Jump to content
Dogomania

MALUTKA ORYGINALNEJ MAŚCI POLA z Mielca pojechała DO DOMU DO NIEMIEC!

Recommended Posts

• Replies 226
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pola znalazła dom w Niemczech, już niedługo tam pojedzie :cool3:

Już to chyba wcześniej pisałam i umieszczałam filmik; Pola biega jak perszing po ogrodzie, próbuje do zabawy zachęcić staruszka Krówka ;)

Tam w tle świeci się Blacky :lol:

Posted

Czekamy ze zniecierpliwieniem na wieści z domku Poli...

Przyjechała już do nas nowa podopieczna Evelin i Pucki ;)
Koleżanka z boksu Poli... GAPA (na wątku hotelikowym nie było sprzeciwów, więc rozumiem, że to imię zostaje ;)) jest troszkę wystraszona i za nic w świecie nie chce chodzić na smyczy, ale wszystkiego się nauczymy :cool3:
Jak zdażę, to jeszcze dzisiaj założę jej wątek.

Posted

Pojechała :loveu::loveu::loveu: Życzymy wiele szczęścia w nowym domu:)
Ewelin nie wniosła sprzeciwu? Dziwne. Ona zawsze chce inaczej zwierzę nazwać niż ja proponuję :eviltong:

Posted

Pojechała..mam nadzieję,że wszystko będzie dobrze..Cieszę się,że juz tam na Polusie czekają...

pucka69 napisał(a):

Ewelin nie wniosła sprzeciwu? Dziwne. Ona zawsze chce inaczej zwierzę nazwać niż ja proponuję :eviltong:

Gapencja ,dla przyjaciół Gapa,albo Gapcia :evil_lol:
Pucka,no w końcu nauczyłas sie ładnie nazywac psy,tak jak mi sie
podoba :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:
A poza tym,w końcu to twoja kolejka nazywania psa,
nastepnym razem znów ja...

Posted

Polusia jechala z Ewcia, wiec musimy poczekac na relacje.
Wiem, ze Polusia bardzo sie bala i wywrocila na plecki, gdy Ewa chciala ja wyspacerkowac. Ewcia musiala nosic Polusie na rekach, ale zamieszkaly w jednym kontenerze z Blacky na czas dalszej podrozy.
Wszystko bedzie dobrze na pewno :lol:

Posted

Polcia jechała w samochodzie u Jarka. Zresztą wszystkie hotelikowce tam były ulokowane, ponieważ w chwili przyjazdu Mariusza pakowany był właśnie Transporter ;). U mnie jechała na pewno Korunia i Mr.Brown (na marginesie cuuuudowny pies i niech żałuje każdy kto go nie adoptował. Mnie wystarczyła chwilka dosłownie, by sie nim zachwycic!), a także Amanda i ...kocur :eviltong:, który tak nasiusiał w kontenerku, że cudem dziś udało mi się samochód wywietrzyc :cool3::cool3::cool3:. Jechało jeszcze 5 psów, ale za Boga już nie pomnę które ...:roll:

Posted

Pola juz sie wprowadzila do nowego domu :multi:

Temat: WG: Pola
Od: "Anja "
Data: N Listopada 23 2008, 2:56 pm
[SIZE="4"]
Pola ist schon in ihr neues Zuhause gezogen.

LG, Anja

Ewus, mialas jeszcze Miko, jamnisie, Neit-Sonie oraz Wilczka.

Posted

Daleko musiała jechać,ale najważniejsze,że do swego domku.Oby Jej tam było jak najlepiej...
Marzę o takich czasach kiedy to my w Polsce będziemy adoptować psiaki
skądś tam..a najlepiej,żeby nigdzie nie było bezdomnych...Pomarzyć sobie można...
Póki co,cieszę się,że Pola znalazła dom..a Jej domniemana siorka z boksu 60 już u Murki...

Posted

Ulka18 napisał(a):
Pola juz sie wprowadzila do nowego domu :multi:

Ewus, mialas jeszcze Miko, jamnisie, Neit-Sonie oraz Wilczka.

Ooooo, no właśnie :lol:. W tym całym zamieszaniu już mi sie zaczęło mylic, który psiak jechał u Jarka a który u mnie :roll:.