Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 568
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ślepy co nie doczyta to sobie dopowie

przeczytałam i myślę ... co ta rufusowa na łeb upadła ... na jakiego matoła :-o:-o:-o
bredzi coś ciotka

kurcze ślepa już jestem :oops::oops::oops: jasna ze na małolata a nie matoła :oops:

• 3 weeks later...
Posted

[quote name='agnieszka32'][FONT=Times New Roman][FONT=Verdana]Barsik jest cudowny :loveu:. I ma bardzo ładną obróżkę i śliczne narożne posłanko :p (takiego jeszcze nie mam :cool3:)[/FONT][/FONT]

Ma i narożne i okrągłę a śpi i tak w łóżku:eviltong:

Posted

Ależ on jest przystojny :loveu::loveu:

jak zwykle miód malina i jaka linię piękną trzyma :) dobrze ze nie poszedł w ślady "starszej siostry" :evil_lol:

przesyłamy z TZ-tem mizianki dla niego :loveu:

Posted

rufusowa napisał(a):

jak zwykle miód malina i jaka linię piękną trzyma :) dobrze ze nie poszedł w ślady "starszej siostry"

oj tak... a co zabawne je wiecej od niej... w sumie nawet koty jedza wiecej od niej:roll: kolejny dowod na to iz aktywnosc jest wazniejsza od diety:eviltong: a sunia to urodzony leniwiec:oops:

Posted

mahtalie napisał(a):
oj tak... a co zabawne je wiecej od niej... w sumie nawet koty jedza wiecej od niej:roll: kolejny dowod na to iz aktywnosc jest wazniejsza od diety:eviltong: a sunia to urodzony leniwiec:oops:

aaa to insza inszość...ja myslałam ze mama (jak to mamy mają w zwyczaju) dokarmia ją nadmiernie :evil_lol:

moze przy Barsie troszku by się rozbrykała :razz:
chociaż jesli się rzadko widują, to pewnie nie w głowie im zabawa

Posted

rufusowa napisał(a):
aaa to insza inszość...ja myslałam ze mama (jak to mamy mają w zwyczaju) dokarmia ją nadmiernie :evil_lol:

moze przy Barsie troszku by się rozbrykała :razz:
chociaż jesli się rzadko widują, to pewnie nie w głowie im zabawa

Mysle ze po tygodniu ubytek 5 kilo gwarantowany :evil_lol:

• 3 weeks later...
  • 2 months later...
Posted

Przeprowadziliśmy się z Barsiem do mojej mamy, Nianiuś mieszka więc w tej chwili z sunią w domku z ogródkiem i jest rozpieszczany nie przez dwie ale trzy osoby:)
Póki co jesteśmy jeszcze bez stałego dostępu do neta, jak to się zmieni dodamy zdjęcia z nowego domku:)