przystan:loveu:

aha a psiaki wystawiam ze swojego konta na allegro, psiaki sa z calej polski, ale sa tam numery i maile z kim sie kontaktowac a wojewodztwa zmieniam, teraz mam 4 psy z roznych wojewodztw, bo ludzie czesto zawezaja poszukiwania na swoje rejony (ale moge sie nie znac)

Posted

Ogólnie Dianka jest na:
-alegratka.pl
-nasza-lista.pl
-kupsprzedaj.pl
-psy.pl
-przygarnij.pl
-zoonet.pl
-bono-polska.pl
-mammisia.pl
-aleokazja.pl
-spacerek.net