zachary Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 To spojrzenie, te oczy... Może ktoś napisze, czy kierowniczce schroniska udało się oczyścić psa z betonu? Quote
zachary Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 Rozmawiałam teraz z wetem i mówił,że najmniej stresującym wyjściem byłoby zestrzyc mu sierść ubrudzoną betonem.Jeśli nie strzyżenie, to delikatne wyczesywanie z wykruszaniem betonu, ale to może być bolesne i długotrwałe w czasie, a pies i tak jest zabiedzony. Quote
epe Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 Ja też tak uważam! Może szybko mu odrosną? Nie będzie miał tych chemikalii na sobie,bo pewnie cały czas to go uczula!:-( Quote
asiamm Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 dobrze by było go ostrzyc póki jeszcze w biurze w mieszka, bo później w boksie może być mu zimno Quote
epe Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 Może go ostrzyc,tak nie do gołej skóry,tak jak foksia? Quote
GoskaGoska Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 tragedia naprawdé , tez uwazam, ze trzeba by go obciác. A tego co to zrobil to bym normalnie za genitalia powiesila i zeby dyndal tak 1 cm nad ziemiá. Jak pieskowi mozna pomoc? Czy on by sie nadawal do adpocji? Jesli tak to trzeba by bylo mu mase ogloszen porobic,moze sié ktos w nim zakocha. Na ile okresliono jego wiek? Quote
fizia Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 Betnika pisała, że określono Go na góra 3-4 lata Quote
Kamila_s Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 Dziewczyny dzis wieczoerm dam pieska na profil n-k...juz wiele pieskow znalazlo przez to doemk .moze tym razem tez sie uda.... a tego ch.....a bym kroila i sola sypala za to co zrobil!!!!!!!!!!!!!!!!!:angryy::angryy::angryy: Quote
Isadora7 Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 mru napisał(a):mój boże :(:(:(:( nie ma cie Mru jest spoko, ja tradycyjnie podbijam watek. Takie tematy nie mogą uciekac. Quote
betinka24 Posted September 27, 2008 Author Posted September 27, 2008 Z tego co mówiła mi pani Dyrektor beton sam zaczyna sie wykruszac, Pani Dyrektor trozke juz usuneła mu tego betonu za pomoca nozyczek, jak bede w poniedzielake albo we wtorek w schronie to sie wiecej dowiem i zrobie jakies zdjecia. Psiak jest młody ma około 3-4 lat i nie jest agresywny to chodzaca łagodnośc. Mysle ze w ogłoszeniach najlepiej podawac numer telefonu do pani Dyrektor bo ona najwiecej wie na jego temat i jest w schronisku codziennie. Oto numer Pani Dyrektor!! 694-642-098 Quote
mru Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 [quote name='Isadora7']Mru jest spoko, ja tradycyjnie podbijam watek. Takie tematy nie mogą uciekac. takie rzeczy nie powinny się zdarzać... :shake: a Ty wpadasz na moją dzielnię dziś? ;) Quote
Isadora7 Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 [quote name='mru'] a Ty wpadasz na moją dzielnię dziś? ;) Chyba nie dam rady. Mam to http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=121493 i stos ulotek psich do zrobienia, w tygodniu się nie wyrabiam tym bardziej ze w pracy tez dziergam takie rzeczy i musze trochę od tego odpoczywać. Quote
molufemi Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 witam jak sie czuje piesek?czy oprucz tego co napisaliscie potrzebuje dodatkowej opieki medycznej?czy jest mozliwosc adoptowania tego pieska na odleglosc to znaczy-meszkam w londynie.przylatuje do polski 20 pazdziernka na 3 dni a potrzebuje paszport dla psiaka(serię szczepionek oraz chip)gotowa jestem na pokrycie kosztow zwiazanych z tym zwiazanych.po zalatwieniu wszystkich formalnosci moglabym zabrac go do siebie.mam bardzo dobre warunki na wychowanie pieska. Quote
