Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 536
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nika28, dzięki za rozreklamowywanie Bacy :D:eviltong:

.....a wiecie, że nasz Bacul to się pantoflarz robi ? :evil_lol: Jest teraz w sporym boksie z koleżanką (prawie Akita Inu :roll: ...prześlicznie pręgowaną i wredną charakterem), która ustawia naszego Backa, a ten się jej poddaje :diabloti:
......ma baba charakter :p

Posted

Faktycznie Bacek czuje respekt przed koleżanką z boksu, a jeszcze pare miesięcy temu ostrzagano nas żeby nie zbliżać sie bo pożre wszystko na swojej drodze....:cool3: A teraz psisko łasi sie , tuli do albiemu a nawet z boksu jej nie chciał wypuścić....:evil_lol:.....no i spacerek był długi....oczywiście...:lol:

Posted

Baca bedzie idealnym towarzyszem dla aktywnej osoby.
Na zdjeciach ze spacerow wyglada tak cudnie, ze chcialoby sie na niego patrzec jak najwiecej. Czy mozecie wkleic te wszystkie fotki z usmiechnietym psem do pierwszego postu, bo on juz nie jest tym wychudzonym biedakiem zza krat. Pokazcie na samym poczatku watku aktualne zdjecia, te wszystkie ze spacerkow, bo te zrobia mu wieksza reklame.

Posted

Pamietam Barego ze swinskim ogonkiem, tosmy sie nasmiewali na forum z niego. Ale jak mu ogon porosl sierscia, to znowu byl podhalanem cala geba.

Posted

Faktycznie świnski ogon ?:evil_lol: czemu Camara go tak potraktowała ?:evil_lol:

A ten drugi mały rudy psiaczek wygląda identiko jak nasza orzechowska Funia.........Nika, może chcesz do pary ?;)

Posted

Bacula nie dogadywał się z zaborczą koleżanką i teraz ma nową dziewczynę, która podoba mu się nie mniej :razz: ...ta przynajmniej go nie straszy co chwilę :evil_lol:

Posted

Baca ma znalezc czlowieka, co mu zapewni lepsze zycie, ale to bedzie strasznie trudne. On ma w schronisku spory wybieg, chodzi na spacery, oprocz przydzialowej karmy dostaje smakolyki od kierownika, co tydzien ma nowa dziewczyne, ja naprawde nie wiem, czym ten przyszly wlasciciel moze przebic....

Posted

Sunia z boksu na przeciwko betoniaków, taka wilkowata, bodajże 2 albo 3 od prawej. Była w boksie z tą suczką, którą Artek ostrzygł na krótko, bo miała skołtunioną sierść, taką rudą, sporą. ....i ją ostatnio pogryzła.
Kojarzysz ?
...ja w tłumaczeniu nie jestem za dobra :eviltong: