Ulka18 Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Evelin, wszystkiego nt. Fundacji Dobermann Nothilfe i naszych z nia relacji mozesz sie dowiedziec tutaj: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=60666&highlight=mieleckie&page=354 Mysle, ze trzeba szukac domu dla Poli w Polsce, bo do wyjazdu jest jeszcze 2 miesiace, planowany jest na koniec listopada. Szkoda blokować miejsce, bo przeciez w Polsce tez domek mozna poszukac. Quote
Evelin Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Pytałam,bo nie wiedziałam co to oznacza...mimo wszystko ciesze się,że Polą zainteresowała się fundacja-zawsze to większe szanse na własny dom.. Pewnie,że najlepiej w kraju,ale gdyby sie nie udało- to moim skromnym zdaniem powinna jechać i zwolnić miejsce w hoteliku dla kolejnego szczęśliwca...tam w boksie została taka sama sunia jak Pola,też podrostek, (siorka Poli?) ,tylko o innym umaszczeniu... już gadałysmy o tym z Pucką...tzn o tej siostrze Poli.. Idę poczytac o fundacji... Quote
Ra_dunia Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 2 miesiące to dużo czasu. Małe. młode sunie zazwyczaj łatwo znajdują domki ;) Quote
Ulka18 Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 [LEFT]Ja mam nadzieje, ze Polusie znajdzie domek przed listopadem, a na miejsce Polusi pojedzie jakas inna schroniskowa bieda.[/LEFT] Quote
agusiazet Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 A ja jestem przekonana, że ta mała znajdzie domek w Polsce - jest po prostu urocza:) Quote
Ulka18 Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Na watku Mioduszki sa ceny ogloszen w weekendowym wydaniu GW (Krakow, Wroclaw). W ten weekend, jesli sie uda, ruszamy z Mioduszka. Zobaczymy czy bedzie odzew :kciuki: Quote
Murka Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 Przepraszam za fatalną jakość (zwłaszcza tyczy się filmiku), ale chciałam Wam pokazać cudowną sztuczkę jaką robi Polcia. Staje na dwóch łapkach i przez kilka sekund przebiera przednimi :loveu: Mam nadzieję, że coś zobaczycie, w aparacie wyglądało to lepiej... Niestety tak działa sztuczne światło :-( http://www.wrzuta.pl/film/x5C6mblWNp/ Quote
izzie1983 Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Świetne to jest! Widziałam to na żywo, bo moja Inka też tak robiła jak była młodsza. Quote
Evelin Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 A ja jeszcze czegoś takiego nie widziałam...ale fajnie... Brawo Pola...no niesamowite stworzonko... Quote
Reno2001 Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Polusia-akrobatka :cool3:. Komu taką słodką sunieczkę? Quote
Ra_dunia Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Ale fajnie to wygląda :) Jaka z niej radosna niunia :D Normalnie cała z radości "chodziła" - od ogonka po czubek noseczka :loveu: Zdjęcie też super :) te łapunie...:loveu: Quote
Ulka18 Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Piekna i taka radosna jest Polusia :loveu: I pomyslec, ze czekala na dom ponad rok w schronisku. Quote
terra Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Śliczna, radosna suczka.:loveu: Ogonek pracuje jak śmigło samolotu, jeszcze nam Polcia odfrunie;) Quote
Ulka18 Posted October 4, 2008 Posted October 4, 2008 Jakby cos to Fundacja wczoraj pytala sie o Polusie. Napisalam, ze jest po sterylce i ze zaczniemy jej szukac domu jak wydobrzeje. W razie gdybysmy nie znalazly, to Polusia ma zaklepane miejsce w listopadzie. Quote
agusiazet Posted October 4, 2008 Posted October 4, 2008 Pola jest niesamowita, radość bycia z człowiekiem aż od niej bije. Ktoś kto ją weźmie będzie miał cudownego przyjaciela!!! Quote
Guest malva Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 nieustajaco kibicuje Poli, jest swietna:loveu: Quote
Ra_dunia Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Super, że fundacja (jeśli Polunia nie znajdzie domku w Polsce) zabierze małą :) Quote
agusiazet Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Brawo Pola, nareszcie ktoś docenił mamę kangurzycę:) Quote
Ulka18 Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Moze jeszcze uda sie znalezc dom dla Polusi w Polsce. Na watki Amisi i Mioduszki wstawilam ceny ogloszen w Dzienniku Polskim, moze warto by je dac w wydaniu weekendowym? Quote
Ra_dunia Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Roztańczona psina wszystkim się przypomina :) Quote
Ulka18 Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Czy bedziemy oglaszac Polusie gdzies w dziennikach? Ceny z Dziennika Polskiego z Krakowa :roll: Ogłoszenie o które Państwo pytacie jest możliwe w ogłoszeniach drobnych-Zwierzaki. Aczkolwiek zdjęcie może być tylko czarno białe. Trudno mi podać koszt teraz, ponieważ ogłoszenia drobne liczymy nie za słowo, tylko za ryczałt. Ogłoszenie do 30 znaków kosztuje 4,90 netto w dzień zwykły a w piątek- 9,80 netto+ 10,00 zł netto dopłata za zdjęcie, do każdego wydania oczywiście. Jeśli ogłoszenie przekroczy 30 znaków, to liczymy następny ryczałt (31-60) itd., licząc za każde 30 znaków 4,90 lub 9,80. Zdjęcie kolorowe może być tylko w wypadku modułu, najmniejszy jaki może być to 41mm x 31,5mm. Ale to zupełnie inny koszt, najtańszy to cena 159,00 netto. Jeśli Państwo się zdecydujecie, to proszę o kontakt bezpośrednio ze mną. Quote
Evelin Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Myślę,że warto spróbować..Skoro tak pięknie pisała Murka o Krakowie... Ogłoszenie najlepiej ze zdjęciem..Tyle mogę..Chciałabym,żeby Pola miała sznsę pozostania w Polsce..Ulka to z kim mam się kontaktować w tej sprawie? Moduł to troche za drogo... Quote
Murka Posted October 7, 2008 Author Posted October 7, 2008 Trochę zdjęć nakolankowych ;) [SIZE="2"]Przydadzą się do ogłoszeń Quote
Murka Posted October 7, 2008 Author Posted October 7, 2008 Pokazujemy wygojony brzunio Pola zaczepia inne psy do zabawy ;) A tutaj nieco lepsza (dzienna) wersja filmiku ;) http://www.wrzuta.pl/film/nmmKhAM3bA/ Quote
Recommended Posts