Gosiapk Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Dlaczego Blacky ma kołnierz? Coś przegapiłam? To przez Dogo, które ostantio nie chciało działać :mad: Quote
Ulka18 Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 Blacky jest po sterylizacji, dlatego ma kolnierz. Quote
Gosiapk Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 [quote name='Ulka18']Blacky jest po sterylizacji, dlatego ma kolnierz.[/quote] Dzięki za wyjaśnienie :) Quote
agusiazet Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 Polcia, teraz tylko same dobre wieści o Tobie!!! Quote
Murka Posted November 12, 2008 Author Posted November 12, 2008 Pola znalazła dom w Niemczech, już niedługo tam pojedzie :cool3: Już to chyba wcześniej pisałam i umieszczałam filmik; Pola biega jak perszing po ogrodzie, próbuje do zabawy zachęcić staruszka Krówka ;) Tam w tle świeci się Blacky :lol: Quote
izzie1983 Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 To Blacky? Myślałam, że ufo przyleciało :evil_lol: Quote
Ra_dunia Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 izzie1983 napisał(a):To Blacky? Myślałam, że ufo przyleciało :evil_lol: Rzeczywiście Blacky jak ufo :) A Polusia bardzo radosna :D Quote
Ulka18 Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Murko, opis Polusi wyslany do Fundacji. Zostanie przekazany jej nowym Panciom. Quote
Murka Posted November 22, 2008 Author Posted November 22, 2008 Pola pojechała dzisiaj na ranem do domku! :multi: A tu jeszcze wczorajsze igraszki Poli z Blacky, z którą się bardzo zżyła... Quote
Murka Posted November 22, 2008 Author Posted November 22, 2008 Czekamy ze zniecierpliwieniem na wieści z domku Poli... Przyjechała już do nas nowa podopieczna Evelin i Pucki ;) Koleżanka z boksu Poli... GAPA (na wątku hotelikowym nie było sprzeciwów, więc rozumiem, że to imię zostaje ;)) jest troszkę wystraszona i za nic w świecie nie chce chodzić na smyczy, ale wszystkiego się nauczymy :cool3: Jak zdażę, to jeszcze dzisiaj założę jej wątek. Quote
pucka69 Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Pojechała :loveu::loveu::loveu: Życzymy wiele szczęścia w nowym domu:) Ewelin nie wniosła sprzeciwu? Dziwne. Ona zawsze chce inaczej zwierzę nazwać niż ja proponuję :eviltong: Quote
agusiazet Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Polcia - tylko szczęścia, szczęścia i jeszcze raz szczęścia, psineczko!!! Quote
Evelin Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Pojechała..mam nadzieję,że wszystko będzie dobrze..Cieszę się,że juz tam na Polusie czekają... pucka69 napisał(a): Ewelin nie wniosła sprzeciwu? Dziwne. Ona zawsze chce inaczej zwierzę nazwać niż ja proponuję :eviltong: Gapencja ,dla przyjaciół Gapa,albo Gapcia :evil_lol: Pucka,no w końcu nauczyłas sie ładnie nazywac psy,tak jak mi sie podoba :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: A poza tym,w końcu to twoja kolejka nazywania psa, nastepnym razem znów ja... Quote
Ra_dunia Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Poluniu! Wiele miłości i szczęścia w nowym domku!!!:loveu: Biedna Blacky... będzie tęskniła... Quote
Ulka18 Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Polusia jechala z Ewcia, wiec musimy poczekac na relacje. Wiem, ze Polusia bardzo sie bala i wywrocila na plecki, gdy Ewa chciala ja wyspacerkowac. Ewcia musiala nosic Polusie na rekach, ale zamieszkaly w jednym kontenerze z Blacky na czas dalszej podrozy. Wszystko bedzie dobrze na pewno :lol: Quote
Reno2001 Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Polcia jechała w samochodzie u Jarka. Zresztą wszystkie hotelikowce tam były ulokowane, ponieważ w chwili przyjazdu Mariusza pakowany był właśnie Transporter ;). U mnie jechała na pewno Korunia i Mr.Brown (na marginesie cuuuudowny pies i niech żałuje każdy kto go nie adoptował. Mnie wystarczyła chwilka dosłownie, by sie nim zachwycic!), a także Amanda i ...kocur :eviltong:, który tak nasiusiał w kontenerku, że cudem dziś udało mi się samochód wywietrzyc :cool3::cool3::cool3:. Jechało jeszcze 5 psów, ale za Boga już nie pomnę które ...:roll: Quote
Ulka18 Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Pola juz sie wprowadzila do nowego domu :multi: Temat: WG: Pola Od: "Anja " Data: N Listopada 23 2008, 2:56 pm [SIZE="4"] Pola ist schon in ihr neues Zuhause gezogen. LG, Anja Ewus, mialas jeszcze Miko, jamnisie, Neit-Sonie oraz Wilczka. Quote
Evelin Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Daleko musiała jechać,ale najważniejsze,że do swego domku.Oby Jej tam było jak najlepiej... Marzę o takich czasach kiedy to my w Polsce będziemy adoptować psiaki skądś tam..a najlepiej,żeby nigdzie nie było bezdomnych...Pomarzyć sobie można... Póki co,cieszę się,że Pola znalazła dom..a Jej domniemana siorka z boksu 60 już u Murki... Quote
Reno2001 Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Ulka18 napisał(a):Pola juz sie wprowadzila do nowego domu :multi: Ewus, mialas jeszcze Miko, jamnisie, Neit-Sonie oraz Wilczka. Ooooo, no właśnie :lol:. W tym całym zamieszaniu już mi sie zaczęło mylic, który psiak jechał u Jarka a który u mnie :roll:. Quote
Murka Posted November 23, 2008 Author Posted November 23, 2008 Wątek GAPY ;) http://www.dogomania.pl/forum/f28/gapa-mala-suczka-z-mielca-troche-sie-boi-szybko-sie-uczy-125551/ Quote
Ulka18 Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Polusia z Ewa podczas przeladunku :loveu: Quote
Reno2001 Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Ooooo...Jeszcze nawet nie miałam tu czerwonego nosa :eviltong:. Kiedy wsiadłam do swojego auta po przeładunku i przejrzałam się w lusterku to sie przeraziłam...:megagrin: Quote
Murka Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 Ale ręce to masz nieźle skostniałe :glaszcze: Quote
Recommended Posts