Becia66 Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Jeszcze sie będą bić o niego, zobaczycie........:lol:. Quote
halcia Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Żeby tylko bić zaczeli sie szybko!/o Bace!/ Quote
Neczka Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 ...a jak się interesowali, to Bacula pokazywał szereg fochów :roll: Quote
halcia Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Wczoraj pysio wystawiał do mnie do miziania i walił ogonem w lewo ,prawo,ale tez słyszałam,ze ktos go chciał a on warknął.....i został Quote
Neczka Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Tak, była Pani, która już miała go zabierać... i... :shake: Quote
gagata Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Bo ta pani powinna najpierw dostać od Albiemu podręcznik o owcach.... Quote
li1 Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Jak czesto zdarzaja mu sie warkniecia na ludzi ? Czy jest ktos kogo akceptuje i respektuje ? Quote
gagata Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 li1 napisał(a):Jak czesto zdarzaja mu sie warkniecia na ludzi ? Czy jest ktos kogo akceptuje i respektuje ?Pewnie Albiemu... Quote
li1 Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 [quote name='gagata']Pewnie Albiemu...[/quote] No to znalezlismy idealnego wlasciciela dla Backa. Quote
Neczka Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 [quote name='li1']Jak czesto zdarzaja mu sie warkniecia na ludzi ? Czy jest ktos kogo akceptuje i respektuje ?[/quote] Właściwie w tym momencie akceptuje każdego. Nie mamy pojęcia, dlaczego ta kobieta się Backowi nie spodobała... może nie była w jego typie :eviltong: Ale dzisiaj to go wyśmiałam. Jaki ten nasz Bacuś delikates jest, to ja Wam mówię... :evil_lol::evil_lol: Biegał po boksie i wdepnął w g..., po czym odskoczył jak poparzony i chodził wymachując łapą w górze, dopóki mu to nie odpadło :D Widok przekomiczny :lol: Quote
li1 Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 No to z niego delikatny pies sie robi, a moze ludzie chca go na podworko do pilnowania brac. Baca mysli juz tylko o cieplym domku, dobrym zarciu i ksiazce do poduszki. Rozpiescilyscie psa , to on do byle kogo teraz nie pojdzie. Quote
Becia66 Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 [quote name='li1'] No to on do byle kogo teraz nie pojdzie.[/quote] I tak trzymać....:cool2: Quote
li1 Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 Poproscie jednak Backa , aby odrobinke znizyl poprzeczke, bo czasy ciezkie, zima idzie. Wyposazcie tez ludzi chcacych adoptowac Backa w jakies przysmaki, wiecie, ze przez zoladek do serca. Niech wprosza sie w jego laski dobrym zarciem, przeciez nie bedzie warczal na kogos co mu jedzenie daje. Napiszcie mi na PW jak to dokladnie bylo, trzeba przeanalizowac, bo na pewno ktos zrobil blad. Quote
Neczka Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 li1, nie ma co analizować, tego domku już nie ma... Teraz trzeba szukać dla Bacusia nowego, takiego wymarzonego... ;) Quote
Recommended Posts