Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 514
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tamb napisał(a):
Jeśli chodzi o drugi telefon, pani jest zainteresowana adopcją, miała 15 lat sukę owczarka niemieckiego w bloku na 4 piętrze ale mąż się nie zgadza. Będzie go przekonywać i w poniedziałek zadzwoni niezależnie od decyzji. Trzeba sunię ogłaszać. Czy ktoś może zrobić allegro i inne ogłoszenia?

czy Pani dzwoniła??

Posted

o kurcze:shake::shake: a Diana w dodatku całe życie w mieszkaniu więc hotelik czy DT przydałby się taki domowy żeby i stresu jej zaoszczędzić i przede wszystkim żeby miała szansę wyjść na prostą dzięki kontaktowi z człowiekiem..

Posted

Z pewnością tak. Ale i tak będzie szczęście jak się znajdzie jakiś bezpłatny tymczas jakikolwiek w miarę dobry. Nie wygląda to dobrze. Trzeba ją ogłaszać bardzo pilnie.:-(

Posted

Przeprasza za offa :oops:

Bardzo proszę wszystkich o oddanie głosu na Stowarzyszenie Obrona Zwierząt z Jędrzejowa w ankiecie Krakvetu - wygrałyśmy ankietę Dogo i teraz serdecznie proszę o wsparcie nas na Krakvecie.

Pierwszy raz bierzemy udział w głosowaniu, pokrótce powiem, że działamy tu fizycznie w trzy osoby, mając pod swoja opieką 30 psów, dodatkowo opór urzędniczej materii, żadnych dotacji oraz ogólną niechęć dla naszych działań ze strony mieszkańców. Jesteśmy zdane tylko na własną przedsiębiorczość ...

Bardzo proszę o głosiki:
Forum o psach i kotach

Z góry dziękujemy ;-)

Posted

Dostęp do komputera mam tylko przez chwilę, mój jest w naprawie. Z domami skontaktowałam się od razu, oba rozmyśliły się. Dianka będzie ogłoszona w Dzienniku Polskim ponownie jako czwarta w kolejce.

Posted

[quote name='Eruane']A miałam taką nadzieję,że się uda...:-(
jeszcze się uda;)

Poproszę Folen o wznowienie allegro dla Dianki;
ale może tym razem z takim krótkim, zasadniczym tekstem:

Dianka jest śliczną, zdrową 5letnią sunią, posłuszną, wychowaną razem z dziećmi, mieszka całe życie w mieszkaniu – zachowuje czystość, nie niszczy.
Jest spragniona kontaktu z człowiekiem. Uwielbia spacery, pięknie chodzi na smyczy. Zgadza się z innymi psami, nie reaguje na koty.
Dianka to taki kochany, spokojny psi ideał – bardzo mądra i posłuszna z ogromem smutku w oczach... na samym dnie tego smutku tli się iskierka nadziei – nadziei na normalny dom i swojego człowieka...
Osoby zainteresowane losem Diany prosimy o kontakt telefoniczny 510 508 447 lub drogą mailową: [email protected]

???

Posted

Tekst bardzo fajny. Ale wydaje mi się, że trzeba bardziej wziąć ludzi na litość, bo nie zainteresują się 5-letnią sunią ot tak niestety. Trzebaby jakoś to ująć, że termin pobytu jej w obecnym domu się kończy.

Posted

Eruane napisał(a):
Tekst bardzo fajny. Ale wydaje mi się, że trzeba bardziej wziąć ludzi na litość, bo nie zainteresują się 5-letnią sunią ot tak niestety. Trzebaby jakoś to ująć, że termin pobytu jej w obecnym domu się kończy.

też o tym myślałam.. ale wiesz jak to jest z porywami uczuć:roll: dzisiaj ktoś się zlituje i "uratuje" psiaka a za chwilę emocje opadną i zaczną mu przeszkadzać jakieś pierdoły..
ehh tak sobie marudzę, zaraz dopiszę;)

Posted

Moc prezentów od zajączka,
co koszyczek trzyma w rączkach
Wielu wrażeń,
mokrej głowy
w poniedziałek dyngusowy.
Życzę jaja święconego i wszystkiego najlepszego

dla Ciotek psiolubnych!

Posted

Kurcze w tamtym tygodniu miałam taką nadzieję, że Diance się już uda ale pani szukała owczarka albo bardziej w typie:angryy: albo nie chciała zaryzykować jak Diana dogada się z inną sunią...
no nic szukamy dalej...
już pisze do Neli

Posted

i jeżeli ktoś chciałby dorzucić grosik na dokarmianie Diany bardzo prosimy o wpłaty:

Fundacja Przyjaciele dla Zwierząt

Bank Millennium S.A.
Konto: 29 1160 2202 0000 0001 2125 5423
z dopiskiem "na leczenie i opiekę dla Diany"

Posted

Nel_a napisał(a):
ja mogę zrobić zdjęcia ;) posiadam profesjonalny sprzet :) czekam na info na pw :)

Swego czasu zgłaszała się Nel_a. Więc może do niej uderzyć?
Napiszę do niej zaraz na PW.

Posted

Nel_a z chęcią zrobi sesję Diance - wielkie dzięki Nel_a:lol::lol: ale problem jest z dojazdem.. Diana musiałaby pojechać do Neli - ja nie mam jak pomóc w transporcie, Pani Krysia nie ma samochodu, wątpię czy "właściciele" wykażą inicjatywę w tym zakresie:shake:

Posted

anett napisał(a):
Nel_a z chęcią zrobi sesję Diance - wielkie dzięki Nel_a:lol::lol: ale problem jest z dojazdem.. Diana musiałaby pojechać do Neli - ja nie mam jak pomóc w transporcie, Pani Krysia nie ma samochodu, wątpię czy "właściciele" wykażą inicjatywę w tym zakresie:shake:

KUrcze, a nie dałoby się w drugą stronę? Dianę wyprowadzic na smyczy a Nel_a by dojechała ? Z dojazdem ludzia troche mniej kłopotu.

Posted

[quote name='Eruane']Nie widzę takiej możliwości, aby Dianę gdzieś dalej zabrać na zdjęcia. Właściciele nie pomogą, a jeszcze mogą mieć pretensje.

No właśnie, a jeszcze " owocna współpraca właścicieli :angryy:" Nel_a pomyśl o dojeździe do Dianki, co???

Posted

Nel_a właśnie nie ma transportu..
Rozmawiałam przed chwilą z Panią Krysią; to nie jest wyprawa dla Dianki bo bardzo się stresuje:shake: Pani Krysia będzie dzisiaj jeszcze rozmawiać ze znajomym fotografem:lol: czekamy w takim razie na ustalenia;)