molufemi Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 witam jak sie czuje piesek?czy oprucz tego co napisaliscie potrzebuje dodatkowej opieki medycznej?czy jest mozliwosc adoptowania tego pieska na odleglosc to znaczy-meszkam w londynie.przylatuje do polski 20 pazdziernka na 3 dni a potrzebuje paszport dla psiaka(serię szczepionek oraz chip)gotowa jestem na pokrycie kosztow zwiazanych z tym zwiazanych.po zalatwieniu wszystkich formalnosci moglabym zabrac go do siebie.mam bardzo dobre warunki na wychowanie pieska. Quote
Isadora7 Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 [quote name='molufemi']witam jak sie czuje piesek?czy oprucz tego co napisaliscie potrzebuje dodatkowej opieki medycznej?czy jest mozliwosc adoptowania tego pieska na odleglosc to znaczy-meszkam w londynie.przylatuje do polski 20 pazdziernka na 3 dni a potrzebuje paszport dla psiaka(serię szczepionek oraz chip)gotowa jestem na pokrycie kosztow zwiazanych z tym zwiazanych.po zalatwieniu wszystkich formalnosci moglabym zabrac go do siebie.mam bardzo dobre warunki na wychowanie pieska. Masz świadomość mam nadzieję, ze obowiązuje do Anglii 6-miesięczna kwarantanna? Quote
molufemi Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 witam jak sie czuje piesek?co z jego sierscia?czy wiadomo jaki jest jego stosunek do dzieci?mieszkam w londynie.razem z mezem zdecydowalismy sie na adopcje pieska.mam pytanie. czy jest mozliwosc adopcji pieska na odleglosc-przylatuje do polski 20 pazdziernika na 3 dni. jezeli jest mozliwosc adoptowanie przezemnie psiaka potrzebowalabym dla niego paszport(serię szczepionek oraz chip)zdecydowanie pokrylabym koszty tego dotyczace. mam bardzo dobre warunki na wychowanie pieska Quote
GoskaGoska Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 [quote name='molufemi']witam jak sie czuje piesek?co z jego sierscia?czy wiadomo jaki jest jego stosunek do dzieci?mieszkam w londynie.razem z mezem zdecydowalismy sie na adopcje pieska.mam pytanie. czy jest mozliwosc adopcji pieska na odleglosc-przylatuje do polski 20 pazdziernika na 3 dni. jezeli jest mozliwosc adoptowanie przezemnie psiaka potrzebowalabym dla niego paszport(serię szczepionek oraz chip)zdecydowanie pokrylabym koszty tego dotyczace. mam bardzo dobre warunki na wychowanie pieska wiesz ze do Uk pies moze wyjechac dopiero po 6 miesiácach :-(od wyniku testu na przeciwciala na wsciekliné. A to mozne zrobic po szczepieniu dopiero 2tyg, wiec na psiaka musialbys czekac ok7 miesiécy. Coz ja tak zrobilam jak znalazlam szczeniaka, ze odchowuje go bratowa, i teraz juz niedlugo bedzie mogl przyjechac. Wiec jak sie bardzo chce to jest mozliwe , ale czekac trzeba i to sporo. Jak cos to moge w Londynie jechac na sprawdzenie domku. I najwazniejsze czy macie swoje mieszkanie czy wynajmujecie? Quote
JustynaM. Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 moze podbudujemy Pania ze mozna mu na ten czas (kwarantanny)znalezc hotelik albo tymczas platny ,cena zalezy od stanu zdrowia ale mysle ze 250-400zl mies,wypowiedzcie sie cioteczki z doswiadczeniem Quote
Dorothy Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 bylabym ostrozna z taka adopcja ten pies ma szanse na dom docelowy tu i calkiem niedlugo, jest piekny mlody i wzbudza zainteresowanie. Ja nie kazalabym mu czekac pol roku na dom. Quote
epe Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 Popieram zdanie Dorothy! Zresztą zainteresowana założyła wątek,że szuka szczeniaka ONka,a ten szczeniakiem nie jest!;) Quote
JustynaM. Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 ja was popieram jesli sa inne chetne aby dac mu domek to super!!!!!!! Quote
dorcass Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 dodalam go tak: http://nasza-klasa.pl/profile/1333622/gallery/93 a skurwiela zalalabym betonem i wystawila mu leb na powierzchnie:angryy: Quote
dalia 54 Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 hej gdzie piesek sie znajduje?? i czy byłaby mozliwosc zaadoptowania go na DT platny??? czytałam na pierwszej stronir za nie ma w nim cienia agresji czy tyczy sie to rowniez malych psow?? Quote
Recommended Posts