mru Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 on tak bezproblemowo bardziej się bawić chce na widok mojego Gacka dostawał szału i piszczał :roll: nie wiem czemu, może dlatego, że Gacek to kastrat? nie znam się i nie zauważyłam żeby do innych psów tak się odnosił dużych się boi (jak połowa jego), ale jak są spokojne to daje radę. Quote
Charly Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 jesli Gacek kastrat to z pewnoscia dlatego. Moj (jeszcze caly) pies tez bardzo chętny na kastraty Quote
mru Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 ale nie to, że jak już podszedł to próbował gwałcić ;) zaczepiał, bawili się... aż Gacek nie mógł i był zirytowany a Max mógł jeszcze ;) i niedopuszczony piszczał, wyrywał się Quote
Charly Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 a no tak. Max bawić się chce przeciez tylko:lol: Quote
mru Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 :eviltong: dobranoc, Maxiu... szkoda, że dziś :shake: taki marny dzień był Quote
Miśka84 Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Dzień dobry Maxiu :multi: Może dziś....? Quote
Belula Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Wstaliśmy??????? Lewą łapką, czy prawą??? Quote
mru Posted October 16, 2008 Author Posted October 16, 2008 tak :) Maxiu chyba zawsze prawą wstaje :p tyle w nim radości! on nie wyczuwa zbliżającego się niebezpieczeństwa... :shake: :placz: Quote
Isadora7 Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Max rany gościa co z tobą :( niech się znajdzie coś dla ciebie Quote
ziele77 Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Co z Maxem będzie jak do jutra nic się nie znajdzie?!Czy jest jakaś opcja awaryjna?czy tak prosto do schronu pójdzie?bo to już jutro a tak dosyć spokojnie tu :roll: Quote
Kostek Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 mru sprawdz prosze maksiowe zachowanie w stosunku do obcego psa,na ulicy czy cokolwiek mysle nad czyms ale musze miec pewnosc jesli chodzi o inne psy gdzie maksio w ogole teraz jest? aha i czy w razie czego moge liczyc na pomoc w zbiorce pieniazkow na jego utrzymanie? Quote
mru Posted October 16, 2008 Author Posted October 16, 2008 u mamy Fasolki (z dogo) na Ursynowie sprawdzę, bo dziś będę się starała iść z nim na spacer z jakimi psami sprawdzić samcami, tak? dużymi? wszystkimi, jakie spotkam? Quote
Kostek Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 wszystko co sie da mniejsze wieksze stare mlode obserwuj jak on sie zachowuje czy zdarza mu sie warknac itd na ile lat on zostal oceniony? Quote
SZPiLKA23 Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Bajer ma juz domek zaklepany teraz Twoja kolej kolego Quote
mru Posted October 16, 2008 Author Posted October 16, 2008 w jednej lecznicy na jakieś dwa lata w drugiej na ponad rok, ale dwa to nie na moje psy (ale one są małe - oba samce) nie warczał i w ogóle nie widziałam jeszcze żeby warczał na widok boksera (samca) podkulił ogon i schował się za mną... sprawdzę na pewno ! SZPiLKA23 napisał(a):Bajer ma juz domek zaklepany teraz Twoja kolej kolego cieszę się :multi: Quote
sleepingbyday Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 wyjatkowo ładny jest - powinien spokojnie znaleźć dom.... byle mieć dt dla chłopaka. Quote
mru Posted October 16, 2008 Author Posted October 16, 2008 dokładnie. byle go gdzie móc przetrzymać :roll: jest piękny i kochany... czekam na odpowiedź od Fasolki czy mogę i o której dziś wpaść do niego :):):) Quote
elainfo Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Mru , jakby co to polecam ci hotelik u Pati.. pod warszawą.. warunki domowe, psy nie sa w kojcach żyją sobie razem w domu w stadzie..ucza se zyc razem z kotami, ucza sie zachowania czystosci w domu, chodzenia na smyczy itd, itp.i ceny przystepne..Odradzam natomiast hotelik na Bródnie..- no chyba że aprawde nie ma co z psem zrobic. mam nadzieje,ze max znajdzie dom i nie bedzie potrzeby go hotelowac;-) trzymam kciuki za maxia:loveu::loveu: Quote
mru Posted October 16, 2008 Author Posted October 16, 2008 dzięki :):):) zapisałam sobie, że pati ;) Quote
Kostek Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 ceny przystepne tzn ile?musze wiedziec juz bo wychodze i wroce ok 21 Quote
elainfo Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Kostek napisał(a):ceny przystepne tzn ile?musze wiedziec juz bo wychodze i wroce ok 21 ja płciłam 15 pln za psa srediej wielkosci. Yrzereba do niej dzwonic i ustalać, inne ceny sa dla dogobid..a inne dla panskich psów;-) ale polecam szczególnie ze względu na napradwe fajne warunki i stosunek do psów Pati i jej mamy - to jes ważne.Bidy tam rozkwitają. Quote
mru Posted October 16, 2008 Author Posted October 16, 2008 coś mi się wydaje, Maxiu, że jesteś za mało medialny a Twoja historia za mało tragiczna ... Quote
Recommended Posts