Jump to content
Dogomania

MALUTKA ORYGINALNEJ MAŚCI POLA z Mielca pojechała DO DOMU DO NIEMIEC!

Recommended Posts

Posted

[quote name='pucka69']ale jak ona już tam będzie na obczyźnie, to czasem sie dowiemy co robi tak? jakieś zdjęcie dostaniemy? :cool3:
Jasne, ze dostaniemy, mamy zdjecia wszystkich psiakow, ktore wyjechaly.
Zagladajcie tutaj, ale zdjecia Polusie bede tez na ten watek wklejac, skoro Pola ma swoj wlasny.
http://www.dogomania.pl/forum/f28/mielec-zbior-linkow-starych-watkow-na-dogo-psow-ze-schroniska-w-mielcu-60666/index373.html

• Replies 226
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dobrze wiedziec bo tryzmam kciuki za Polę
a przepraszam za pytanie to juz na 100% pewne prawda?
bo wtedy Polusie sciagam z podpisu i biore kolejnego pieska do wyadoptowania;)

Posted

oj wlasnie zapeszyc sie boe wwiec sie pytałam
wiec nie sciagam z podpisu tylk oczekamy na szczesliwy finał

Posted

Na wszelki wypadek też nie zdejmuję bannerka Poli z podpisu...żeby nie zapeszyć..jesli ma znaleźć dom gdzieś daleko-niech jedzie,oby szczęśliwie..
Mam nadzieję,że Pola ma się dobrze...przygotowuje sie do podróży?
Wiesz Murka,wcale Ci nie zazdroszczę..cięzko się rozstać z takim uroczym futrzakiem...

Posted

Pola została dziś zaszczepiona, zaczipowana i ma już paszport.
Jej wspólokatorka Blacky została po sterylizacji w lecznicy i widać że Pola czuje się jakoś nieswojo. W grupie było jej raźniej :cool3:
Poza tym wszystko OK. Jeszcze czeka ją kąpanko, odrobaczenie i odpchlenie profilaktyczne tuż przed wyjazdem :cool3:

Posted

Murka napisał(a):
A Polcia wczoraj pocałowała naszą małą Hanię w rączkę, a potem nosek :loveu::loveu::loveu: Malutka chichotała się w głos :lol:

Szkoda Murciu, ze nie zrobilas zdjecia :roll: ale byloby fajnie :p
Ciotki sie dopominaja :modla:

Posted

Nie miałam pod ręką aparatu, to wyszło spontanicznie :oops:

A Polcia strasznie się ucieszyła z wczorajszego powrotu Blacky, próbowałam zrobić zdjęcia Blacky, a udało mi się uchwycić uchachaną Polę ;)

Posted

Sliczna i rozesmiana sunieczka :loveu: Ktos, kto ja adoptuje bedzie mial z niej pocieche :p

PS. Prosilybysmy tez o zdjecia Hanusi na hotelikowym watku :modla: Ciotki nie maja innej mozliwosci zobaczenia Murczatki, a Dziewczynka juz 4 miechy skonczyla :p

Posted

W przyszlym tygodniu bedzie wizyta przedadopcyjna w domu Poli.

Temat: AW: POLA
Od: "Anja Sierocki"
Data: Cz Listopada 6 2008, 11:58 am
Do: 'Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt w Mielcu'

Sie ist so suess.
Nächste Woche ist die Vorkontrolle in ihrem neuen Zuhause.

Posted

okazuje się ze jak sie bardzo chce to nawet niemiecki sie polubi ,nie przepadam za tym jezykiem a tu prosze okazalo sie ze zdanie Nächste Woche ist die Vorkontrolle in ihrem neuen Zuhause.
brzmi bardzo miło;)

Posted

Jestem,jestem..tylko mam wredny katar ..niby nie choroba a umęczy człowieka solidnie..
Cieszę ,sie bardzo z perspektywy nowego domku dla Poli.
Zdjęcia sa super...Może jeszce kiedyś zobaczymy zdjęcia Polusi z nowego domku..fajnie będzie.

Posted

Może jeszce kiedyś zobaczymy zdjęcia Polusi z nowego domku..fajnie będzie.

Nie moze, ale na pewno. Z zadnych domow z Polski nie mamy tylu zdjec co z tych niemieckich. Niektorzy wlasciciele regularnie przysylaja zdjecia np. Czekoladki, Bialej Fee, Cyrylka.