allcia Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Asior:multi::multi::multi: super-trzymam nadal kciuki Quote
epe Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 To najlepiej poprosić Ada-jeje,lub Hanek - obie z Chrzanowa i z Fundacji Pro Animals- wprawę mają w wizytach:loveu: A jak pani mieszka w bloku,to może koło Hanek?;) Quote
OhMyGod Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 jej, mocno trzymam kciuki za domek! super, że tak szybko jest odzew na ogłoszenia :) Quote
epe Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Asiorku! Kontaktowałaś się z Adą? W sprawie wizyty u pani w Chrzanowie? Tak mocno kciuki trzymam,aby to był domek dla suni! Quote
brazowa1 Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 nie dawaj jej teraz nic jeść.Zawsze mozesz podac smekte. Quote
epe Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Asiorku! Wiem,że ledwo dziś zipiesz,ale proszę wyślij PW do Ada-jeje,masz u niej względy:lol:,pewnie Ci nie odmówi wizyty przedadopcyjnej w Chrzanowie! Napisz jej adres tej pani,to będziemy szybko wiedzieć,czy to mógłby być domek dla Very? Quote
epe Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 Asior! Ulaa wyjechała wczoraj! Napisz do Ada-jeje,bo to najsolidniejsza osoba i słowna! Jak się zobowiąże to dotrzyma słowa!:lol: Quote
Asior Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 mam kolejne zapytanie o were... ale niewiem... jak dla mnie jakoś mam mieszane uczucia... Witam, chodzi mi o psiaczka Werę, chętnie bym ją zabrała, ale mogłabym dopiero gdzieś za 3 tygodnie bo wtedy wprowadzę się do domu jednorodzinnego. Wera jest bardzo podobna do mojej suczki, którą miałam przez 12 lat, ale zachorowala na nowotwór i wolałam ją uspać żeby nie cierpiała. Weterynarz powiedział że nic nie da się zrobić :/ Póki co mieszkam w Bytomiu, ale później wyprowadzę się na wieś pod Rybnik, gdyby Pani zaczekała mogłabym przesłać zdjęcia domu. A nie mogę jej zabrać teraz bo mieszkam u teściów i nie chcę im sprawiać problemów. Byłoby mi bardzo miło gdyby mi Pani odpisała. Pozdrawiam Quote
brazowa1 Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 zostawic pania w obwodzie,a w miedzyczasie szukac domu.Tak bym zrobiła. Quote
Asior Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 napisałam pani,że jesteśmy na etapie sprawdzania domu :) i się do niej odezwę jak będzie wiadomo co z tym pierwszym domkiem :) Quote
epe Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 Ja myślę tak- gdyby ten domek w Chrzanowie był idealny dla Wery,to przynajmniej byłaby pod okiem Pro Animals i byłyby wieści często;) Quote
paros Posted July 30, 2009 Author Posted July 30, 2009 Wyjechałam na 4 dni i nie miałam dostępu do netu. Dopiero wróciłam. Jeszcze nie przeczytałam co z Werą :-( Quote
brazowa1 Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 to może lepiej nie czytaj.Noc bedziesz miala spokojniejsza. Quote
mmlasowice Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 "NadziejaA" wysłałm Ci Pw z prośbą o Twój adres domowy. Chę zobaczyć Werę-M.M. z Tarnowskich Gór. Prosze o sms-a na nr 0604253456 Quote
epe Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Asior! Czy kontrola przedadopcyjna w tym domku w Chrzanowie ma się odbyć,czy nie? Ja już wczoraj podrzuciłam wątek Wery,aby Ada-jeje mogła coś dowiedzieć się o psie;) Potrzebny adres domku -prześlij na PW do Ady- Uli nie ma,wyjechała na wakacje!! Quote
Asior Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 epe, napisałam na wątku na którymj pisały ada i hanek, ale nic mi na razie nie odpisały :( Quote
epe Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Tylko Ada jest chyba na miejscu,Hanek też chyba się byczy na wywczasach;) A właśnie Hanek mieszka w blokach- miała by blisko! To napisz na PW do Ady tylko adres,ja jej wczoraj pisałam,że jest prośba o kontrolę domku i wrzuciłam wątek,aby mogła zorientować się,jaki dom byłby dobry dla suni;) A taki las jest koło tych bloków,tam Hanek chodzi ze swoim Berylkiem: Quote
Recommended Posts