Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 440
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jotpeg napisał(a):
a gdzie on teraz jest? w ktorym schronisku?
w warszawie?

Przebywa w schronisku w Józefowie koło Legionowa!!! Naszczescie poki co mieszka w biurze tego schroniska miewa się całkiem nieźle!!!

Posted

magdyska25 napisał(a):
Tak jak chyba większość zaglądających tutaj po prostu w głowie mi się nie mieści jak można być takim !@##$ !!!!:angryy:.
Niestety nie mogę dać Mu DT......:shake:.
Będę tutaj często zaglądać, jutro/pojutrze porobię ogłoszenia.

Ile On może mieć lat??

Trudno mi ocenic dokładnie jego wiek bo widac ze jest strasznie wyniszczony i to go bardzo postarza, jak na moje oko moze miec cos kolo 4-5lat!!! Nie ma nawet ani jednego siwego włoska na mordce!!!

Posted

Odezwała sie do mnie gazeta Fakt maja przyjechać w poniedziałek albo we wtorek i porobić zdjęcia i zamieścić go w swojej gazecie!!! Mysle ze media bardzo nam pomoga i wkrotce psiak bedzie mial nowy domek!!!

Posted

Inez de Villaro napisał(a):
podążam za ciotką Isadorą po tym forum.....
nadajcie mu ciotki imię żeby nie był taki mało ważny !!!!

Znaczy inwigilujesz mnie :errrr::errrr::errrr:
No ale fakt trzeba psiakowi nadać imie łatwiej go ogłaszać.

Posted

dorcass napisał(a):
mam pytanie czy zgadzacie sie zebym wrzucila go do zjec na miom profilu na naszej klasie z podpisem oblany betonem i i na dole link do tego watku?

Oczywiscie ze sie zgadzam!!!

Posted

Isadora7 napisał(a):
Co u psiaka?

PSiak miewa sie dobrze caly czas mieszka w biurze, ma ogromny apetyt. wczorej wieczorem biegal po schronisku inne pieski na niego szczekaly a on byl obojetny!!!

Posted

Isadora7 napisał(a):

Ja z kolezanka ktora bylam jak go znalezlismy mowimy na niego cementowy natomiast Pani dyrektor ze schronsika mówi na niego BUDEK

Posted

Inez de Villaro napisał(a):
Budek............hm......jak na takiego ślicznego psa ...niezbyt :(

Tak wymysłła Pani Dyrektor mi tez niezbyt sie podoba ale co mam poradzic, pozniej jak ktos sie zgłosi do schroniska to jak podadza inne imie to nie bede wiedzieli o jakiego psa chodzi chociaz mozemy nadac mu jakies inne ladne imie jak ktos powie ze chodzi o psa oblznego cementem to napewno beda wiedzili. Pani dyrektor powiedziała ze jest swietnym psem ze bardzo duzo je a malo pije, na inne psy nie zwraca wogole uwagi i stwierdzialz e to jest mlody psaik ma moze góra 3-4 lata!!!

Posted

jotpeg napisał(a):
dom z prawdziwego zdarzenia pilnie potrzebny!
i co, moze cos bedzie z tym >Faktem<?

Fakt ma byc w poniedzialek albo we wtorek tak przynajmniej sie ze mna umowili. zobaczymy czy dotrzymaja słowa!!1

Posted

Isadora7 napisał(a):

:look3::look3::look3:

Ciotka Isadora ma własnego satelitę szpiegowskiego na dogo.....!!!
Nie każde państwo na świecie może się tym poszczycić!!:megagrin::megagrin::megagrin:

A tą bestię znajdziemy i ...... !@##$%^$%$%!!!!