Jump to content
Dogomania

Wera, zjawiskowy mix ONka i retrievera- Znowu szuka domu !!!

Recommended Posts

• Replies 588
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To najlepiej poprosić Ada-jeje,lub Hanek - obie z Chrzanowa i z Fundacji
Pro Animals- wprawę mają w wizytach:loveu:
A jak pani mieszka w bloku,to może koło Hanek?;)

Posted

Asiorku!
Wiem,że ledwo dziś zipiesz,ale proszę wyślij PW do Ada-jeje,masz u niej względy:lol:,pewnie Ci nie odmówi wizyty przedadopcyjnej w Chrzanowie!
Napisz jej adres tej pani,to będziemy szybko wiedzieć,czy to mógłby być domek dla Very?

Posted

Asior!
Ulaa wyjechała wczoraj! Napisz do Ada-jeje,bo to najsolidniejsza osoba i słowna! Jak się zobowiąże to dotrzyma słowa!:lol:

Posted

mam kolejne zapytanie o were... ale niewiem... jak dla mnie jakoś mam mieszane uczucia...

Witam,

chodzi mi o psiaczka Werę, chętnie bym ją zabrała, ale mogłabym dopiero gdzieś za 3 tygodnie bo wtedy wprowadzę się do domu jednorodzinnego. Wera jest bardzo podobna do mojej suczki, którą miałam przez 12 lat, ale zachorowala na nowotwór i wolałam ją uspać żeby nie cierpiała. Weterynarz powiedział że nic nie da się zrobić :/
Póki co mieszkam w Bytomiu, ale później wyprowadzę się na wieś pod Rybnik, gdyby Pani zaczekała mogłabym przesłać zdjęcia domu. A nie mogę jej zabrać teraz bo mieszkam u teściów i nie chcę im sprawiać problemów.

Byłoby mi bardzo miło gdyby mi Pani odpisała.

Pozdrawiam

Posted

Ja myślę tak- gdyby ten domek w Chrzanowie był idealny dla Wery,to przynajmniej byłaby pod okiem Pro Animals i byłyby wieści często;)

Posted

Asior!
Czy kontrola przedadopcyjna w tym domku w Chrzanowie ma się odbyć,czy nie?
Ja już wczoraj podrzuciłam wątek Wery,aby Ada-jeje mogła coś dowiedzieć się o psie;)
Potrzebny adres domku -prześlij na PW do Ady- Uli nie ma,wyjechała na wakacje!!

Posted

Tylko Ada jest chyba na miejscu,Hanek też chyba się byczy na wywczasach;)
A właśnie Hanek mieszka w blokach- miała by blisko!
To napisz na PW do Ady tylko adres,ja jej wczoraj pisałam,że jest prośba o kontrolę domku i wrzuciłam wątek,aby mogła zorientować się,jaki dom byłby dobry dla suni;)
A taki las jest koło tych bloków,tam Hanek chodzi ze swoim Berylkiem: