Jump to content
Dogomania

MALUTKA ORYGINALNEJ MAŚCI POLA z Mielca pojechała DO DOMU DO NIEMIEC!

Recommended Posts

• Replies 226
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To zadziwiające jak szybko pieski kumają o co chodzi z tą kanapą..najprawdopodobniej ona nigdy w żadnym domu nie była,dopiero co wzieta z boksu,a tu proszę jaki nakanapowiec..Dobrze,że wszystko ok...

Posted

Ja jeszcze wrzuciłam Polcię na adopcje.org ;)
Cudnie się pannica zachowuje po zabiegu, zero zainteresowania ranką i ubrankiem :-o
W domu też jest bardzo grzeczna i chyba zostanie tu do adopcji, trochę burczy na kota, ale powoli się przyzwyczaja do tego dziwnego nieszczekającego stworzenia ;)

Posted

psinka z mojego podpisu pojechała w sobotę do domku ,wiec teraz trzymam kciuki za Polę (na topik sciagneło mnię ładne imie psicy)

Posted

malva napisał(a):
(na topik sciagneło mnię ładne imie psicy)

hahaha Pucko i co Ty na to powiesz? :diabloti:Ma się ten talent:evil_lol:
Super,że wszystko ok u Poli...
A teraz czekamy aż odezwie się domek Poli..Ale względy ma pannica-awansowała do czekania w domu...Szok,jak szybko psina rozeznała środowisko-że własny dom to piekna rzecz..a kanapa hoho :evil_lol:

Posted

Ulka ale jaka fundacja? Pola zarezerwowana? gdzie pojedzie? napisz..
no jeden dzień mnie nie było a tu takie wieści...
Już mozna się cieszyć,że Pola znalazła domek?

Posted

To sprawdzona niemiecka Fundacja, która znajduje domy psom ze schroniska w Mielcu i co kilka miesięcy organizowany jest wywóz ok. 10 wybrańców. Często szczęście uśmiecha się do psiaków starszych i takich co w schronisku są kilka lat...
Kolejny wyjazd jest planowany w listopadzie.

Myślę, że jeśli do tego czasu sunią nie będzie zainteresowania w Polsce to można ją wysłać do Niemiec. Ale uważam, że decydujący głos ma tu Evelin i pucka, bo to one sponsorują sunię i może będą wolały jej znaleźć dom w Polsce choćby miała dłużej czekać?

Myślę, że sunia ma bardzo duże szanse na dom u nas :cool3: