Ulka18 Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 [quote name='pucka69']ale jak ona już tam będzie na obczyźnie, to czasem sie dowiemy co robi tak? jakieś zdjęcie dostaniemy? :cool3: Jasne, ze dostaniemy, mamy zdjecia wszystkich psiakow, ktore wyjechaly. Zagladajcie tutaj, ale zdjecia Polusie bede tez na ten watek wklejac, skoro Pola ma swoj wlasny. http://www.dogomania.pl/forum/f28/mielec-zbior-linkow-starych-watkow-na-dogo-psow-ze-schroniska-w-mielcu-60666/index373.html Quote
Murka Posted October 30, 2008 Author Posted October 30, 2008 Pola w poniedziałek jedzie na paszportowanie i czipowanie :cool3: Quote
Ra_dunia Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Murka napisał(a):Pola w poniedziałek jedzie na paszportowanie i czipowanie :cool3: I będzie dziewczynka gotowa na wielka podróż :D Quote
Ulka18 Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Ze wzgledu na moje sprawy rodzinne wyjazd jest przesuniety na ostatnia sobote listopada czyli 29.11. Quote
Guest malva Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 dobrze wiedziec bo tryzmam kciuki za Polę a przepraszam za pytanie to juz na 100% pewne prawda? bo wtedy Polusie sciagam z podpisu i biore kolejnego pieska do wyadoptowania;) Quote
Ulka18 Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Zeby nie zapeszac, lepiej poczekac jeszcze do wyjazdu. Roznie to w zyciu bywa. Quote
Guest malva Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 oj wlasnie zapeszyc sie boe wwiec sie pytałam wiec nie sciagam z podpisu tylk oczekamy na szczesliwy finał Quote
Evelin Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Na wszelki wypadek też nie zdejmuję bannerka Poli z podpisu...żeby nie zapeszyć..jesli ma znaleźć dom gdzieś daleko-niech jedzie,oby szczęśliwie.. Mam nadzieję,że Pola ma się dobrze...przygotowuje sie do podróży? Wiesz Murka,wcale Ci nie zazdroszczę..cięzko się rozstać z takim uroczym futrzakiem... Quote
Murka Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 Pola została dziś zaszczepiona, zaczipowana i ma już paszport. Jej wspólokatorka Blacky została po sterylizacji w lecznicy i widać że Pola czuje się jakoś nieswojo. W grupie było jej raźniej :cool3: Poza tym wszystko OK. Jeszcze czeka ją kąpanko, odrobaczenie i odpchlenie profilaktyczne tuż przed wyjazdem :cool3: Quote
Ulka18 Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Polo obywatelka Unii Europejskiej :multi::multi::multi: Super, ze jest juz zapaszportowana :klacz: Quote
Murka Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 Dzisiaj przyszła klatka dla Poli, także sunia jest w pełnej gotowości bojowej :cool3: Quote
Ulka18 Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Murko, a ja ta klatka jest dla Polusi? Mozesz podac wymiary, my z Reno szukamy na allegro dobrych klatek. Quote
Murka Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 Ja kupiłam używaną: KLATKA NA ZWIERZAKA PLASTIKOWA SZUFLADA !!! (462892256) - Aukcje internetowe Allegro Quote
Murka Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 A Polcia wczoraj pocałowała naszą małą Hanię w rączkę, a potem nosek :loveu::loveu::loveu: Malutka chichotała się w głos :lol: Quote
pucka69 Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 a gdzie to Evelin sie podziewa? Tu przygotowania idą pełna parą, aEvelin nic nie pisze ... Quote
Ulka18 Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Murka napisał(a):A Polcia wczoraj pocałowała naszą małą Hanię w rączkę, a potem nosek :loveu::loveu::loveu: Malutka chichotała się w głos :lol: Szkoda Murciu, ze nie zrobilas zdjecia :roll: ale byloby fajnie :p Ciotki sie dopominaja :modla: Quote
Murka Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 Nie miałam pod ręką aparatu, to wyszło spontanicznie :oops: A Polcia strasznie się ucieszyła z wczorajszego powrotu Blacky, próbowałam zrobić zdjęcia Blacky, a udało mi się uchwycić uchachaną Polę ;) Quote
Ulka18 Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Sliczna i rozesmiana sunieczka :loveu: Ktos, kto ja adoptuje bedzie mial z niej pocieche :p PS. Prosilybysmy tez o zdjecia Hanusi na hotelikowym watku :modla: Ciotki nie maja innej mozliwosci zobaczenia Murczatki, a Dziewczynka juz 4 miechy skonczyla :p Quote
Ulka18 Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 W przyszlym tygodniu bedzie wizyta przedadopcyjna w domu Poli. Temat: AW: POLA Od: "Anja Sierocki" Data: Cz Listopada 6 2008, 11:58 am Do: 'Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt w Mielcu' Sie ist so suess. Nächste Woche ist die Vorkontrolle in ihrem neuen Zuhause. Quote
Guest malva Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 okazuje się ze jak sie bardzo chce to nawet niemiecki sie polubi ,nie przepadam za tym jezykiem a tu prosze okazalo sie ze zdanie Nächste Woche ist die Vorkontrolle in ihrem neuen Zuhause. brzmi bardzo miło;) Quote
Murka Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 Wygibusy panny Poli ;) Z kotem zawarty jest pakt o nieagresji... Ale nie do zniesienie jest sytuacja, kiedy KOT COŚ JE!!! Quote
Murka Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 żebractwo... A tu jeszcze Pola z Blacky Quote
Evelin Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Jestem,jestem..tylko mam wredny katar ..niby nie choroba a umęczy człowieka solidnie.. Cieszę ,sie bardzo z perspektywy nowego domku dla Poli. Zdjęcia sa super...Może jeszce kiedyś zobaczymy zdjęcia Polusi z nowego domku..fajnie będzie. Quote
Ulka18 Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Może jeszce kiedyś zobaczymy zdjęcia Polusi z nowego domku..fajnie będzie. Nie moze, ale na pewno. Z zadnych domow z Polski nie mamy tylu zdjec co z tych niemieckich. Niektorzy wlasciciele regularnie przysylaja zdjecia np. Czekoladki, Bialej Fee, Cyrylka. Quote
izzie1983 Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Blacky chyba po sterylce, o ile mnie pamięć nie myli :-) Znów przestawiło posty :angryy: Quote
Recommended Posts